Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FuroxMT2 [Dedyk] [Medium]

SzYmCi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh..

Głównie dlatego , że gracze chcą zmiany czegoś .

Co z tego że rykox !

Właśnie mam informacje!

Wyszła nowa łatka do klienta : www.furoxmt2.pl , tam można pobrać w zakładce download , na głównej stronie macie nawet info o łatce.

Dodałem tam kilka rzeczy , urozmaiciłem pliki rykoxa , naprawiłem nazwy !

Myślę , że z Rykoxa zrobię coś pięknego , lepszego : ]

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Serwer mimo wszystkiego.. bugów jest naprawdę świetny!

Administracja naprawia bugi jak najszybciej, aby nam się dobrze grało.

Myślę, że jeszcze z tydzień i nie będzie już tak dużo bugów. :-)

Na serwerze jest świetna atmosfera, ludzie chętnie odpowiadają na pytania, częste komunikacje na TS3 są. :-)

Team - tak dalej trzymać. Na pewno zrobicie z Rykoxa coś nowego i dobrego.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Znalazłem już nowe błędy w nazwach..

Ohh rykox ortografii..

"Zwój zujcy" Matko xD

Trudno , poprawię w następnej łatce.

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Jeżeli moge coś podpowiedziec to powiem tak: eq niebiańskie wogule nie dropi , w V2 dropła mi tarcza na 81 (fajnie ) ale hełmu zero , wbiłem 80 lvl i mam tylko eq dostepne od handlarzy w red lesie z mietków nic mi nie dropło ( może za mały lvl mam ) ale w Lungsam mając 76 lvl z mietka 75 lvl tylko KD ninja ( nie tego oczekiwałem ) brak tele na tysiaki więc nie wiem z kad mam stalke dropnąć :( na żadnego bossa z tym eq sie nie wybiore) ogólnie serwer fajny (mało osób wiec nikt nie ksuje jedyny plus ) aha przy ulepszaniu pisze szansa 100% a pali i cofa ( ulepszalem zwojami bo na kamien mnie nie stac 10kk 1 szt )

Opublikowano

Jeżeli moge coś podpowiedziec to powiem tak: eq niebiańskie wogule nie dropi , w V2 dropła mi tarcza na 81 (fajnie ) ale hełmu zero , wbiłem 80 lvl i mam tylko eq dostepne od handlarzy w red lesie z mietków nic mi nie dropło ( może za mały lvl mam ) ale w Lungsam mając 76 lvl z mietka 75 lvl tylko KD ninja ( nie tego oczekiwałem ) brak tele na tysiaki więc nie wiem z kad mam stalke dropnąć :( na żadnego bossa z tym eq sie nie wybiore) ogólnie serwer fajny (mało osób wiec nikt nie ksuje jedyny plus ) aha przy ulepszaniu pisze szansa 100% a pali i cofa ( ulepszalem zwojami bo na kamien mnie nie stac 10kk 1 szt )

W red lesie lecą stalki.

W v3 z metków itemki.

Jeżeli chodzi o hełmy.

Trzeba ulepszać u Seong Peong te na 21 chyba na smoka.

Polecam iść do dt na rozpruwacza , z niego leci szkata a z niej stalki.

Dużo osób już je ma.

Jakoś to idzie : ]

W końcu .. Medium :D

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

@up

Rozumiem, że z mobów lecą te stalki? Jeśli tak to w jakim przedziale levelowym jest szansa, że dropną? Bo byłem na 98 lvl i niestety przez 20min nie poleciała ani jedna a dodam, że miałem założoną rękawicę złodzieja. Jedyne co udało mi się dropnąć to bransoleta na 54

Jeżeli chodzi o hełmy to przed chwilą sprawdziłem i z tych co są na 21 nic się nie robi (sprawdzałem u sury, metalem, zwojem błogo i zwojem boga smoków)

Jeśli chodzi natomiast o metki w v3 to jakie dokładnie itemy lecą? Bo mi leciały tylko ulepszacze...

PS. Ten smok na ognistej ziemi się nie respi w ogóle :(

PS2. Dlaczego takie mapy jak atlanta v3, mapka od 100 i kolejne mają tylko 1 ch? Nie ważne czy wejdę na te mapy na ch1 czy ch2 to zawsze spotkam tych samych ludzi

PS3. Yangów moim zdaniem leci za dużo na mapie od 100. Zabijając kilka grupek ma się w ekwipunku 2kkk. Zmniejszcie to lub chociaż dodajcie opcję, żeby w eq automatycznie pojawiały się 3 bryłki po osiągnięciu 2kkk.

@EDIT

Dobrze by było gdybyście edytowali drop z metinów w red lesie i na wyższych mapach dodając do nich drop hełmów 41, tarcz 61 i biżu 54, bo to trochę dziwne biegać na 100+ lvl w okrągłej +9, hełmie 21 i równie słabej reszcie na serwerze medium. Przydałby się również pierścien antyexpa, bo oddając expa na gildię często się zapomnę i wskoczy ten niechciany level na mojej postaci przeznaczonej do DT.

