Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Exp Bot! +Skan

KrzysieQ1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem zrobilem se woja na PL metku wszystko cud miod i orzeszki ale i oto wlasnie ale chodzi bo jak wbilem 5 level to szybciutko lece to trenera body i wylaczylem i wlaczylem gre bo skille nie dzialaly

i TYLKO po tym jak wybralem umiejetnosci to pisze ochronny pvp wlaczony i zawislo

pomocy plx

Opublikowano

hmm. .. ja pobrałem metin2 us skopiowałem tylko folder pack wkleiłem włączam przez ten programik skilli używa potuje itp

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

To udostępnij ten folder Pack z Metin2US. Bo niektórzy nie mają dostępu do zagromanicznych Metinów ^.^

Edit: A może ktoś ma Move Speed oraz Atack Speed przystosowane do Exp Bota lub na nim działające? by banjo1 wyłącza Metin2, Innova tak samo.

Jak ktoś ma, proszę pisać ^.^

Opublikowano

mi ten exp bot dziala przy wlaczonym multihacku 6.1 podam linka:

http://www.mpcforum.pl/topic/103503-new-multihack-61-by-gex001/

z autopickupem i bugiem na drop mozna to ustawic na bo zeby samo yang zbieralo ^^.

Opublikowano

Wie ktos jak ustawic zeby bot sam pit potki?

Opublikowano

Witam ja niewiem dlaczego ale mam tylko 5 czy 6 serwerów do Astrala i niemoge się zalogować "Błąd Podczas Łączenia się z serwerem

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Zrobilem tak jak na zdjenciu a wzionsc te prior use czy jakos tak?

Opublikowano

Master of Metin - wlasnie jest wersja na UK a zalozyciel tematu przerobil na wersje PL o ile dobrze zrozumialem. Wiec mozna by tez zrobic na wersje KR!

5155135006.png

Opublikowano

a to nie jest tak ze exp bot zapisuje postac na konto testing2 i kazdy moze z tej postaci skorzystac? bo ja nie mam ochoty na to zeby mi sie ktos wbil na konto jak juz wbije wysoki lvl dzieki temu wspanialemu botowi ^^. i niewiem dlaczego ale nie chce mi uzywac srednich czerwonych potek, inne dzialaja, nie probowalem na niebieskich srednich.

Opublikowano

cos jest nie tak.. spatchowany, storrentowany PL, do packa wrzucone locale_en co byly ... bot wypakowany w packu do folderu .. odpalam i nic

entering..... nie rozumiem

## EDIT

cos sie juz dzieje.. poki co sie wiesza metek tzn nie pokazuje sie postac.. ale juz cos jakas konsolka byla czy cus.. zobaczymy

## EDIT

hmm nawet sie pojawila otoczka postaci.. ale nadal nic /// nie kapuje tego

%%% O ZESZ TY ODPALILO !! XDDD SPRAWDZAMY

Opublikowano

fajny botek !!!

dziala bez problemow na zmaksymalizowanym oknie ale gdy zminimalizuje stawia go w miescie i stoi lub go wyloguje, moze to wina lagow ? nie moge expic kilkoma kontami a wlasnie do tego mi potrzebny ^^

Opublikowano

kozak BOT !! Właśnie mi expi a ja oglądam film ;] Pozdro dla stwórców tego cuda

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...