Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

Sorry za double post [+refresh] ale podobno aek971 jest w top 5 jako 1 [kanał nova sakke] Czy raczej wybrać Scar-L ? Czy aekiem mozna dobrze grać bez dodatków ? Czy lepiej coś innego ? Bo aek jest bardzo tani [3 LVL ! i 45k na stałe a pozostałe bronie w innych klasach te dobre zaczynają się dopiero od 12LVL]

xxx

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakie dodatki polecacie do niego ? [w miare tanie] Co jest w nim najważniejsze [jaki dodatek ? ] Celownik lufa czy magazynek czy kolba ? Czy coś innego wziąść ? Nie piszcie mi że dodatki co dają więcej magazynków bo przecież amunicje moge wziąść ze skrzynki :)

xxx

Opublikowano

najbardziej to kolba i magsy na DMG, ale pierw kolba (Np thunder/nemesis, tylko to już się mija z celem)+ WWZ/Vipery/Piranha i lufa predator albo zasięgowa i red dot w takiej kolejności jaką podałem :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja mam dodatki z Kreftdjur i gra się dobrze. Aek może jest wolny, ale nadrabia dmg. Nie rób prebuy, to się nie opłaca. To tak, jakbyś kupił ferrari i bez prawka i kursu wsiadł i jechał.

Opublikowano

Ok mam Aeka. Czy warto dokupić funds i kupić SGT shops ? A dodatki z tego wrzucić do aeka ? Czy XM8 jest dobry ? Oraz co dają dodatki z pakietu przechowalni.Narazie sniperem grałem tak że miałem double slota [saiga 12 , 93R , L96A1] Ale i bez tego mi się bardzo łatwo gra :) Wreszcie Moździerz :P Jak celować moździerrzem ? Bo za bardzo nie umiem. PS Czekam na pakiet celnego [MP5] do mechanika i mechanik skończony :D Tylko jaka broń do niego ? P226 podobno dobry ale drogi MP443 zwykły w miare celny ale trzeba pocisnąść cały magazynek.Czy opłaca się M1911 ? Oraz czy MP443 elite [ z pakietu] Będzie dobry na szturma ?

xxx

Opublikowano

MP443 elite ci wystarczy. M1911 jest fajny, ale 7 kul nie zawsze starcza do zabicia zdrowego przeciwnika (trzeba przeładować).

Ja celuje moździerzem gdzie popadnie - po ścianach, znakach, fladze, byle tak aby nie oberwać celując. Jeżeli zginiesz to zachowujesz ostrzał, natomiast jeżeli po wyjęciu "moździerza" przełączysz na inną broń itp. to masz go zmarnowany bez strzału i musisz czkać na nowy 3-4 minuty. XM8 jest raczej przeciętny, testowałem tylko na PTE i jest to raczej broń do wszystkiego, czyli do niczego. Co w tej chwili masz na szturmie, rozumiem że brakuje ci na jeden z pakietów?

Opublikowano

Brakowało.mam sgt shop i dodatki z niego dałem na aeka.kiedy mniej wiėcej wyjdzie pakiet celnego?bo chce kupić mp5.

xxx

Opublikowano

Czy opłaci mi się pakiet z PP-19 czy poczekać na pakiet celnego ? Ubranie nawet fajne ale mam swój zestaw już [mundur weterana US marines beret i okulary]A drzewko robie tak :

Szturm:

Skrzynka z ammo 2/4 granaty 1/4 dalej ide w prawe drzewko aż dojde do sprintu i będe dalej kontynuował lewe drzewko.Czy zwiad satelitarny jest przydatny ?

xxx

Opublikowano

Żadnych nie mam.Pakiet z xm8c hmm... troche drogi i t konstrukcja mi nie odpowiada.A pakiet c. jest tani bo tylko broń+ jakieś dodatki

xxx

Opublikowano

Bierz natty. Dostajesz najlepsze magsy do g53 i najlepszy pistolet.

Jak działa zwiad? Bo na filmikach tylko jest ten szum i chyba gości na radarze widać.

Opublikowano

jest szum i jeżeli nie zginiesz to po kilku sekundach na radarze na kilka sekund pojawiają się wszyscy przeciwnicy (oprócz snajperów z infiltracją)... zawsze pozwoli to zanożować jednegoo czy dwóch.

Opublikowano

Dobra to tak:

Mechanik:

Natty na Mechaniku

Pustynny zrzut wyposażenia - wygrałem pustynny wzór Holo [na zawsze] i UMP45 wzór [1 dzień]

Teraz nie wiem który celownik jest dobry mam M145 , Pustynny holo , Rapid aim. M145 odpada bo troche źle mi sie nim grało. Reddot wiadomo duże pole i czerwona kropka.Niestety ze względu na ściny na omanie [ ! ] Musiałem wziąść Pustynny holo który taki zły nie jest tylko mały kąt widzenia.

Szturmowiec

Mam 93r na nim.Dobry wybór był ?

Kolejną broń.Jaką kupić ? Zastanawiam się nad Famasem kiedy będzie w pakiecie.

Pustynny zrzut - wzór pustynny Scar+l [1 dzień]

Coraz lepiej mi idzie aekiem.Nawet umiem zdjemować nim z daleka ludzi :) Tylko jak sie nie przyceluje tylko wali na ,, oślep ,, to ciężko w cokolwiek trafić.

Sniper

Double slot czyli L96A1 + Saiga 12 + 93r :D No i w końcu 13 lvl :P Będe mógł zacząć prawe drzewko.

Oraz takie pytanie: Kolega ma medyka.Jaki pakiet wybrać dla medyka/broń?

xxx

Opublikowano

Mi reddotem też dobrze sie gra ale niestety ścina mi na omanie :( i muszę mieć nieco większy celownik na celu a reddot ma czerwoną kropke a holo mały okrąg

xxx

Opublikowano

To nie snajper. Możesz losować zwykły m145. Reddot ma kropke i łatwiej celować. Jak nie umiesz grać, to graj mechanicznym. Ps. Mi scina na masthuur.

Opublikowano

Gram teraz Pustynnym holo. Mi na omanie kiedyś nie ścinało :( Jaką broń polecacie do medyka /pakiet ? [Kolega ma medyka i defribilator xD ]

xxx

Opublikowano

Medyk teraz po nerfie bedzie miał gowno a nie bronie. Chodzi mi o mg36 i qbb. Myślę, że lepiej szturmowca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...