Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy w 0.8.9

Adam_1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KV-1s to dobrze że nerfią za silne 6 tier taki M6 kwiczy po starciu z tym czymś a tak to chociaż będzie ok:)

Foch też pancerz z przodu za mocny ale T57 10-12 sekund to trochę przesadzone.

Dobry gracz poradzi sobie bez golda.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Leże i płacze ze śmiechu :DDDD

Jak osoby z polskiego WG nic nie wiedzą, nawet nie mają dostępu do super testów :DD

Btw. Jak czegoś nie ma na ftr.wot to wiadomość od Serba/WG nie wyszła.

Pozdrawiam :D

huh powiedziałem że to polak jest ? Nie wiem skąd pochodzi pisałem z nim po angielsku...

KV-1s to dobrze że nerfią za silne 6 tier taki M6 kwiczy po starciu z tym czymś a tak to chociaż będzie ok:)

Foch też pancerz z przodu za mocny ale T57 10-12 sekund to trochę przesadzone.

Dobry gracz poradzi sobie bez golda.

foch nie ma dobrego pancerza 2 wielkie weak spoty każdy gracz z wn6 +1000 wie jak go przebic

KV-1S - super sprawa, gra na 6 tierach powróci do normy.

Foch 155 - "Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami" - czyli przeładowanie pomiędzy pestkami będzie zmniejszone, czy zwiększone?

T57 Heavy - chyba żartujesz. 10-12? 50B to będzie cudo, w porównaniu do niego. Jeżeli jeszcze będzie dłuższe przeładowanie pomiędzy pestkami, to czołg będzie totalnym g..., bo w tej chwili tylko to daje mu przewagę.

Co do złotych pestek - jest dobrze tak jak jest, nie mam zamiaru denerwować się grając na stockowym czołgu, lub medzie, gdy nie przebijam tyłu czołgu o 2 tiery wyższego.

Według mnie informacje o nerfie T57 trochę przesadzone - choć mogę się mylić.

zwiększone

KV-1S - super sprawa, gra na 6 tierach powróci do normy.

Foch 155 - "Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami" - czyli przeładowanie pomiędzy pestkami będzie zmniejszone, czy zwiększone?

T57 Heavy - chyba żartujesz. 10-12? 50B to będzie cudo, w porównaniu do niego. Jeżeli jeszcze będzie dłuższe przeładowanie pomiędzy pestkami, to czołg będzie totalnym g..., bo w tej chwili tylko to daje mu przewagę.

Co do złotych pestek - jest dobrze tak jak jest, nie mam zamiaru denerwować się grając na stockowym czołgu, lub medzie, gdy nie przebijam tyłu czołgu o 2 tiery wyższego.

Według mnie informacje o nerfie T57 trochę przesadzone - choć mogę się mylić.

ja myślę ze on z tym t57 przesadził moim zdaniem 5-8s nie 10 -12 ale jezeli tak napisał to tak wam napisałem

Opublikowano

W sumie to my się tak opraliśmy na to KW-1S nie zauważając medów 5 klasy z haubicami, które tez porządnie mogą zawalić.

Przykładowo M4 z haubica. OB- 410 DMG złoty AP- 310

Tak, tak tylko 310. Ale ładuje pocisk w 8 sekund. Kiedy Kw-1s zdąży strzelić raz za 390.

2x 310= 620

Więc nowy burzliwy temat. :D

x

Opublikowano

Hahaha :D

Normalnie jesteś dla mnie top 1, tzn top 2 zaraz po Tefelu.

Twój Ojciec to Serb? :D A nie... Z nim tylko po rosyjsku.

Może ktoś w to uwierzy.... Biedny polaczek ma takie informacje :D

Polecam tutaj poczytać http://ftr.wot-news.com/ tutaj jest wszystko: plotki, potwierdzony info, wycieki z supertestów. Więc jakby Tobie ktoś to powiedział to tam by było.

Więc proszę Cie... W sumie fajnie jest tak się pośmiać. I pomyśleć, że ludzie to jeszcze łykają :D

@Zaacny.

Ostatnio już były nerfione wszystkie troll pozabierano im penetracje, teraz już nie są takie dobre. DMG mają spory jak to każdy troll z HE ale najpierw żeby zadać takie obrażenia to musisz coś przebić.

A z KV-1S będzie teraz śmieszna sytuacja ze strony WG bo są strasznie łapczywi na pieniądz graczy. Tzn "chcesz stare dobre Kv-1s ze 122? Kupuj premium tanka za nasze magiczne złoto"

Opublikowano

Polecam tutaj poczytać http://ftr.wot-news.com/ tutaj jest wszystko: plotki, potwierdzony info, wycieki z supertestów. Więc jakby Tobie ktoś to powiedział to tam by było.

