Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Exp Bot! +Skan

KrzysieQ1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mógłby mi ktos pomoc go w ogole odpalic bo ja nie potrafie ;// prosze o pomoc na PW albo na GG, GG w profilu ...

Opublikowano

KrzysiekQ, skoro jesteś beta-testerem to powiedz twórcy, żeby:

-umożliwił działanie hacka w lochu małp

-zrobił podnoszenie itemków

-sprawił aby można se było ustalić ile grupek się chce

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

KrzysiekQ, skoro jesteś beta-testerem to powiedz twórcy, żeby:

-umożliwił działanie hacka w lochu małp

-zrobił podnoszenie itemków

-sprawił aby można se było ustalić ile grupek się chce

Też jestem tak jak UP

ale najbardziej by sie przydało(przynajmniej mi)podnoszenie itemkow.

Powiedzmy bot expi dropl mu jakis tam marmurek czy ta medal konny a on go niepodniesie ;P

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym iż zrobiłem to samo co w instrukcji folder pack z UK skopiowałem do PLa, zainsalowałem net framework 3.5 oraz Microsoft Visual C++ 2008 Experess ale jak wybiorę ten proces metin2client.bin włącza się okno metina i ale w programie wyświetla mi się Entering Game...plz wait i tak ciągle.Dodam iż czasem jak włączam ten pliczek launcher wyświetla się taki błąd:

9hqrnn.jpg

Może to entering game...plz wait jest spowodawane u mnie przez ten błąd

Proszę o pomoc z tym błędem.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Za pomoc 5* i +

Opublikowano

Siemka. Ja mam taki problem. Włączam exp bota wbija mi sam na postać i gdy już się pojawia ekran gry, jeszcze nie pojawila się postac i lagg i muszę wyłączyć metka... Może ktos powiedzieć czemu ?

Opublikowano

Mam XP prof. 4 Gb Ram Intel Pentium 4 2rdzeniowy 8.1 GHz NVidia Ge Force 6600 Szybkość neta 6 mb/s więc niemożliwe że coś z moim kompem było nie tak bo mam o od 4 dni. Na starym tez już probowalem ;f

Opublikowano

Proszę o pomoc mam zawiesze po 5 lvl jak wbije umiejętność co mam zrobić ... tu jest takie wszystko zadmatfane w tych postach mógłby ktoś mi na gadu powiedzieć co i jak krok po korku moge zaoferować wzamian kilka Piątek(5)!

Gadu: 2884888

Opublikowano

A jest za to ban??? Exp bot wykrywaja GM?

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ja mam net framework 3.5 i microsoft visual c++ i jak właczam pliczek launcher wyskakuje takie coś:

eai4k5.jpg

a jak uruchomię za 2 razem plik launcher to all działa tyle że jak wybiore plik Metin2client.bin to sie okno metina pojawi a w programie piszę ciagle:

vg2977.jpg

Za pomoc 5 i +++

Z Góry dziękuję

Opublikowano

Ale mam problem rozwiaze mi ktos go na PW??? Bo kilka osob pisalo ze im konto zajomali... a ja sie boje bo przeciez sam loguje moze to jest jakis KEYEK sorki ale sie nie znam na wirach a sie strasznie obawiam ;(

Nie spamuje i jestem nowy(mam mało postów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...