Novum.png

Opublikowano

LUDZIE ! MACIE STRASZNY BÓL DUPY !

Może był na gotowcu, ale edytował pliki i to dość mocno ...

Zagrajcie, a później się wypowiadajcie ! <3

FAJNY SERWER!

Opublikowano

Serwer off :}

Robimy łatkę ..

Dodamy także mounty xD

Łatka gotowa do pobrania :D

Mounty będą jednak w innej łatce.

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu nagle tak drastycznie zmniejszyliście expa... jest to bardzo nie fair wobec nowych graczy. Dlaczego ktoś kto zaczął grać wcześniej miał exp z x5-7 większy niż ktoś kto by zaczął w tym momencie? Osobiście chciałem sobie wyexpić ninje od 1 lvl i okazało się, że cięzko wbić nawet 70 lvl, bo exp leci baardzo wolno (gdy expiłem w atla v2 to szybciej ode mnie expił gość top1, który miał wtedy 190+). Znam jednak jeden jeden sposób na którym wyexpiłem swojego woja (jest to metin, wysoki lvl, do którego można się dostać na 1lvl). Wcześniej jak zaczynałem bić tego metina na 83 lvl to kończyłem z 93 lvl... a teraz? -A teraz zacząłem go bić na 80 i skończyłem na 82!

Serwer na początku mi się bardzo podobał i chciałbym tutaj zostać na dłużej, ale jeśli nie ustawicie takiego expa jaki był to ja podziękuję, bo gra będzie bardzo nie fair... (jeśli już się ustawia raty serwera na początku to nie zmienia się ich tak drastycznie w trakcie rozgrywki).

PS. Ustawcie w końcu ten resp smoka na ognistej ziemi, bo dotychczas przywoływaliście go jedynie komendą z tego co widzę.

PS2. Dropią stalki z metinów 100+, tutaj duży + dla Was :)

PS3. Ciągle nie mam biżu na 54. Od admina w grze dowiedziałem się, że dropi w v2 na każdym lvl. Specjalnie więc zrobiłem nowe konto i wbiłem taki level, by nie było między mną a mobem różnicy większej niż 15lvl i przesiedziałem w v2 30min (oczywiście dropły hełmy na 41 i 1 tarcza na 61), ale reszty zero. Skoro twierdzicie, że tak banalnie można zdobyć tą biżu to napiszcie w końcu (w tym temacie) jakim levelem i gdzie mam się udać, żeby mi dropła (lub po prostu dodajcie ją do handlarzy o czym się zastanawialiście).

PS4. Naprawiony dmg smoka w atla v3

PS5. Skąd dropią złote certyfikaty? Rozwalałem metki 80, 85, 90, 100, 110, 120, 130 i nic. Ze Śmierci też nie dropi...

PS6. Bryłki kupują się automatycznie po osiągnięciu 2kkk w eq.

PS7. Lubię PS'y :D

Novum.png

Opublikowano

Witam

Dopiero wczoraj zorientowałem się , o takim expie. Zmniejszyłem metiny i tak dalej..

WIem że to trochę nie fair.. Ale.. Co sugerujecie ? Co mam zrobić ?

Wszystkie błędy na bieżąco poprawiam , jest łatka V3 , jak ktoś nie ma natychmiast proszę pobrać !

Tym bardziej miło widzieć mi , 200 zarejestrowanych kont i 213 postacji : ]

Najwięcej on-line w jednym momencie : 52 !!!

Dziękować

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

To może zmniejszcie exp z mobów na wyższych mapach,a zwiększcie exp na atla, krainie śniegu i niższych mapach, bo do czego to podobne, żebym expiąc ninją na 65-70 lvl wolniej zdobywał expa od gościa na 190 lvl?

@edit

1.Skąd te złote certyfikaty wydropić? :D

2.W końcu na jakim lvl i gdzie dokładnie mam pojechać (v2 pająki czy v2 atla?) żebym wydropił sobie to eq z niebiańskich i buty ognistego ptaka?

Novum.png

Opublikowano

A się pokuszę, zagram bo osobiście lubię pliki rykox'a. Chłop zrobił server sfinansował go i chwała mu za to, jeżeli chce to tylko i wyłącznie z własnej inicjatywy i dobroci dla was, że macie gdzie zamulać przez 2/3h no i z tego powodu też pewnie, że chciałby mieć własny server i przedsionek GM :D ale to nie ważne ;d Nie chciało mu się bawić w plikach od nowa więc teraz je edytuje.

