Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FuroxMT2 [Dedyk] [Medium]

SzYmCi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer medium i tyle tych śmieci? Wszystkie te przedmioty widziałem na serwerze easy ;]

Widzę, że pada. Życzę powodzenia ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Może jakieś info na temat serwera? Gracze na pewno chcieliby wiedzieć co się dzieje. Ja osobiście już rezygnuję...

Ta akcja z expem to jakaś parodia... jakbym wiedział, że w trakcie rozgrywki będziecie zmniejszać exp aż o około 7x w stosunku do tego co było na początku to bym wyexpił sobie postać na samym początku zamiast skupiać się na eq. A jak to wygląda teraz? Kilka postaci skorzystało na tym expie i się wybili (w ogóle gdzieś od 130 lvla zamiast skakać im po 1lvl to skakało im po 2 lvle). Admin nie zrobił w tej sprawie nic, mimo, że był w grze i pisał im jeszcze "GZ" na wołaj (a powinien cofnąć tym graczom kilka leveli). Na serwerze oprócz tego jest sporo bugów m.in.:

1. Niektórych itemów nie da się ulepszyć, gdyż po użyciu na nich magicznego metalu tworzy się żółć.

2. Na wyższych poziomach doświadczenia po wbiciu levela exp jest duużo na - i GM naprawia to jedynie w grze (dając ujemny exp komendą). Problem pojawia się gdy GM jest offline (a zazwyczaj wchodzi jedynie popołudniu i wieczorem.

To tylko takie najbardziej rażące, można by było jeszcze kilka wymienić.

Jeśli ktoś chce (prawie) perfect eq na tym serwerze to pisać PW, do oddania mam m.in.:

1. Trutę 52śr, 20 na ludzi, 10 przeszywka

2. 2x chakry na 75 z um 15+ i 20 na ludzi

3. 2x łuki na 75 z um 15+ i 20 na ludzi

4. Bransę z łez 25k hp, 15 na magie, 20 na ludzi, 7 na przeszywkę

5. Komplet tarcz do pvp na 61 (w każdej nno, 20 na ludzi, 12 zręczności)

6. Perfect eq pod exp (full na nieumarłe, diabły, hp, kryta, przeszywkę, reg hp, absorbację hp), 6 i 7 w każdym itemie to 25k hp i 15 na potwory

7. Kompletne eq na 54 + buty ognistego ptaka (niestety jeszcze niewybonowane)

Mogę też dorzucić moje konta na serwerze, jeśli ktoś zechce oraz zdradzić kilka sekretów mocno ułatwiających rozgrywkę :)

Pozdrawiam! Życzę powodzenia w dalszym rozwoju serwera i pamiętajcie: gra fair play to podstawa ;)

Novum.png

Opublikowano

Może jakieś info na temat serwera? Gracze na pewno chcieliby wiedzieć co się dzieje. Ja osobiście już rezygnuję...

Ta akcja z expem to jakaś parodia... jakbym wiedział, że w trakcie rozgrywki będziecie zmniejszać exp aż o około 7x w stosunku do tego co było na początku to bym wyexpił sobie postać na samym początku zamiast skupiać się na eq. A jak to wygląda teraz? Kilka postaci skorzystało na tym expie i się wybili (w ogóle gdzieś od 130 lvla zamiast skakać im po 1lvl to skakało im po 2 lvle). Admin nie zrobił w tej sprawie nic, mimo, że był w grze i pisał im jeszcze "GZ" na wołaj (a powinien cofnąć tym graczom kilka leveli). Na serwerze oprócz tego jest sporo bugów m.in.:

1. Niektórych itemów nie da się ulepszyć, gdyż po użyciu na nich magicznego metalu tworzy się żółć.

2. Na wyższych poziomach doświadczenia po wbiciu levela exp jest duużo na - i GM naprawia to jedynie w grze (dając ujemny exp komendą). Problem pojawia się gdy GM jest offline (a zazwyczaj wchodzi jedynie popołudniu i wieczorem.

To tylko takie najbardziej rażące, można by było jeszcze kilka wymienić.

