Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Zakłamany świat ravii dwulicowość hipokryzja robienie graczy w *****

BeatsAudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nie wiem po co się tu wypowiem ale dobra mam "bul dópy" i jestem trochę zazdrosny :v. Isamu wybił się praktycznie Fubu, Isamu sam się przyznał, że chciał, aby go Fubu wypromował. No ale Fubu go olał, no bo troszkę dziwna faza ktoś nagrywa filmy 2-3 lata i nagle pisze mu koleś "wypromuj mnie". No to Isamu już koniec z Bielem i ogień na Fubu. Ściągnął pomysł od Fubu nabił sobię widzów na Yt, założył serwer i kosi kasę. Przez tą wojnę z Fubu ma jeszczę większą popularność, a wiadomo więcej gimbusów więcej kasy. Osobiście nie lubię ani jednego ani drugiego zjeba. Bo to, że Fubu oszukał swojego ziomka to dziwna akcja, ale zachowania Isamu też nie popieram. Narka.

Opublikowano

Szczerze to nie wiem po co się tu wypowiem ale dobra mam "bul dópy" i jestem trochę zazdrosny :v. Isamu wybił się praktycznie Fubu, Isamu sam się przyznał, że chciał, aby go Fubu wypromował. No ale Fubu go olał, no bo troszkę dziwna faza ktoś nagrywa filmy 2-3 lata i nagle pisze mu koleś "wypromuj mnie". No to Isamu już koniec z Bielem i ogień na Fubu. Ściągnął pomysł od Fubu nabił sobię widzów na Yt, założył serwer i kosi kasę. Przez tą wojnę z Fubu ma jeszczę większą popularność, a wiadomo więcej gimbusów więcej kasy. Osobiście nie lubię ani jednego ani drugiego zjeba. Bo to, że Fubu oszukał swojego ziomka to dziwna akcja, ale zachowania Isamu też nie popieram. Narka.

Dokladnie tak bylo :P

Z tym, że Fubu nie oszukał Małysza, on go wywalił z teamu, przez co małysz postanowil rowniez sie na nim wybic oczerniajac i go i przedstawiajac smieszne podrobione dowody, zeby przyciagnac do siebie fanow isamu i zeby isamu go wsparl aby mogl postawic swoj server pod IS i zarobic ;]

A co do Isamu to wiadomo ze na ravii przekrety byly sa i beda

Opublikowano

Dokladnie tak bylo :P

Z tym, że Fubu nie oszukał Małysza, on go wywalił z teamu, przez co małysz postanowil rowniez sie na nim wybic oczerniajac i go i przedstawiajac smieszne podrobione dowody, zeby przyciagnac do siebie fanow isamu i zeby isamu go wsparl aby mogl postawic swoj server pod IS i zarobic ;]

A co do Isamu to wiadomo ze na ravii przekrety byly sa i beda

czyli mowisz ze fubu jest czysty, a oc bylo z rozpierdalaniem dracosa

Opublikowano

czyli mowisz ze fubu jest czysty, a oc bylo z rozpierdalaniem dracosa

A co miało być? Małysz nagadywał na Fubu to ten mu się odwdzięczył w taki oto sposób.

Opublikowano

Dostałem na ravii perma na ip za działanie na szkodę serwera pozdrawiam moderatora któremu dał moje ip jemu :)

Ps ile dm za to dostałeś?

Pozdrów administratora nie moderatora,wszyscy wiemy kto tam się lubi.

Btw nic nowego,wiadome było to i owo,a o FuBu i dracosie (jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie)

RauE0Ri.png

Opublikowano

srajcie dalej na zyletki zjeby, szukajcie lepiej wzorcow w swiecie realnym, a nie jakims posranym metinie, chcesz dobry serwer "w miare" uczciwy to zapraszam na globala

//ban za obrazę ~~Mastick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...