Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Zakłamany świat ravii dwulicowość hipokryzja robienie graczy w *****

BeatsAudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Piszę tu w celu pokazania wam tego, że na najbardziej

"napompowanyym" serwerze w Polsce też są przekręty które dziś wyjdą na jaw :) Od razu proszę jakby ktoś miał ss które nie zostały tu opublikowane bardzo bym prosił o daniu mi go na pw a ja go tu wstawię :)

Pierwsza sprawa to hipokryzja Isamu. Jak wiecie Isamu się wybił na Fubu dzięki temu zyskał tzw respect u grona gimnazjalistów bo nimi jest banalnie manipulować; prosty przykład tu powie "Je*ać FuBu" to ta cała rzesza zagubionych dzieci które uważają go za Boga bd mu to pisać bo chcą się upodobać i być takim samym jak ich autorytet.

Dobra czas na dowody

http://scr.hu/1wt7/x2umo No cóż znany ss ale jak najbardziej prawdziwy nie jest on podrobiony :) (Dla ciekawskich od Bambosa to ss jest z marca/kwietnia czyli jak admini mieli jeszcze te komendy.)

http://scr.hu/1wt7/6c5sq tu tak samo :)

http://scr.hu/1wt7/m4fc9

http://scr.hu/1wt7/e1lui

Na pocz. lutego był włam na serwa (na konto welesa z właścicielem tych ss nie mam kontaktu, ale jakby to czytał prosiłbym go o PW) Słyszeliście Isamu jak się żalił że im to ledwo na maszynę starcza muszą ze swoich wykładać itp jak nie macie co robić w chłodne wieczorki to polecam policzyć ile z tego hasju jest i zobaczyć ile kosztuje nawet najdroższa maszyna w Polsce to i taa wyjdzie, że znikło 50k pln, ale gdzie one? Pytajcie się adminów.

http://scr.hu/1wt7/ainsd Marmur Berana od Bambosa, ze rzekomo za event, ale weterani wiedzą inaczej.

ss nie są moją własnością ale mam zgodę na ich publikację :)

Opublikowano

Jak mnie sollo śmieszysz haha . Każdy wie że nas wychujałes i okłamałeś z zbugowanym skillem , od tamtego czasu nie pomagamy nikomu bo widać dla takich graczy się nie pomaga . http://ravia.eu/?p=zbanowani&id=41875

Next ss z FaceFuck'a to prawda kiedyś był włam na konto welesa ale widać osoby zazdrość zżera bo taki 16 latek jak sollo nie wie o tym że odprowadza się około 80% podatku , jak nie wiesz to sobie poczytaj . Te postacie od dawna nie istnieją.

Ostatni ss
Kurwa człowieku i teraz się wkopałeś . Każdy pamięta że za znalezienie GM marmury Czerwonego smoka , żmija , berana itp.

Aha i ja tutaj żadnej prawdy nie widzę , bo z tego co widzę z pierwszego ss : wykorzystanie GM dla właśnego zysku i oszukanie go , next ss włam który był ponad pół roku temu . I ostatni ss gdzie jest pokazany gracz przemieniony w marmur wygrany z eventu Szukania GM.

Coś ci słabo sollo poszło .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jak mnie sollo śmieszysz haha . Każdy wie że nas wychujałes i okłamałeś z zbugowanym skillem , od tamtego czasu nie pomagamy nikomu bo widać dla takich graczy się nie pomaga . http://ravia.eu/?p=zbanowani&id=41875

Next ss z FaceFuck'a to prawda kiedyś był włam na konto welesa ale widać osoby zazdrość zżera bo taki 16 latek jak sollo nie wie o tym że odprowadza się około 80% podatku , jak nie wiesz to sobie poczytaj . Te postacie od dawna nie istnieją.

Ostatni ss

Kurwa człowieku i teraz się wkopałeś . Każdy pamięta że za znalezienie GM marmury Czerwonego smoka , żmija , berana itp.

Aha i ja tutaj żadnej prawdy nie widzę , bo z tego co widzę z pierwszego ss : wykorzystanie GM dla właśnego zysku i oszukanie go , next ss włam który był ponad pół roku temu . I ostatni ss gdzie jest pokazany gracz przemieniony w marmur wygrany z eventu Szukania GM.

Odprowadza sie 80% podatku tak? To gdzie wy odprowadzacie podatki? Do Pakistanu?

