Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 poważny problem!

demonix2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dłuższego czasu coś strasznie uciążliwego stało się z moim komputerem.

Zainstalowałem win 7 32 bit (pirrraat)

Od tego czasu, WSZYSTKIE filmiki na yt i innych portalach (każdych) ścinają się strasznie a najbardziej gdy poruszam myszką.

Przy odpaleniu TS3 nie moge przeglądać internetu iż lagi są straszne (tak samo w dźwięku).

Największy problem: W cs 1.6 mam 30-50 fps co jest dość marne i te minimalne klateczki naprawdę przeszkadzają w grze. Żadne komendy na fps nie działają. (W innych grach również mam 30 fps np. hitman absolution, toribash, prison break... Nie sprawdzałem ale widze to po klatkach które są takie same jak w cs.)

Z moich obiekcji wynika to że komputer albo nie daje rady albo coś blokuje jego powera.

Nie jest to dobry komputer bo w np. gta 4 nie zagram. (Tylko z powodu procesora)

Karta: ATI Radeon 5670 HD
Procek: Intel Pentium 4 CPU 3.00 Ghz (1 rdzeń)
System: win 7 professional sp1

Oraz przy próbie rozmowy na ts3 po wciśnięciu klawisza mowy, wytwarza się uciążliwy dźwięk "zwarcia" tak jak bym miał złoma a taki zły nie jest. W dodatku skoro mowa o CS 1.6.

Proszę o pomoc wcześniej miałem xp i nie było takich problemów, a stawianie systemu to nie moja najlepsza strona ;].

Piszę tutaj iż jestem już troszeczkę zdesperowany, a uważam że na tym forum zostało rozwiązane sporo problemów. Więc mam nadzieje że i mi pomożecie.

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Odpalales jako Administrator ? Kiedy ostatnio czysciles jednostke z kurzu ?

Tak, nie chodzi tutaj tylko o grę lecz także o filmiki więc problem leży po stronie komputera.

Czyściłem tydzień temu (czyszczę regularnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...