Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy w 0.8.9

Adam_1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko co wiem o 8.9.

- Kw-1s traci 122mm działo będzie one zastąpione 100mm działem z 175pene .

- Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami .

- T57 heavy będzie ładował o 10-12s dłużej

- Tortoise będzie dłużej ładował .

- Niemieckie drzewko będzie stabilizowane w hp.

- Będą 2 nowe mapy ( Jeszcze dokładnie nie wiadomo jakie )

- Złote pestki będą znowu za złoto .

Nie no żartuje sobie ale chciałbym żeby tak było .]

Tak ogólnie będzie więcej nerfów i buffów o którym wg wam nie powie .

Info znam o 1 z administracji nie mogę powiedzieć od kogo ale jego nick zaczyna się od C .

Często pilnuje czatu globalnego + ten który jest w zakładce kompani .

Nie mówiąc o tym że hellcat traci 2.1% camo

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko co wiem o 8.9.

- Kw-1s traci 122mm działo będzie one zastąpione 100mm działem z 175pene . - "OP KV-1S JUSZ NIE OP, KOŃCZĘ GRAĆ W TOM GRE1!!!1!1 NIE KUPÓJCIE JUSZ GOLDA NIE FSPOMAGAĆ WG!1!!!!! ;//// " i dobrze kurwa.

- Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami . *pomiędzy + dobrze, bo był troszkę OP

- T57 heavy będzie ładował o 10-12s dłużej - I tak nie uważam go za zbyt dobrego i OP, a teraz będzie jeszcze gorszy. A więc: 50b>T57

- Tortoise będzie dłużej ładował . - Kurwa nie sondze :/

- Niemieckie drzewko będzie stabilizowane w hp. - KURWA NO NIEEE, TO JEST JEDEN Z NIEWIELU + SZWABÓW

- Będą 2 nowe mapy ( Jeszcze dokładnie nie wiadomo jakie ) - Fajnie, może nie tak spierdolone jak to coś wprowadzone ostatnio

shoob.png

Opublikowano

Wszystko co wiem o 8.9.

- Kw-1s traci 122mm działo będzie one zastąpione 100mm działem z 175pene . - "OP KV-1S JUSZ NIE OP, KOŃCZĘ GRAĆ W TOM GRE1!!!1!1 NIE KUPÓJCIE JUSZ GOLDA NIE FSPOMAGAĆ WG!1!!!!! ;//// " i dobrze kurwa.

- Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami . *pomiędzy + dobrze, bo był troszkę OP

- T57 heavy będzie ładował o 10-12s dłużej - I tak nie uważam go za zbyt dobrego i OP, a teraz będzie jeszcze gorszy. A więc: 50b>T57

- Tortoise będzie dłużej ładował . - Kurwa nie sondze :/

- Niemieckie drzewko będzie stabilizowane w hp. - KURWA NO NIEEE, TO JEST JEDEN Z NIEWIELU + SZWABÓW

- Będą 2 nowe mapy ( Jeszcze dokładnie nie wiadomo jakie ) - Fajnie, może nie tak spierdolone jak to coś wprowadzone ostatnio

8.8 to jest najgorsza aktu jaka dodali .. zal mi dupe sciska

- Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami . To mnie najbardziej Boli ....

nie bój się dostaje buffa w camo . I tak td jest do campienia nie na 1 linie :)

Opublikowano

8.8 to jest najgorsza aktu jaka dodali .. zal mi dupe sciska

nie bój się dostaje buffa w camo . I tak td jest do campienia nie na 1 linie :)

Nie każdy TD jest do campienia, są wyjątki którymi jeździ się na 1szą linię, bo np mają pancerz jak HT/różnie.

A 8.9 może być fajne, 8.8 nie pamiętam co zepsuli, ale nie jest najgorsza. Najgorszy był nerf art.

shoob.png

Opublikowano

Podobno mają buffa dać arcie ;) tyle przynajmniej dobrze. Oby te info nie okazało się prawdziwe.

Opublikowano

Arta 10 tieru jest dobra jedynego nerfa jakiego dostała to reload i lot pocisku..

Nie każdy TD jest do campienia, są wyjątki którymi jeździ się na 1szą linię, bo np mają pancerz jak HT/różnie.

Każdy te jest do campienia. Nawet 110e3 foch też. Jeżeli nie campisz Zdychasz 1 . Arty zawsze wolą walnąć w td niż ht.

A 8.9 może być fajne, 8.8 nie pamiętam co zepsuli, ale nie jest najgorsza. Najgorszy był nerf art.

Opublikowano

To mnie boli. Aczkolwiek trochę cieszy.

Linia, która aktualnie wstrzymałem (do E-75) nabierze sensu, a konkretnie pancerz tych czołgów.

Dobrze, że nie robiłem T69, gdyż iż ponieważ ten czołg wymiata dopiero na złocie.

x

Opublikowano

Linia, która aktualnie wstrzymałem (do E-75) nabierze sensu, a konkretnie pancerz tych czołgów.

