Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alestia

tm-react

Nowe Mapy  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzi? mapy z Metinami, przedzia?y levelowe od 25-50 oraz 55-99, przepustka w is.

• Tak.
      53
    • Nie.
      49
    • Za ?atwo by by?o.
      23
  2. 2. Nowa mapa do expienia od 90 poziomu, przepustka by dropi?a w AV2 oraz IS

• Tak.
      74
    • Nie.
      26
    • Wole stare klimaty, a nie nowe mapy.
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alestia_logo.png

Start 20 września 2013rok.

To jest tylko zapowiedź, więcej informacji dostaniecie w Oficjalnej prezentacji.

13792517932.png

Doświadczenie:
200%

Yang:
200%

Drop:
200%
13792517931.png

Procesor:
Intel Xeon E3 4x 3.4 GHZ

Ram:
32 GB

Łącze:
200 Mbps

AntiDDoS:
ON
13792510741.png

Strona Główna

1
2
www.Alestia.pl
(Strona bedzie ON wraz z serwerem)

TeamSpeak3

1
2
ts3.alestia.pl
(Mozna korzystac)

1
Kilka godzin przed startem

Klient

1
wkrotce

13792517933.png

Zabijając potwory na naszym serwerze automatycznie do ekwipunku będą trafiać diamentowe klucze.
Przekładając je na handlarkę zdobywać będziemy punkty, które możemy wymienić na cenne nagrody.
1 klucz = 1 punkt.

13792519822.png

zsv2.png

P: Jak z dropieniem ulepszaczy?
O: Ulepszacze do epickich itemów, będą dropiły z najsilniejszych bossów, nie ma tu mowy o Zjawie, 9 Ogonów, Wódz Orków.
P: Jak z dropieniem ulepszaczy do ulepszania epickich itemów?
O: Grota wygnańców oraz najśilniejsze bossy, a jeżeli chodzi o perły to łowienie was czeka.

13792506982.png

1379014223-U691595.jpg

13792510743.png

- Broń (1lvl) +5
- Hełm (1lvl) +5
- Zbroja (1lvl) +5
- Bojowa tarcza +5
- Drewniana bransoleta +5
- Drewniane kolczyki +5
- Drewniany naszyjnik +5
- Skórzane buty +5

- Purpurowy koń

1379013940-U691595.jpg

1379013672-U691595.jpg
13792510742.png

rzbn.jpg

69ll.jpg

3u7p.jpg

13792506981.png

arhx.png

ekipa.png

Główni Administratorzy

- [GA]TM-reacT

- [GA] NiLai

Super Game Masterzy

-

Game Admini

- [GM] Marley

- [GM] Strep

13792506983.png

P: Max level:
- 99Lv
P: Max status:
- 90Lv
P: Do którego Lv są misje biologa:
- 94 licząc seon-pyeong, oddawanie co 4 godziny
P: Do którego expimy w Grocie Wygnanców?:
- Expimy do 99 poziomu
P: Czy na serwerze znajduje się 6-7?:
- Nie

Na serwer dodaliśmy skrzynki ucznia, z których otrzymujemy dopalacze przydatne przy expieniu co 10 poziomów.
Posiadamy nowe wierzchowce.
Pierścień teleportacji jest wysoce rozbudowany. Posiada teleporty do wszystkich miast oraz wielu expowisk.
Posiadamy bardzo dużo autorskich questów.
Organizujemy eventy co tydzień o ustalonym dniu i godzienie.
Zabijając potworki wypadać będą specjalne skrzynki, z których wylatują cenne przedmioty. Im przedmiot cenniejszy, tym ciężej go zdobyć.
Przykładowy drop z specjalnej szkatułki:

3lnl.png
- Pierścień Doświadczenia = 30minut
- Rękawica Złodzieja = 30minut
- Z tej szkatułki może także dropnąć nam kamień duchowy

Pytania/sugestie/wnioski/zażalenia prosimy kierować na forum.

Serdecznie zapraszamy do gry.