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wszystkie ssy to prawda.

Dodatkowo przypomne o:

1. Bug z IS na poczatku servera - pewna gildia miala miliony dmow, porobili sobie perfekcyjne eq kiedy jeszcze malo kto mial cokolwiek +9 a oni bach w 1dzien tryton niebian truta +9 (perly, lustro w is) bony perfekcyjne... i co? zbanowali ich i odbanowali nastepnego dnia nawet nic nie zabierajac bo "udalo sie dogadac". Ciekawe jaki przelew poszedl ^^

2. Rowni i rowniejsi - pamietacie jak musk bugowal expa na wyzynie? Jedna postac 70lvl stala sobie w m1 a druga 86+ expila na wyzynie i exp lecial dla tej na wyzynie. I co? Bana nie dostal, bo jest kolega isamu i reklamuje ravie hahaha

3. Benq dawal itemy dla Miszcza, wpadl tym jak na filmie raz pokazal niechcacy film z handlem ^^ oczywiscie film momentalnie usuniety..i tak wlasnie miszczu sie dorobil na zajebiste eq, bo napewno nie na wyzynie xD ( przez jakis czas bilem tam 24/7 i miszcza nie widzialem

4. Zielak ddosujacy kogos kto mu ksuje na wyzynie oraz konkurencyjne servery (concordia)

Nie radze nikomu grac na sravii, bo to najgorsze gowno - przekrety, zaklamania, wybijanie sie na wyzywaniu i ddosowaniu konkurencji, faworyzacja kumpli. ale gimbusy i tak pojda tam gdzie ich bog isramu powie "jebac fubu ravia super pompa"

Odradzam grac na tym zaklamanyn syfie, zreszta ludzie zaczynaja dostrzegac cala prawde i graczy coraz mniej

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Widac ze niektorzy sytuacji nie znaja, ci ktorzy bugowali isa mieli zaplacic za to co kupili 95% osob zostala zbanowana poniewaz nie zaplacili 5% zaplacilo i konta im zostaly. Te marmury no kurwa wy jestescie smieszni przeciez one z eventow sa. Graczy coraz mniej? dzisiaj ponad 2,2k, rowni i rowniejsi? musk mial bana jakbys chcial wiedziec debilu xD czasowego. Co do tych ssow z kupionymi itemami z is to sa ssy jak byl bug na itemshop to byl poczatek serwera dlatego jest nakupywane w chuj wszystkiego. Potem wszystko albo bylo cofniete albo co kto kupil musial zaplacic . Serwer nawet miesiaca nie mial. Dwulicowość ? Hipokryzja? Kurwa Sollo to ty okłamywałeś administracje a potem płacz że ban.

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Nic nie zostalo cofniete ^^

I wszyscy z BackSpace zostali odbanowani, zbanowany zostal tylko jeden typ spoza gildii

2,2k HAHAHAHAHA ŚMIECHŁEM

Musk mial bana? zrobili to na chwile zeby nie bylo hejtu, bo zaraz odbanowali go

I to nie pisze Sollo

Dobra teraz wracaj lizac dupe swojemu isamu "pompa"

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Opublikowano

Nic nie zostalo cofniete ^^

I wszyscy z BackSpace zostali odbanowani, zbanowany zostal tylko jeden typ spoza gildii

2,2k HAHAHAHAHA ŚMIECHŁEM

Musk mial bana? zrobili to na chwile zeby nie bylo hejtu, bo zaraz odbanowali go

I to nie pisze Sollo

Dobra teraz wracaj lizac dupe swojemu isamu "pompa"

Skad masz informacje ze wszyscy z backspace zostali odbanowani? no skad? no kurwa skad? musk mial bana dosyc dlugo nawet pamietam jak sapal na tsie wiecej nie bede tlumaczyl. Skoro nic nie zostalo cofniete to jestes w bledzie oni mieli po kilkadziesiat kont kazdy z tych bugujacych smieci i kazde zniknelo wraz z eq a glowne postacie i tak potem polecialy bo nie mieli jak zaplacic za to co kupili jedynie 2/3 osoby albo nawet mniej.