Jeśli ktoś chce (prawie) perfect eq na tym serwerze to pisać PW, do oddania mam m.in.:

1. Trutę 52śr, 20 na ludzi, 10 przeszywka

2. 2x chakry na 75 z um 15+ i 20 na ludzi

3. 2x łuki na 75 z um 15+ i 20 na ludzi

4. Bransę z łez 25k hp, 15 na magie, 20 na ludzi, 7 na przeszywkę

5. Komplet tarcz do pvp na 61 (w każdej nno, 20 na ludzi, 12 zręczności)

6. Perfect eq pod exp (full na nieumarłe, diabły, hp, kryta, przeszywkę, reg hp, absorbację hp), 6 i 7 w każdym itemie to 25k hp i 15 na potwory

7. Kompletne eq na 54 + buty ognistego ptaka (niestety jeszcze niewybonowane)

Mogę też dorzucić moje konta na serwerze, jeśli ktoś zechce oraz zdradzić kilka sekretów mocno ułatwiających rozgrywkę :)

Pozdrawiam! Życzę powodzenia w dalszym rozwoju serwera i pamiętajcie: gra fair play to podstawa ;)

Ten serwer sie dopiero rozwija, a Szymona pewnie nie ma, bo gdzieś pojechał. Exsp itd na pewno bedzie zrobiony tak, aby wyglądał na serwer medium.

Opublikowano

Nowy GM jest chamem i gburem ! Poprosiłem o kontakt do GA, to otrzymałem odpowiedź " Teraz robie sobie skille i eq, więc nie mam czasu na takie głupoty!"

NO KURWA ! -.-

Chłopaczek jest odemnie o 5-6 lat młodszy i mi pisze " Chłopcze CHamuj się! Jestem starszy od ciebie, wiec mnie słuchaj" (PS pisze się Hamuj)

No myślałem że pierdolne ! -.-

Pragnę dodać że mam 19 lat ...

GA ma 13 lat czy tam 14 ... ale wiek to co prawda nie wszystko !

Jest miły i wmiare ogarnia, da się z nim dogadać ! Jednak reszta załogi to niewykwalifikowane debile !

Nie polecam :/

Opublikowano

Logowanie padło... admin prawdopodobnie jest w szkole/pracy i pewnie nawet o tym nie wie. Pozostaje więc tylko czekać :(

@EDIT

Jak już włączycie to logowanie to zwiększcie od razu expa, bo to, że ustawiliście go na początku serwera (według was) zbyt wysoko nie zmienia faktu, że nie powinniście go obniżać o jakieś 7x. Było zrobić beta testy lub nawet zrobić 1 zwykłą postać przed startem serwera i wyexpić ją od 1 do 250 lvl i wtedy byście wiedzieli jaki exp dobrać do serwera typu medium. Tutaj mam jedną radę do admina: załóż sobie konto 1 lvl i zobacz jak wbija się w tym momencie 100 lvl (jeśli sądzisz, że nowy gracz przyjdzie na serwer, zobaczy, że max lvl jest 250, w rankingu jest już 200+ lvl, a exp bardzo się spowalnia już przy 65 lvl to myślisz, że zostanie na serwerze i będzie się męczył do 100? Ja myślę, że raczej nie, a chyba o to chodzi, żeby przyciągnąć gracza).

PS. Serwer jest medium co nie znaczy, że exp musi być medium, tym bardziej, że max to nie żaden 150 a aż 250lvl!... zdobycie eq, wybonowanie (nie ma max bonów przecież) oraz zebranie tych wszystkich ulepszaczy sporo zajmuje, więc sprawy ekwipunku podchodzą pod medium'a, a exp może być easy (to tylko moja propozycja, a zrobicie jak chcecie). Pozdrawiam :)

@edit2

@down

Sorry za offtop, ale po prostu muszę odpowiedzieć :)

Ojej drogi koleżko w jakim wieku jesteś? Takie teksty możesz do swoich kolegów z podwórka mówić :) podejrzewam, że gdybyś zobaczył to "suche drewno" w prawdziwym życiu to byś nie zacytowałbyś mi swojego komentarza prosto twarz. Hejtują najwięcej ci co sami nic nie robią. Chcesz wiedzieć jak wygląda moja historia kulturystyki? Trenuję obecnie 5 razy w tygodniu dając z siebie wszystko na każdym treningu, biegam dwa razy w tygodniu, gdyż przez cały rok robię tzw. suchą masę na lekkim bilansie kalorycznym (nie lubię się zalewać). Dietę trzymam bardzo dopiętą od 2,5 roku, ważę wszystko co do grama, robiąc sobie jedynie co 7-10 dni tzw. cheat day'e, by móc spotkać się wtedy ze znajomymi i coś zjeść nie licząc kcal. Łącznie ćwiczę już 3 lata i mam na swoim koncie jeden debiut w zawodach kulturystycznych do 75kg (startowałem rok temu), w których zająłem 4 miejsce.

