Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] cheat,bot,hack Naruto Legends of Shinobi

GRZMOT990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

Otóż:Szukam tak jak w temacie Cheat,BOT,Hack znaczy chodzi mi ogólnie o Bota do Legends of Shinobi do najnowszej aktualizacji 2.0 niestety nie mogłem znaleści cheat do tej aktualizacji.

Prosiłbym także aby nikt nie nabijał sobie zbędnych postów w tym temacie ponieważ takie odpowiedzi nie rozwiążą pytania tylko pogorszą jego "sytuację"

Jeżeli ktoś miałby jakieś informacje na temat cheat do legends of shinobi mam nadzieje że zechce się podzielić w tym temacie.

Jeżeli jednak wybrałem dla tego tematu zły dział,bardzo przepraszam modelatorów i proszę o jego przekierowanie.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

WItam Serdecznie

Właśnie prosiłem żeby nie nabijać niesprawdzonych postów! ....

prosiłem o aktualizacje najnowszą dla elf bota a nie temat z problemem działania elfbota....

czytaj tematyke...

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

WItam Serdecznie

Właśnie prosiłem żeby nie nabijać niesprawdzonych postów! ....

prosiłem o aktualizacje najnowszą dla elf bota a nie temat z problemem działania elfbota....

czytaj tematyke...

Pozdrawiam.

GRZMOT.

dowiedz się pod jaką tibię jest client , ściągasz takiego elfa + poradnik podany wyżej ;)

Opublikowano

Witam Serdecznie

Chodziło mi raczej o link na pobranie elfbota.

Jeżeli znasz lepszy bot to czy mógłbyś podać jego nazwe?

Wersja Losa to 8.54.

Dziękuję za odpowiedź myślałem że to nie sprawdzony post,sorka jestem na to przeczulony ;/

GRZMOT.

Opublikowano

Witam Serdecznie

Chodziło mi raczej o link na pobranie elfbota.

Jeżeli znasz lepszy bot to czy mógłbyś podać jego nazwe?

Wersja Losa to 8.54.

Dziękuję za odpowiedź myślałem że to nie sprawdzony post,sorka jestem na to przeczulony ;/

GRZMOT.

sorki ale mam problem z forum i nie mogę otworzyć spoilera , ten temat Ci pomoże

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/
wszystko masz już na tacy , później żeby wszystko działało musisz skorzystać z poradnika podanego przez posiaka i mnie ;)
Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

Przepraszam Ale w tym temacie nie działa niestety odnośniki w spolierze

Czy mogłabyś mi podać linki które są potrzebne do crack oraz bota i opisać jego włączanie.

GRZMOT.

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

Przepraszam Ale w tym temacie nie działa niestety odnośniki w spolierze

Czy mogłabyś mi podać linki które są potrzebne do crack oraz bota i opisać jego włączanie.

GRZMOT.

Musisz kliknąć to u góry, napisane czerwonymi, dużymi literami "WSZYSTKIE WERSJE ELFBOTA".

surprise motherfucker

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

Dziękuję za pomoc ale gdy próbuję wypakować zawartość rar mam komunikaty diagnostyczne o treści:Nie mogę ustawić danych bezpieczeństwa (NP:elfload.dll)

Ten identyfikator zabezpieczeń nie może być przypisany jako właściciel tego obiektu.

Za bardzo nie wiem o co tutaj chodzi więc proszę o pomoc.

GRZMOT.

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

Niestety pobierałem z 10 razy i mam to samo,Usunąć składniki w sensie instalke crack?

Prosiłbym o bardziej szczegółowy opis bota i zastosowanie do Losa.
Ponieważ nowy klient podobno blokuje boty a niestety nie wiem jak uruchomić skoro nawet nie daje rady rozpakować crack ;/

Pozdrawiam.

GRZMOT.

PS:Czy mógłby ktoś wkonicu mi odpisać ?

Opublikowano

Ja mam taki sam problem jak GRZMOT990. Przez proces hackera nie idzie odpalić elfbota na Los 2.0. Mam scrakowanego elfa pod wersję 8.54, bo pod tą wersję zrobiony jest Los 2.0. Gdy włączam proces hacker robię wszystko jak w temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/521702-elfbot-pokemon-naruto-dragon-ball-inne/ . To pojawia się komunikat "Program Los2.0 przestał działać i się wyłącza. POMOCY !!!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.

Opublikowano

Witam Serdecznie

Odpalić to ja umię. Mogę pomóc.

Ale gorzej z crackowaniem czy mógłbyś mi powiedzieć którym sposobem go zcrackowałeś i czy przy wypakowaniu nie było błędu jak u mnie ;/

GRZMOT.

Opublikowano

Witam Serdecznie

Dobrze to podaj swój kontakt przez PW.

bo odpalić go to nie jest problem ;)

Pozdrawiam.

GRZMOT

Opublikowano

nie podawac mu elfbota!! tepic noobstwo tylko elita moze bocic XDDD

jesli chcesz jednak zrobic clienta wiedz ze los zablokowal DLLinjection xDDDDD zobacz gdzie zablokowali ten zastrzyk i usun ten kod?

22368.png
Opublikowano

Witam Serdecznie

Rozumiem Elita ;) gram 1 sezon w legends of shinobi 2lata w normalną tibie oraz pare Pokemon OTS więc chyba do niej należe ;)

Wracając do tematu czym mogę usunąć ten code znaczy jakim snifferem mogę ingerować w klienta gry.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Podłączam się do prośby wyjaśnienia w jaki sposób można odblokować klineta, by można było odpalić elfa, ewentualnie, jeśli ktoś zna sposób na rozpakowanie klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...