Zespół Alestia.pl

Generator

gpmt2nazwa-Alestia.pl.png
gpmt2-Procesor.png
Niżej
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
Niżej
gpmt2-Lacze.png
Niżej
gpmt2-Strona%20Glowna.png
Niżej
gpmt2-Rejestracja.png
Niżej
gpmt2-Item%20Shop.png
Niżej
gpmt2-Client.png
18-19 podamy
gpmt2-Latka.png
xxx
gpmt2-Skan%20Latki.png
xxx
gpmt2-Na%20Start.png
gpmt2-Handlarze.png
gpmt2-Bony.png
gpmt2-Ulepszacze.png
gpmt2-Exp.png
x Niżej
gpmt2-Drop.png
x Niżej
gpmt2-Yang.png
x Niżej
gpmt2-Administracja.png
[GA]
[GM]
gpmt2-Od%20autora.png
Od autora

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Nie. Team jest już w kąplecie. Może będzie na Dj ts.

[GA]NiLai

Komplecie* Prezka ładna, tylko trochę mało :)

Opublikowano

no nie kur... kto mi sie tu pode mnie podszywa?..

([GM]Pixel)

Od razu mówię, że jest to inna osoba, a nie ja, a pod tym nickiem występowałem na każdym serwerze, na którym bylem w teamie :x...

@Aw

ile % ulepszenia na epiki?

Opublikowano

no nie kur... kto mi sie tu pode mnie podszywa?..

([GM]Pixel)

Od razu mówię, że jest to inna osoba, a nie ja, a pod tym nickiem występowałem na każdym serwerze, na którym bylem w teamie :x...

@Aw

ile % ulepszenia na epiki?

Zmienimy nazwe temu Game Masterowi, przepraszamy za problemy. Od +1 do +5 100%, +6 60%+7 70%+8 70%+9 70%

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

teraz tak z mojej strony pierdole te wasze komentarze typu ortografia itp. Jestem w 3 klasie Liceum Sportowego nie mam problemów z pisownią na lekcjach a na PC pisze po prostu szybko i chuj wam do tego to z mojej strony. Co ma moja ortografia itp do prowadzenia serwerów i plików ludzie ogarnijcie kurwa. I po co piszecie tematy o ortografii w zapowiedzi serwera? (w tej wypowiedzi nie chciałem urazić innych użytkowników ale po prostu mnie takie coś irytuje) Zapraszam na TS3 można porozmawiać o mojej ortografii ze mną a nie pisać zbędne posty na forum :]

\

Opublikowano

Ortografia to Twoja wizytówka w internecie. To właśnie po stylu pisania jesteś oceniany przez innych :).

piszę szybko i tego nie zmienię zostało mi to z dzieciństwa ale dużo osób z naszego TS zna mnie z realnego życia więc te komentarze mi powiewają lecz po jakimś czasie irytują ;] Tak jak napisałem wyżej można wejść na TS porozmawiać zemną i zobaczyć jaki jestem ;]

Nie chcę nic zasugerować ale trochę idzię serwer pod IS , nie chcę nic mówić . Serwer fajnie wygląda tylko że mało napisane jest . Powodzenia

pewnie chodzi ci o przepustki na mapy z metinami i do expa? powiem ci że serwer sam z siebie się nie utrzyma ale każda przepustka jest do zdobycia w grze. A wracając do map z metinami zobaczymy wynik ankiety tylko kolega zapomniał dopisać, że te przepustki dropią i nie są tylko z IS. :)

\

Opublikowano

Drogi GA NiLai, czyli IgroSS, kolejny odrzucajacy od serwera fakt to znow Ty i twoje bezsensowne klniecie. Nawet wypowiedzi sklecic nie umiesz ;) Caly czas rzucasz 'itp, itd' oraz te smieszne wulgi. Jakbym mial,ocenic, powiedzialbym, ze jestes z 2 gimnazjum. Serwerowi z taka administracja nie zycze powodzenia, nie polecam, nie zagram. ;)

Opublikowano

Drogi GA NiLai, czyli IgroSS, kolejny odrzucajacy od serwera fakt to znow Ty i twoje bezsensowne klniecie. Nawet wypowiedzi sklecic nie umiesz ;) Caly czas rzucasz 'itp, itd' oraz te smieszne wulgi. Jakbym mial,ocenic, powiedzialbym, ze jestes z 2 gimnazjum. Serwerowi z taka administracja nie zycze powodzenia, nie polecam, nie zagram. ;)

Nie zagrasz bo zrezygnowalismy z twojego kolegi sponsoringu? To jest smieszne jak masz zamiar oczerniac administracje to wogole sie nie odzywaj. Jakbysmy nie zrezygnowali z twojego kolegi sponsoringu to pewnie bys pisal jaki to fajny serwer.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

O cie...