Skoro taki cwany jestes i potrafisz mnie wyzywac w internecie ( sygna i nie tylko) napisz mi na pw swój adres przejade sie do tego wrocławia

Opublikowano

DLA BAMBOSA I USA NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM :) BAMBOS BEKE Z SB ROBISZ KAŻDY KTO ZNA SYTUACJĘ WIESZ ŻE TO TY :)

DOBRA 80% WDG MOICH OBLICZEŃ MACIE Z ISA DO LUTEGO +- 150K PLN TO I TAK ZOSTAJE 30 TYS TEZ DROGĄ NIE CHODZI

Opublikowano

Serwery idealne nie istnieja,na kazdym lub prawie kazdym byly mniejszcze badz wieksze przekrety.Liczylem na mega dowody.O tych wiedzialem juz dawno.Mozna dodac ,ze administracja wystawia zloto na allegro(byly dowody).

Wychodzi na to,ze fubu nie jest taki zly.

Edit; 80% podatku,niezly joke.

Opublikowano

Serwery idealne nie istnieja,na kazdym lub prawie kazdym byly mniejszcze badz wieksze przekrety.Liczylem na mega dowody.O tych wiedzialem juz dawno.Mozna dodac ,ze administracja wystawia zloto na allegro(byly dowody).

Wychodzi na to,ze fubu nie jest taki zly.

Edit; 80% podatku,niezly joke.

Daj te dowody że wystawiają złoto na allegro

Opublikowano

Ostatni ss

Nie wiemy do czego są podatki bo wszystko zakrywacie może i macie dedyka za nie wiadomo ile ale to nie znaczy że wszyscy mają np. SmS na kamole... na ravi jest większy obrót kamoli do skilli na P niż na balmorce Baryłek od bardzo dobrze znanego FubuXPrawiczka..

Postacie dostały tamte bana... ale czemu ? To wasza wina że nie dopilnowaliście bugów :)

Dostali tego bana tzn. Za Darmo albo przynajmniej za niekompetencje Root Admina jakim w tym czasie był BeneQ.

Możecie nazywać ravie jak chcecie napompowany serwer i jeszcze nie wiadomo jak ale to nie znaczy że musicie okradać ludzi...

No może źle się wyraziłem ... nie okradać..zabierać cenny czas na jakąś ravie.

Nie nie jestem za fubu ale np. isamu itd przesadzają (ta część mojej wypowiedzi jest o isamu)

To że są gimbusy co lubią jak ty im pokazujesz bicepsy i jak schudnąć ...to już jesteś bogiem

http://www.forum.balmora.pl/topic/20374-isamu-vs-ludzie-makysa-xdd/

Ten link na górze nie jest żadną reklamą... poprostu to przesłuchajcie

(Tak jest on usunięty o prawa autorskie oraz obraze)

ps. moja wypowiedź była pisana na szybko telefonem komórkowym <3

Są błędy itd 8S

Thx Ps. I tak wole isamu <3:D

106ir79.png

Opublikowano

Skad masz informacje ze wszyscy z backspace zostali odbanowani? no skad? no kurwa skad? musk mial bana dosyc dlugo nawet pamietam jak sapal na tsie wiecej nie bede tlumaczyl. Skoro nic nie zostalo cofniete to jestes w bledzie oni mieli po kilkadziesiat kont kazdy z tych bugujacych smieci i kazde zniknelo wraz z eq a glowne postacie i tak potem polecialy bo nie mieli jak zaplacic za to co kupili jedynie 2/3 osoby albo nawet mniej.

Skoro taki cwany jestes i potrafisz mnie wyzywac w internecie ( sygna i nie tylko) napisz mi na pw swój adres przejade sie do tego wrocławia

Jestem z Poznania misiek i jak juz mowilem nie jestem Sui ^^ Adres zaraz wysle na PW zobaczymy hehe tylko nie pogryz mnie

Za bugusing inni dostawali perma, a musk czasowy przypadek? nie sadze

A dowody jelopie byla lista zbanowanych ale widze wyczysciliscie hehe boicie sie prawdy

Edit: dostalem info ze bedziesz na pga to sie spotkamy ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Jestem z Poznania misiek i jak juz mowilem nie jestem Sui ^^ Adres zaraz wysle na PW zobaczymy hehe tylko nie pogryz mnie

Za bugusing inni dostawali perma, a musk czasowy przypadek? nie sadze

A dowody jelopie byla lista zbanowanych ale widze wyczysciliscie hehe boicie sie prawdy