Więc proszę Cie... W sumie fajnie jest tak się pośmiać. I pomyśleć, że ludzie to jeszcze łykają :D

@Zaacny.

Ostatnio już były nerfione wszystkie troll pozabierano im penetracje, teraz już nie są takie dobre. DMG mają spory jak to każdy troll z HE ale najpierw żeby zadać takie obrażenia to musisz coś przebić.

A z KV-1S będzie teraz śmieszna sytuacja ze strony WG bo są strasznie łapczywi na pieniądz graczy. Tzn "chcesz stare dobre Kv-1s ze 122? Kupuj premium tanka za nasze magiczne złoto"

To się nazywa biznes czlowieku to jest to o czym ty nie wiesz

Opublikowano

@Zaacny.

• Wiek nie został ustalony
  • Urodziny:Data urodzin nie została podana

Po samym awatarze i zachowaniu widać ze do gimnazjum chodzisz może do podstawówki ? Sam już nie wiem co o tobie myśleć . Tak ogólnie Ob 263 ma strasznie dobre camo stał 50m od mnie i go nie widziałem a on do mnie caly czas walil ;/ to dopiero żenada . ( gralem fochem 155 )

Opublikowano

To się nazywa biznes czlowieku to jest to o czym ty nie wiesz

co niby jest biznesem?

• Wiek nie został ustalony
  • Urodziny:Data urodzin nie została podana

Po samym awatarze i zachowaniu widać ze do gimnazjum chodzisz może do podstawówki ? Sam już nie wiem co o tobie myśleć . Tak ogólnie Ob 263 ma strasznie dobre camo stał 50m od mnie i go nie widziałem a on do mnie caly czas walil ;/ to dopiero żenada . ( gralem fochem 155 )

Powstrzymując się od flame'u, powiem tylko, że niektóre osoby z częścią nicku "1993" w pewnych momentach zachowują się, jakby pomyliły "199" z "200" ;)

@antywarn

Ja tam się nie boję 0.8.9 ;D

shoob.png

Opublikowano

co niby jest biznesem?

Powstrzymując się od flame'u, powiem tylko, że niektóre osoby z częścią nicku "1993" w pewnych momentach zachowują się, jakby pomyliły "199" z "200" ;)

@antywarn

Ja tam się nie boję 0.8.9 ;D

Ja też . I tak fochem 155 na pałę nie lecę ...

Opublikowano

IS-3 zostaje znerfiony/zbuffowany (zależy jak gracz to odczuje) przez jego remodeling. Kąty przedniego pancerza i wieży zostały poprawione.

Opublikowano

IS-3 zostaje znerfiony/zbuffowany (zależy jak gracz to odczuje) przez jego remodeling. Kąty przedniego pancerza i wieży zostały poprawione.

huh a może wiecej bajek o modyfikacji is-3 ? Może ty to odczuwasz jeżeli tak to nie komentuj .

( is-3 nie dostał żadnego nerfa ani buffa )

Opublikowano

e74fae790fb78026cde4aa4874f3e8a9.png

Oficjalny nowy wygląd IS-3.

Więc zamilcz, już tak się nie mądrz bo ciągle udowadniasz, że gówno wiesz :)

+ Nowy wygląd Pz V/IV

7a81a142ab3d972752f8f2ece16b42e8.png

@@

W 0.8.9 może pojawią się czołgi Japońskie, jest już oficjalna ich zapowiedź. Pokazane drzewko, filmik, wygląd poniektórych czołgów.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

+ Nowy wygląd Pz V/IV

@@

W 0.8.9 może pojawią się czołgi Japońskie, jest już oficjalna ich zapowiedź. Pokazane drzewko, filmik, wygląd poniektórych czołgów.

OBA MOJE CZOŁGI BĘDĄ JESZCZE BARDZIEJ ZAJEBISTE <3

shoob.png

Opublikowano

+ Nowy wygląd Pz V/IV

@@

Gdy sie kogos pozdrawia to juz sie nie odpisuje . Naucz sie co to znaczy ;)

Opublikowano

W następnej aktualizacji gry World of Tanks deweloperzy obiecują proszę nam nowej siły pancerne w Japonii . wyświetla dwie linie sztuki japońskiej : dziewięć i pięć średnich czołgów lekkich. Wśród nich są takie samochody jak prototyp Chi-Ri, Type 95 Ha-Go (jeden z kluczowych japońskich czołgów II wojny światowej), czołg średni Chi-Ha i pierwszym powojennym Japonia Tank Type 61 . Na 10 poziomie, zakres japońskich czołgów średnich rozliczenia STB-1 , rozwój późnych 50-tych. Co można powiedzieć o filmie, coś, czego nie zauważyłem, że co najmniej WoT może użyć pomocniczego broń, być może deweloperzy wskazywały że w niedalekiej przyszłości pojawi się taka możliwość, czy jest to tylko chwyt PR oszukać tych, którzy nie wiedzą, co World of Tanks

http://www.youtube.com/watch?v=m1zo1SEbKDU

http://www.youtube.com/user/WorldOfTanks

Opublikowano

Z tego co wiem, japońskie czołgi będą dopiero w 0.9.0, a w 0.8.9 mają być nowe TD niemieckie.

