Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alestia

tm-react

Nowe Mapy  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzi? mapy z Metinami, przedzia?y levelowe od 25-50 oraz 55-99, przepustka w is.

• Tak.
      53
    • Nie.
      49
    • Za ?atwo by by?o.
      23
  2. 2. Nowa mapa do expienia od 90 poziomu, przepustka by dropi?a w AV2 oraz IS

• Tak.
      74
    • Nie.
      26
    • Wole stare klimaty, a nie nowe mapy.
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O cie...

... Na co komu '400%' expa na serwerze typu 'hard/oldskull'? Może pierw pomyślisz a potem będziesz nabijać nie potrzebne posty ;). Jak dla mnie serwer ogar tylko zadziwiło mnie to że w prezentacji tak mało ale zapewne na serwerze będzie więcej jako niespodzianka dla graczy :P. Właściwie to kto by chciał wyrąbaną prezentacje skoro wtedy to tylko by patrzeli na rzeczy minione oraz najważniejsze takie jak na przykład drzewko ulepszeń, misje oraz mapy. Z mojej strony to by było tyle że serwer ogarnięty, administracja również a i co ma do rzeczy pisownia założyciela? Chłopak idzie na 'sports mena' więc nic dziwnego a serwer wydaje się ogarnięty więc ja was tam nie rozumne zbytnio :P

tak jak pisze na samej górze to zapowiedz, wszystko będzie w oficjalnej prezętacji. ;]

Nie polecam serwera.

Administracji w szczególności.

Nie "ogarniajom" ortografii.

NIE GRAĆ NA TYM GÓWNIE ! ! !

Old school, really?

Nowy mapy, bronie, moby, metki itp.

Życzę miłego upadania.

Szanowny 13-letni kashtanie. Aż tak cię to boli? że zrezygnowaliśmy z twojego beznadziejnego sponsoringu ?? Hmm. jest ankieta na forum w której decyzja o mapach należy do graczy więc co ty teraz wymyślasz. Tak na marginesie nick: KasthanPL na polskim forum? ;] wątpię że ktoś brał by cie za anglojęzyczną osobę ^^ i nie pisz już tu zbędnych postów bo sam siebie pogrążasz ;]

\

Opublikowano

Przeczytaj każdą jedną wypowiedź autora tematu, to źle świadczy o teamie :( szkoda bo przez to graczy będzie mniej a serwer wydaje się być dobry na pierwszy rzut oka :)

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

tak jak pisze na samej górze to zapowiedz, wszystko będzie w oficjalnej prezętacji. ;]

Szanowny 13-letni kashtanie. Aż tak cię to boli? że zrezygnowaliśmy z twojego beznadziejnego sponsoringu ?? Hmm. jest ankieta na forum w której decyzja o mapach należy do graczy więc co ty teraz wymyślasz. Tak na marginesie nick: KasthanPL na polskim forum? ;] wątpię że ktoś brał by cie za anglojęzyczną osobę ^^ i nie pisz już tu zbędnych postów bo sam siebie pogrążasz ;]

Ty to sie najpierw polskiego naucz :D

Serwera jak nie polecalem, tak nie polecam, kazda eypowiedz GA, nie jest nic warta.

Opublikowano

Wyyyczuwam ból duuupy !

Prezętacji powiadasz?

Beznadziejny sponsoring? Dostaliście wszystko na tacy.

@Antywarn:

Jakie parametry maszyny?

Bo widzę, że nie zmieniliście, są tam dalej moje.

PS Już widzę grę na waszym serwerze. Błędy ortograficzne w questach itp <3

Opublikowano

Pan UP dobrze pisze.. Popełniacie tak banalne błędy że głowa boli, a o składni zdań nie będę się wypowiadać bo to jest żenada. Pozdrawiam i miłego upadania <3

Opublikowano

Wszystko było by super tylko mało info !!!

Co z koniem , bojowcem??

Co z Skilami jak wbijamy na G,P??

A co do tej mapy z metinami dodał bym ją , ale gdzie przepustki w IS !!! Niech dropią np. z metków 80++ Będzie git .

837371446280124127260.png
Opublikowano

OD DZIŚ ZOSTAŁA OTWARTA BETA DLA WSZYSTKICH TRWAJĄCA DO 26.09.2013

LINK DO REJESTRACJI:

http://alestia.pl/register

LINK DO CLIENTA (ODPALAĆ PRZEZ ALESTIA.EXE NIE AUTOPATHERA):

https://mega.co.nz/#!csxF1L4J!f6oQ-Xu1jAqHnwTlui7HRxXh6Q50mU2b5BpIy-HDlxw

2 HOST.

http://www.multiupload.nl/ZZR28M84JK

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!

wszystkie bugi proszę zgłaszać w grze lub na forum serwera ;]

\

Opublikowano

Podaj przybliżoną datę oficjalnego startu.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Szkoda, że na jednej maszynie jest:

-multum stronek właściciela

-strona serwera

-forum serwera

-serwer

@W ile się wbija max level?

PS

Rozmowa z NiLai'em: :Dxxx

ha ha ha jak byś widział mam 2 numery gg a to jest z laptopa więc rób co chcesz to raz a dwa ;] gówno wiesz i płaczesz ze zostałeś sam jak pizda którą jesteś i tyle w temacie. A wtedy się mnie pytałeś jak ogarnąć ts ;] i chciałeś kanały na moim ts ;] żadnych kur** multum stronek idioto strona ma swoją domenę i jest 1 nic na tej samej maszynie idioto ty byś max lv nie wbił w 2 lata nawet. Aha i szkoda ze na tej rozmowie nie ma daty ;] to wtedy co mi jeszcze dupę lizałeś ;] Oj Oj dzieciaczku dobrze wiesz że twój spam nie szkodzi serwerowi to ciągle szukasz i szperasz po GG hehehe. W akcie rozpaczy nie zapomnij dodać jeszcze rozmów z reactem ;]

Juz sie da połączyć

wystarczy zaktualizować pathera lub pobrać łatkę ze strony głównej.

\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...