A wiesz jak widzę Ciebie? Jako:

A. Chudego ektomorfika siedzącego przed komputerkiem, popijając piwko, który poćwiczył może miesiąc na siłowni i zniechęcił się, myśląc, że zrobi super sylwetkę w kilka dni przed sezonem wakacyjnym.

B. Grubego endomorfa, leżącego przed TV/komputerem z paczką chipsów, któremu nic się nie chce, a jedyną wiedzę jaką posiada o kulturystyce zasięgnął z yt

Pozdrawiam i zdrówka życzę :)

wiec zaloz okulary bo bez nich zle widzisz
Opublikowano

Nowy GM jest chamem i gburem ! Poprosiłem o kontakt do GA, to otrzymałem odpowiedź " Teraz robie sobie skille i eq, więc nie mam czasu na takie głupoty!"

NO KURWA ! -.-

Chłopaczek jest odemnie o 5-6 lat młodszy i mi pisze " Chłopcze CHamuj się! Jestem starszy od ciebie, wiec mnie słuchaj" (PS pisze się Hamuj)

No myślałem że pierdolne ! -.-

Pragnę dodać że mam 19 lat ...

GA ma 13 lat czy tam 14 ... ale wiek to co prawda nie wszystko !

Jest miły i wmiare ogarnia, da się z nim dogadać ! Jednak reszta załogi to niewykwalifikowane debile !

Nie polecam :/

Tak? Dziwne, jakoś ja z nim normalnie pisałem, i nie wydawał mi się gbur czy nie wychowany dzieciak, ja myślę, że to ty masz ból dupy i chcesz się pobawić na servie i wszystkich powkurwiać debilu. Ogarnij się, tym bardziej wątpię aby tak Ci napisał, że robi sobie eq, bo po co jak to GM, być może coś poprawiał albo coś sprawdzał, jeszcze raz OGARNIJ SIĘ IDIOTO I NIE HEJTUJ LUDZI, bo widzę, że Ci żal dupy ściska!!!!

banner.gif

Opublikowano

Panowie , po pierwsze spokuj.

W czym problem ?

Jednak przyzna , Gamemaster powinien mieć czas dla każdego , żeby zająć się serwerem. Dlatego to moje ostatnie ostrzeżenie :)

Gracze.. Zawsze na pierwszym miejscu , prioretytowo

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Panowie , po pierwsze spokuj.

W czym problem ?

Jednak przyzna , Gamemaster powinien mieć czas dla każdego , żeby zająć się serwerem. Dlatego to moje ostatnie ostrzeżenie :)

Gracze.. Zawsze na pierwszym miejscu , prioretytowo

Było wokół GM Alduin czy jakoś tak, w ch*j osób i jakoś nie uciekał, nie bawił się a odpisywał wszystkim co, gdzie i jak, mało tego każdy mu odpisywał "dzięki wielkie" itp. itd. Nie bronię go, ani nie jestem po jego stronie, po prostu nie lubię jak ktoś obraża bez powodów jakiegoś innego człowieka, a tym bardziej jak nakłamie (tak myślę, że nakłamał)

banner.gif

Opublikowano

OGARNIJ SIĘ IDIOTO

Rzeczywiście ... nie lubisz jak ktoś kogoś obraża ... nie nakłamałem, bo nie miałem do tego podstaw ...

Chciałem GA pomóc nawet ze stroną, bo mają darmową ... chciałem dobrze ... ale ten człowiek mnie wyprowadził z równowagi ...

Nie hejt tylko prawda ... zobacz mój pierwszy post w tym temacie ... broniłem serwera, chociaż wszyscy płakali że gotowiec ...

Pomyśl, zobacz, jeszcze raz pomyśl dopiero pisz... <3

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nowa łatka V5..

Także nowa strona i forum IPB :]

Robimy także nowy GamePlay...

Mamy nadzieje , że serwer się jeszcze rozkręci : ]

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Ufff...

Podsumowywując..

Nowy gameplay..

Praktycznie wszystkie błędy poprawione..

Co teraz xD

Jakieś nowe propozycje ?

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Mamy 600 + kont !

S U P E R :]

Rekord On-Line to : 61.. Niestety jakoś teraz mniej osób widzę ...

to znaczy 4-15....

Bez_nazwy_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...