@Edit: co jest z logowaniem? Padło? pisze "Zostaniesz połączony z serverem" i tak w ch*j długo... Naprawcie to, bo tracicie ludzi.

banner.gif

Opublikowano

Logowanie padło... admin prawdopodobnie jest w szkole/pracy i pewnie nawet o tym nie wie. Pozostaje więc tylko czekać :(

@EDIT

Jak już włączycie to logowanie to zwiększcie od razu expa, bo to, że ustawiliście go na początku serwera (według was) zbyt wysoko nie zmienia faktu, że nie powinniście go obniżać o jakieś 7x. Było zrobić beta testy lub nawet zrobić 1 zwykłą postać przed startem serwera i wyexpić ją od 1 do 250 lvl i wtedy byście wiedzieli jaki exp dobrać do serwera typu medium. Tutaj mam jedną radę do admina: załóż sobie konto 1 lvl i zobacz jak wbija się w tym momencie 100 lvl (jeśli sądzisz, że nowy gracz przyjdzie na serwer, zobaczy, że max lvl jest 250, w rankingu jest już 200+ lvl, a exp bardzo się spowalnia już przy 65 lvl to myślisz, że zostanie na serwerze i będzie się męczył do 100? Ja myślę, że raczej nie, a chyba o to chodzi, żeby przyciągnąć gracza).

PS. Serwer jest medium co nie znaczy, że exp musi być medium, tym bardziej, że max to nie żaden 150 a aż 250lvl!... zdobycie eq, wybonowanie (nie ma max bonów przecież) oraz zebranie tych wszystkich ulepszaczy sporo zajmuje, więc sprawy ekwipunku podchodzą pod medium'a, a exp może być easy (to tylko moja propozycja, a zrobicie jak chcecie). Pozdrawiam :)

@edit2

@down

Sorry za offtop, ale po prostu muszę odpowiedzieć :)

Ojej drogi koleżko w jakim wieku jesteś? Takie teksty możesz do swoich kolegów z podwórka mówić :) podejrzewam, że gdybyś zobaczył to "suche drewno" w prawdziwym życiu to byś nie zacytowałbyś mi swojego komentarza prosto twarz. Hejtują najwięcej ci co sami nic nie robią. Chcesz wiedzieć jak wygląda moja historia kulturystyki? Trenuję obecnie 5 razy w tygodniu dając z siebie wszystko na każdym treningu, biegam dwa razy w tygodniu, gdyż przez cały rok robię tzw. suchą masę na lekkim bilansie kalorycznym (nie lubię się zalewać). Dietę trzymam bardzo dopiętą od 2,5 roku, ważę wszystko co do grama, robiąc sobie jedynie co 7-10 dni tzw. cheat day'e, by móc spotkać się wtedy ze znajomymi i coś zjeść nie licząc kcal. Łącznie ćwiczę już 3 lata i mam na swoim koncie jeden debiut w zawodach kulturystycznych do 75kg (startowałem rok temu), w których zająłem 4 miejsce.

A wiesz jak widzę Ciebie? Jako:

A. Chudego ektomorfika siedzącego przed komputerkiem, popijając piwko, który poćwiczył może miesiąc na siłowni i zniechęcił się, myśląc, że zrobi super sylwetkę w kilka dni przed sezonem wakacyjnym.

B. Grubego endomorfa, leżącego przed TV/komputerem z paczką chipsów, któremu nic się nie chce, a jedyną wiedzę jaką posiada o kulturystyce zasięgnął z yt

Pozdrawiam i zdrówka życzę :)

Novum.png

Opublikowano

Logowanie padło... admin prawdopodobnie jest w szkole/pracy i pewnie nawet o tym nie wie. Pozostaje więc tylko czekać :(

@EDIT

Jak już włączycie to logowanie to zwiększcie od razu expa, bo to, że ustawiliście go na początku serwera (według was) zbyt wysoko nie zmienia faktu, że nie powinniście go obniżać o jakieś 7x. Było zrobić beta testy lub nawet zrobić 1 zwykłą postać przed startem serwera i wyexpić ją od 1 do 250 lvl i wtedy byście wiedzieli jaki exp dobrać do serwera typu medium. Tutaj mam jedną radę do admina: załóż sobie konto 1 lvl i zobacz jak wbija się w tym momencie 100 lvl (jeśli sądzisz, że nowy gracz przyjdzie na serwer, zobaczy, że max lvl jest 250, w rankingu jest już 200+ lvl, a exp bardzo się spowalnia już przy 65 lvl to myślisz, że zostanie na serwerze i będzie się męczył do 100? Ja myślę, że raczej nie, a chyba o to chodzi, żeby przyciągnąć gracza).

PS. Serwer jest medium co nie znaczy, że exp musi być medium, tym bardziej, że max to nie żaden 150 a aż 250lvl!... zdobycie eq, wybonowanie (nie ma max bonów przecież) oraz zebranie tych wszystkich ulepszaczy sporo zajmuje, więc sprawy ekwipunku podchodzą pod medium'a, a exp może być easy (to tylko moja propozycja, a zrobicie jak chcecie). Pozdrawiam :)

WEZ USUN TEN ZJEEBANY AVATAR POD NICKIEM BO MNIE ROZWALAJA TACY LUDZIE JAK TY WYGLADASZ JAK SUCHE DREWNO KTORE ZARAZ SIE ZLAMIE A CHWALISZ SIE SYLWETKA PEWNIE MALO ROBISZ DUZO GADASZ O TEJ KULTURYSTYCE NIC Z CIEBIE NIE BEDZIE A JESLI MYSLISZ INACZEJ TO JESTES W BLEDZIE THX ZA WARNA<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...