niestety tego nie wiem ale jezeli mają być nowe niemieckie td to kupuje d maxa :D

W następnej aktualizacji gry World of Tanks deweloperzy obiecują proszę nam nowej siły pancerne w Japonii . wyświetla dwie linie sztuki japońskiej : dziewięć i pięć średnich czołgów lekkich. Wśród nich są takie samochody jak prototyp Chi-Ri, Type 95 Ha-Go (jeden z kluczowych japońskich czołgów II wojny światowej), czołg średni Chi-Ha i pierwszym powojennym Japonia Tank Type 61 . Na 10 poziomie, zakres japońskich czołgów średnich rozliczenia STB-1 , rozwój późnych 50-tych. Co można powiedzieć o filmie, coś, czego nie zauważyłem, że co najmniej WoT może użyć pomocniczego broń, być może deweloperzy wskazywały że w niedalekiej przyszłości pojawi się taka możliwość, czy jest to tylko chwyt PR oszukać tych, którzy nie wiedzą, co World of Tanks

http://www.youtube.com/watch?v=m1zo1SEbKDU

http://www.youtube.com/user/WorldOfTanks

Człowieku w 0.8.6 pisali że będzie t34-3 i 112 była w 0.8.7 ? Nie w 8.8 dodali i to jeszcze strasznie drogo ... Nie komentuje Za 2-3 aktuil znowu jakieś nowe czołgi premium 8 tieru wejdą .. Z dzialem bez pancerza . Bo t34-3 brak pancerza dobre dzialo .

Opublikowano

Myślałem, że twoje "nie no żartuje, ale chciałbym żeby tak było" odnosi się tylko do złotych pestek :P

Opublikowano

1. T57 HT i Foch155 NIE będzie osłabiony w następnym patchu (0.8.9), ale będą one nerfione w patchu 0.9.0.
  2. KV-1S

nie zostanie osłabiony w najbliższej przyszłości, ale deweloperzy

rozważają rozdzielenie go dwa osobne czołgi (OP, prawdopodobnie KV-85 i

KV-122).

3. Wiele zbiorników zostanie zbuffowanych w następnym patchu, ale wszystkie z nich są mid-tierami. Nie należy się spodziewać żadnych buffów T9-10.
  4. Średni tier arty dostanie nieznacznego buffa (prawdopodobnie dostanie do penetracji).
  5. VK 4502B może dostać buffa, ale nie należy się spodziewać, aby to się odbyło w najbliższym czasie.
  6. Czołgi, które nie dostaną buffa: AMX 50B, AMX 13 75, T95, T43, Jagdtiger, JgTig 8,8, KV-5, Maus.
  7. Jeśli chodzi o IS-3 po przemodelowaniu, jego pancerz nie będzie gorszy. W rzeczywistości będzie prawdopodobnie nieco lepiej, wynika to ze zmienionych kątów. Ponadto, czołg będzie wyższy.
Opublikowano

1. T57 HT i Foch155 NIE będzie osłabiony w następnym patchu (0.8.9), ale będą one nerfione w patchu 0.9.0.
  2. KV-1S

nie zostanie osłabiony w najbliższej przyszłości, ale deweloperzy

rozważają rozdzielenie go dwa osobne czołgi (OP, prawdopodobnie KV-85 i

KV-122).

3. Wiele zbiorników zostanie zbuffowanych w następnym patchu, ale wszystkie z nich są mid-tierami. Nie należy się spodziewać żadnych buffów T9-10.
  4. Średni tier arty dostanie nieznacznego buffa (prawdopodobnie dostanie do penetracji).
  5. VK 4502B może dostać buffa, ale nie należy się spodziewać, aby to się odbyło w najbliższym czasie.
  6. Czołgi, które nie dostaną buffa: AMX 50B, AMX 13 75, T95, T43, Jagdtiger, JgTig 8,8, KV-5, Maus.
  7. Jeśli chodzi o IS-3 po przemodelowaniu, jego pancerz nie będzie gorszy. W rzeczywistości będzie prawdopodobnie nieco lepiej, wynika to ze zmienionych kątów. Ponadto, czołg będzie wyższy.

Powodzenia z forum scoobanego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...