Dobrze, że nie robiłem T69, gdyż iż ponieważ ten czołg wymiata dopiero na złocie.

Gratuluję umiejętności czytania. Przeczytaj linijkę niżej.

shoob.png

Opublikowano

Gratuluję umiejętności czytania. Przeczytaj linijkę niżej.

T69 dalej będzie niszczyć system na złocie. >.<

x

Opublikowano

Tak btw. "Nie no żartuje sobie ale chciałbym żeby tak było" Bo tak sobie czytam i chyba nie wszyscy widzieli :D

A co do samych nerfów to prawie nic nie wiadomo oprócz delikatnych np zwiększenie czasu celowania w KT(Tiger II). Lecz wiadomo, że w 8.9 będą nowe TD niemieckie z magazynkiem na Xtier.... Ale były podane informacje, że mają coś robić z Fochem i T57. Również chodzą pogłoski, że KV-1S ma być podzielony na dwa czołgi i trzeci premium ze 122mm (lub inną, a inne modele mogą dostać lufę z KV-13)

Opublikowano

Tylko złe wieści :) tu widzę ale Wargarming według mnie przegina bo początkowi gracze ktorzy zaczna grać beda mieli przewalone

Ja zaczołem grać jak T-28 miało jeszcze dzialo 8.5mm z KV-1 a tera wszystko sie j*bie KV-1S tak samo straci dzialo z IS. I nie wiem jak wy ale dla mnie wersja na konsole XBOX360 to zdzierstwo , ponieważ zrobili na tą konsole tylko dlatego że za XBOX LIVE sie płaci a tam jest wymagany pełny dostęp do internetu na PS3 tego nie zrobią może na PS4

Opublikowano

Tylko złe wieści :) tu widzę ale Wargarming według mnie przegina bo początkowi gracze ktorzy zaczna grać beda mieli przewalone

Ja zaczołem grać jak T-28 miało jeszcze dzialo 8.5mm z KV-1 a tera wszystko sie j*bie KV-1S tak samo straci dzialo z IS. I nie wiem jak wy ale dla mnie wersja na konsole XBOX360 to zdzierstwo , ponieważ zrobili na tą konsole tylko dlatego że za XBOX LIVE sie płaci a tam jest wymagany pełny dostęp do internetu na PS3 tego nie zrobią może na PS4

Przeczytaj linijkę pod ostatnim podpunktem, nie wiadomo czy tak będzie. Ludzie sieją jakieś plotki i powstają takie tematy.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A czy to sprawdzone info ? Tzn odnośnie wszystkich informacji jakie podałeś. Owszem o nerfie Foch 155, T57 i KV-1S wiedzialem już 2 uptade temu, ale reszta ?

Opublikowano

To nie jest żadne info. Wyssane z palca. Moja uzasadnienie masz wyżej.

Opublikowano

Jak dla mnie miodzik nerfią wszystko w koło a ja już grzeje lufkę w fv183 na fochy :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

A czy to sprawdzone info ? Tzn odnośnie wszystkich informacji jakie podałeś. Owszem o nerfie Foch 155, T57 i KV-1S wiedzialem już 2 uptade temu, ale reszta ?

tak . Popytaj sie ludzi lub admina jakiegos moze ci powie ;) ale wątpię . Mi znajomy z wg powiedział .

przeczytałeś do końca ?

Złote pestki będą znowu za złoto .

"Nie no żartuje sobie ale chciałbym żeby tak było .]"

Opublikowano

Leże i płacze ze śmiechu :DDDD

Jak osoby z polskiego WG nic nie wiedzą, nawet nie mają dostępu do super testów :DD

Btw. Jak czegoś nie ma na ftr.wot to wiadomość od Serba/WG nie wyszła.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

To nie jest żadne info. Wyssane z palca. Moja uzasadnienie masz wyżej.

twoja sprawa . To twoje zdanie nikt tego nie zmieni życzę miłej gry .

Opublikowano

KV-1S - super sprawa, gra na 6 tierach powróci do normy.

Foch 155 - "Foch 155 traci troche pancerza + reload pomiendzy pociskami" - czyli przeładowanie pomiędzy pestkami będzie zmniejszone, czy zwiększone?

T57 Heavy - chyba żartujesz. 10-12? 50B to będzie cudo, w porównaniu do niego. Jeżeli jeszcze będzie dłuższe przeładowanie pomiędzy pestkami, to czołg będzie totalnym g..., bo w tej chwili tylko to daje mu przewagę.

Co do złotych pestek - jest dobrze tak jak jest, nie mam zamiaru denerwować się grając na stockowym czołgu, lub medzie, gdy nie przebijam tyłu czołgu o 2 tiery wyższego.

Według mnie informacje o nerfie T57 trochę przesadzone - choć mogę się mylić.

SigCustomBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...