Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia o Dubsteapie?

KONDZIO_BONDZIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest wasza opinia o muzyce Dubsteap?

Moim zdaniem Dubsteap jest to ciężki do zagrania styl muzyki, jednak wpada niektórym w ucho :)

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przepadam za nim szczerze, ale ja nie hejtuję żadnego gatunku muzyki i tak jam @Up, wolę rock'a czy metal (Symfoniczny).

Opublikowano

Moim zdaniem Dubsteap jest to ciężki do zagrania styl muzyki, jednak wpada niektórym w ucho :)

Uruchomienie miksera i wiertarki jest trudne.

nie lubię, elektroniczna to zło, metal, metal i tylko metal

shoob.png

Opublikowano

Muzyka fajna ale nie na dłuższą metę. prawdziwą muzyka jest rock :P

utxQ2.png

Opublikowano

love it <3.Dubstep jest bardzo wszechstronnym gatunkiem,najbardziej znany jest skrillex,lecz on w niektórych swoich utworach gatunek kaleczy strasznie,jego odmiana dubstepu to brostep (pierwszy raz zostało tak nazwane intro pewdiepie-a stąd brostep wiemy czemu pewnie) ja wole classic dubstep (już taki podgatunek jest,sam byłem zaskoczony,w końcu dubstep taki młody) gorestep (most brutal nie polecam jak się nie oswoiło z innymi podgatunkami dubstepu) i rapstep (nie mówie tu o komercyjnych chałach bo te najbardziej znane obrażają i dubstep i rap,Du-rzy &SzUsty,Słoń,Miuosh-dla idiotów to jest prawdziwy rapstep),ale jak ktoś słucha tylko popu to skrillex i nic więcej

Jak ktos pierwszy raz słucha to fajne a potem się nudzi.

Slucham kiedy tylko mogę już czwarty rok i mi się nie znudził :D

Opublikowano

Nie znoszę takiego czegoś. Osobiście słucham punka, ska, metalu, rocka, alternatywnych, melodyjnego hardcore'u.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ciezkim do zagrania? To to sie gra??

A ogolnie jest chujowy, w sumie to nie wiem jak mozna to nazwac muzyka.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

love it <3.Dubstep jest bardzo wszechstronnym gatunkiem,najbardziej znany jest skrillex,lecz on w niektórych swoich utworach gatunek kaleczy strasznie,jego odmiana dubstepu to brostep (pierwszy raz zostało tak nazwane intro pewdiepie-a stąd brostep wiemy czemu pewnie) ja wole classic dubstep (już taki podgatunek jest,sam byłem zaskoczony,w końcu dubstep taki młody) gorestep (most brutal nie polecam jak się nie oswoiło z innymi podgatunkami dubstepu) i rapstep (nie mówie tu o komercyjnych chałach bo te najbardziej znane obrażają i dubstep i rap,Du-rzy &SzUsty,Słoń,Miuosh-dla idiotów to jest prawdziwy rapstep),ale jak ktoś słucha tylko popu to skrillex i nic więcej

Slucham kiedy tylko mogę już czwarty rok i mi się nie znudził :D

To co napisałeś to obok rapu nie stało, a na pewno nie obok dubstepu, bo to są blendy kurwa! Po za tym w Polsce prawie nikt nie potrafi nawijać na takich beatach więc to się mija z celem, jedyni którzy by się sprawdzili to VNM, Pezet, Mes, Enson, JNR i kilku innych, reszta Słoni i innych jest do odjebania są na takich beatach więc proszę nie wypisuj ich więcej.

Dubstep jak prawie każdy inny gatunek dla mnie spoko, czasami się słucha ale nie Skrilexa, choć nawet i on ma kilka ciekawych kawałków.

Opublikowano

Nie znoszę takiego czegoś. Osobiście słucham punka, ska, metalu, rocka, alternatywnych, melodyjnego hardcore'u.

Dubstep kwalifikowany jest do alternatywy :P

Opublikowano

Dubstep kwalifikowany jest do alternatywy :P

Chodzi mi o alternatywnego rocka, dokładnie,

np. Rise Against, Time Again.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam lubię dubstep ;] Chociaż i tak częściej słucham rapu, ale dubstep jak najbardziej co jakiś czas ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Chociaż mój gust muzyczny rozchodzi się na różne strony od pop punk, rock, rock alternatywny, metal (również symfoniczny), punk rock, heavy metal, post hardcore i melodic hardcore, po nawet Pop, indie i różne inne gatunki (okazyjnie),

to muszę powiedzieć, że Dubstep'em nie pogardzę.

Całkiem ciekawie się słucha, jeśli jest to dobrze wykonane i daje pewnego "kopa".

Jednak na dłuższą metę, nie byłbym w stanie tego wałkować na ogrągło.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...