Edit: dostalem info ze bedziesz na pga to sie spotkamy ^^

Watpie ze bede na pga zobacze jak z kasa aczkolwiek czekam na adres na pw

to ze pisze ze watpie ze bede nie znaczy ze mnie nie bedzie

czekam na ten adres kurwa wysylasz czy wymyslasz jakis

Opublikowano

Adresu do mieszkania Ci nie podam bo mi zlewy pozamawiasz glupi nie jestem :p

Ale mozemy sie gdzies spotkac nie ma problemu ;]

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Tagi rozwalają :) : "Fubu pro" ahahahahhaahahhahahahahaahhahahahahahahhaahhahahahahahahahah pompa w ujjj...
Kto niszczy ludziom serwery ? Kto sprzedaje baryłki na allegro ? Kto na każdym kroku robi ludzi w uja ? Niby masz dowody . Alee... Koniec końców wolałbym grac na Ravii. Isamu w filmikach czy to tam na ts nikogo nie udaje. Pokazał swoją twarz. Wiecie kim jest. A Fubu ? Fubu robi ludzi w uja i to mu najlepiej wychodzi ...

Opublikowano

Widac ze niektorzy sytuacji nie znaja, ci ktorzy bugowali isa mieli zaplacic za to co kupili 95% osob zostala zbanowana poniewaz nie zaplacili 5% zaplacilo i konta im zostaly. Te marmury no kurwa wy jestescie smieszni przeciez one z eventow sa. Graczy coraz mniej? dzisiaj ponad 2,2k, rowni i rowniejsi? musk mial bana jakbys chcial wiedziec debilu xD czasowego. Co do tych ssow z kupionymi itemami z is to sa ssy jak byl bug na itemshop to byl poczatek serwera dlatego jest nakupywane w chuj wszystkiego. Potem wszystko albo bylo cofniete albo co kto kupil musial zaplacic . Serwer nawet miesiaca nie mial. Dwulicowość ? Hipokryzja? Kurwa Sollo to ty okłamywałeś administracje a potem płacz że ban.

Heh,i tu mam dwa swoje słowa.

Co do Ciebie,widzę sam gunwo wiesz a spamisz.

Grałem na starcie ravii razem z muskiem z jego gildią,i owszem wtedy dostał bana permamentnego 2x za moda,po czym poszedł na ts do bambosa i został odbanowany.

Btw co do serwera,nie interesuje mnie to czy tam przekręty czy nie. Joł

RauE0Ri.png

Opublikowano

Tagi rozwalają :) : "Fubu pro" ahahahahhaahahhahahahahaahhahahahahahahhaahhahahahahahahahah pompa w ujjj...

Kto niszczy ludziom serwery ? Kto sprzedaje baryłki na allegro ? Kto na każdym kroku robi ludzi w uja ? Niby masz dowody . Alee... Koniec końców wolałbym grac na Ravii. Isamu w filmikach czy to tam na ts nikogo nie udaje. Pokazał swoją twarz. Wiecie kim jest. A Fubu ? Fubu robi ludzi w uja i to mu najlepiej wychodzi ...

Komu zniszczyl server? Tylko malyszowi ale mu malysz chcial zniszczyc z kolei jemu server

kogo okradl?

kogo zrobil w chuja?

Nie ma zadnych dowodow bo tamte pokazywane przez malysza sa smieszne i nic nie udowadniaja

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Liczyłem na coś o czym do tej pory nie wiedziałem. Mimo wszystko, zostawię lajka z racji tego że może dotrze to do większego grona osób i zaczną się trochę zastanawiać nad tym kto jest ich "wzorem". Najbardziej przykre jest to że tak ciskają na tego fubu a sami lepsi nie są.

Opublikowano

Po zdjęciach też da się dojść do Twojego IP powinieneś to wiedzieć.

Co do Ravii. Chyba zapominacie, że te serwery są prywatne i wielki CHUJ wam do tego co oni na nich robią.

To jest tak jakby ktoś zaprosił was do ogrodu i zaczął obcinać krzak który wam się podoba,a wy wielce oburzeni.

Inną sprawą jest, że jakieś zasady trzeba mieć, czyli jak już zwijamy dobrą kasę, to nie łasić się na więcej, tylko przyjąć tyle ile się ma, a

przekręty zostawić konkurencji, która sama się załatwi.

Pozdrawiam. Kogo ? Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...