Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 poważny problem!

demonix2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak kupie procesor?

Śmigaj na XP , innego rozwiązania nie widzę. Nawet jak kupisz Procka to win7 ci się nie przyda. Bo najnowszych Call of Duty/ Battlefieldów nie odpalisz :>

76561198122231440.png

Opublikowano

Kup tego intela i zobacz jak będzie śmigać

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Takie primo to XP mach !.

Ilość ramu sprawdzisz programem cpu-z.

Co jeszcze powiem, mam to samo w cs'ie jak kiedyś było stałe 60 to tak powoli spadało i spadało. Tera 15-60. Zależnie.

Po ostatnim updacie cs'a wszystko skopali.. U cb. w większości jest winny system.

Cs to najlepiej działa pod XP ( i to jest fakt ! ), jeśli masz opcje przeinstaluj system. Chcesz instalke pobrać;p? zapraszam PW..

Cs jest stworzony na silniku half-life, a jak wiemy jest to dosyć stary silnik ( sama gra ma dobre paręnaście lat. )

Nowe aktualizacje gry, dodatki upodobnienia oraz system ma sporo do wydajności tej gry.

Win7/8 to najgorsze co może być dla cs'a, zauważmy że cs był postawiony na win98 ( jeśli się nie myle :D? ).

graphic.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o cs'a to w ustawieniach możesz sobie ustawić OpenGL/DirectX w zależności co masz lepsze. Ja mam na OpenGL około 30fps a na DirectX 300 :)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Jeśli chodzi o cs'a to w ustawieniach możesz sobie ustawić OpenGL/DirectX w zależności co masz lepsze. Ja mam na OpenGL około 30fps a na DirectX 300 :)

Nie mam czegoś takiego jak DirectX w ustawieniach cs.

Opublikowano

http://scr.hu/0b2o/lvu7x

If you know what i mean.

Jakbyś wykazał się choć odrobiną inteligencji zapewne odgadłbyś, że D3D to znaczy tyle co Direct3D

Lamborghini Aventador

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://scr.hu/0b2o/lvu7x

If you know what i mean.

Jakbyś wykazał się choć odrobiną inteligencji zapewne odgadłbyś, że D3D to znaczy tyle co Direct3D

Lecz gdybyś Ty wykazał się ciut umiejętnością czytania ze zrozumieniem to popatrzył byś co napisałeś najpierw "DirectX" a teraz Direct3D. 2 Różne rzeczy tworzych chłopaku, a co najzabawniejsze, się jeszcze prujesz ;].

Pozdrawiam.

Refresh!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...