... Na co komu '400%' expa na serwerze typu 'hard/oldskull'? Może pierw pomyślisz a potem będziesz nabijać nie potrzebne posty ;). Jak dla mnie serwer ogar tylko zadziwiło mnie to że w prezentacji tak mało ale zapewne na serwerze będzie więcej jako niespodzianka dla graczy :P. Właściwie to kto by chciał wyrąbaną prezentacje skoro wtedy to tylko by patrzeli na rzeczy minione oraz najważniejsze takie jak na przykład drzewko ulepszeń, misje oraz mapy. Z mojej strony to by było tyle że serwer ogarnięty, administracja również a i co ma do rzeczy pisownia założyciela? Chłopak idzie na 'sports mena' więc nic dziwnego a serwer wydaje się ogarnięty więc ja was tam nie rozumne zbytnio :P

Opublikowano

Nie zagrasz bo zrezygnowalismy z twojego kolegi sponsoringu? To jest smieszne jak masz zamiar oczerniac administracje to wogole sie nie odzywaj. Jakbysmy nie zrezygnowali z twojego kolegi sponsoringu to pewnie bys pisal jaki to fajny serwer.

"Twojego*", "w ogóle*" i znowu "Twojego*" .. Widać że ortografia na poziomie podstawówki.. Dobrze ktoś napisał, że ortografia to wizytówka w internecie, bo taka jest prawda. A Wy waszą ortografią odstraszacie, do tego te irytujące wulgi.. Na co to komu i po co? A co do serwera, to według mnie jest pod IS. A i z taką Administracją daje max 2tyg dla tego serwa:).

Opublikowano

"Twojego*", "w ogóle*" i znowu "Twojego*" .. Widać że ortografia na poziomie podstawówki.. Dobrze ktoś napisał, że ortografia to wizytówka w internecie, bo taka jest prawda. A Wy waszą ortografią odstraszacie, do tego te irytujące wulgi.. Na co to komu i po co? A co do serwera, to według mnie jest pod IS. A i z taką Administracją daje max 2tyg dla tego serwa:).

Powiem Ci tak, jak ty sądzisz, że serwer jest pod IS oraz że padnie po 2 tygodniach, to pozdrawiam Cię serdecznie. Że źle napisałem jakieś zdanie, to nie świadczy o mnie, że jestem z podstawówki, czy coś podobnego, zanim coś napiszesz, pomyśl. Ty napiszesz coś z błędem i odrazu ma Ci ktoś pisać, że ortografia na poziomie podstawówki? Puknij się w czoło.

Nie polecam serwera.

Administracji w szczególności.

Nie "ogarniajom" ortografii.

NIE GRAĆ NA TYM GÓWNIE ! ! !

Old school, really?

Nowy mapy, bronie, moby, metki itp.

Życzę miłego upadania.

Już nie mogę z Ciebie.. ty jesteś taki daremny i dziecinny, że masakra, "Łaaa kurwa nie grać na tym gównie", chuj Ci do tego kto gdzie będzie grał, każdy ma wyjebane na twoje posty, nt. serwera. Pracuj nad swoim serwerem z nowymi technikami :ninja:

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, jak ty sądzisz, że serwer jest pod IS oraz że padnie po 2 tygodniach, to pozdrawiam Cię serdecznie. Że źle napisałem jakieś zdanie, to nie świadczy o mnie, że jestem z podstawówki, czy coś podobnego, zanim coś napiszesz, pomyśl. Ty napiszesz coś z błędem i odrazu ma Ci ktoś pisać, że ortografia na poziomie podstawówki? Puknij się w czoło.

Już nie mogę z Ciebie.. ty jesteś taki daremny i dziecinny, że masakra, "Łaaa kurwa nie grać na tym gównie", chuj Ci do tego kto gdzie będzie grał, każdy ma wyjebane na twoje posty, nt. serwera. Pracuj nad swoim serwerem z nowymi technikami :ninja:

Tu już nawet nie o błędy chodzi.. :)

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...