Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

> HollySkill < [500 Slotów][Autorskie Gildie][System dropów][System statystyk][Miła atmosfera][Zapraszamy!]

RucinSon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno wbiję, ten serwer będzie 100 razy lepszy niż jakieś jebane GuildCraft dla debili -.-

Opublikowano

Heh,serwer zapowiada sie bardzo ciekawie:) Napewno zawitam ,wydaje sie ze wszystko bedzie jak najbardziej dopracowane:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ile GB ma maszyna? Zapowiada się ciekawie po dobrze zrobionej prezentacji .

15-20 GB co takiego :)

Dzieeki za miłe komentarze! Jutro start ! ^.^

Opublikowano

Mam problem.ip mi nie dziala niewiem czy tylko ja tak mam czy inni tez:>

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Mam problem.ip mi nie dziala niewiem czy tylko ja tak mam czy inni tez:>

wszystko powinno dzialac mi dziala nwm jak innym ; ( mchollyskill.maxc.pl

Zresetowalem serwer napisz czy Ci dziala juz

Opublikowano

@up

nie dziala mi nic ,pisze can't reach serwer ,tak jak by go wcale nie bylo

Opublikowano

@UP
Juz dziala,wylaczyles serwer hehe ,ale moglbys cos dopisac w temacie ze start piatek 18 bo nie wiedzialem o tym az do sprawdzenia z IP :P

Opublikowano

Wprowadzacie w Błąd graczy pisząc o w pełni dopracowanych czy autorskich Pluginach

wszystkie te Pluginy są dostępne na Stronie Bukkit.org i na start są w 95% skonfigurowane

tak by było to (dopracowane).

To nie jest odmienny serwer ponieważ wszystkie Surv + Gildie [Frakcje]

działają w ten sposób wiec serwer się nie wyróżnia.

Piszac ze to nie kolejny serwer założony przez 10 latka czy że Administracja nie ma 13 lat i nie jest przed mutacja odtrącacie Graczy i urażacie ich!

Gdy Prowadziłem serwer FB 200 slotów +80 Online w Administracji miałem 13 latka przed mutacja i był on bardziej Ogarnięty od tych niektórych Starszych...

Do tego Miła Atmosfera gdy serwer OFF...

2m3QuoH.png

Opublikowano

@UP

Nie rozumiem po co przyszedles tutaj i piszesz te rzeczy? Chcesz jak najgorzej na serwera? Prosze nie pisz takich rzeczy jest to moj pierwszy serwer i starsznie sie ciesze ze go otwieram i mam nadzieje ze beedzie jak najlepszy...z reszta sam wejdz na serwer i zobacz :) IP: mchollyskill.maxc.pl

Opublikowano

@up

Tez się nie mogę doczekać!! Jestem tak podekscytowany nie wiecie jak się ciesze ze zrobiłem ten serwer! Mam nadzieje ze wam się podoba i przypominam ze 1 OSOBA DOSTAJE VIP'a!!

Dzieki za miły komentarz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...