Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam elfbot lub jakiś inny bot pod OTS Serw.Legends of shinobi

GRZMOT990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Otóż:Czy mógłby ktoś dać mi instalke Elfbota lub jakiegoś innego bota działającego na serwerze Legends of shinobi(Los)

Wiem że istnieje temat z botami ale ściągałem pare razy te same pliki i zauważyłem że są uszkodzone czy mógłby ktoś albo odświerzyć linki i pliki w tym temacie:http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

Lub jeżeli może mógłby podać tutaj instalke +crack lub też pliki .dll lub jeżeli będzie taka możliwości innego bota działającego i sprawdzonego w Legends of shinobi.

Prosiłbym także aby pisać na temat i nie nabijać sobie tutaj postów ponieważ takie odpowiedzi nie rozwiążą tematu tylko utrudnią jego rozwiązanie.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Powiem tak. Tutaj masz scrakoanego elfa + moje skrypty. Używałem tego bota na wcześniejszych edycjach LOS'a. Probowałem go odpalić przez process hackera, tak jak jest podane w poradniku na tym forum, ale nie rusza. Nie wiem jak go odpalić.

Tutaj link do bota.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...