Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy ładniejszy miecz by boooooo od Lavia

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, że miałem dzisiaj więcej czasu postanowiłem udostępnić wam mój mieczyk, który prawdopodobnie znajdzie się u mnie na serwerze.

Jak wygląda miecz ?

x3llxu.jpg

c2pzwm.jpg

DL :

http://speedy.sh/2vc6Y/miecz-2-by-boooooo-od-Lavia.zip

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/667b282703af5bd4fb1476e6cc304f751561da71ba78ee556c6c882efef6ef9c/analysis/1379266374/

Hasło do paczki :

mpcforum.pl

Liczę na skromne "Lubie To"

Dzięki za uwagę :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

wiesz jak na miecz na 1 lvl to nie jest to dobry pomysł, pasuję to bardziej do broni "epickiej" na większy poziom !

Ja wiem, podstawiłem tylko pod mieczyk od 1 lvl, bo nie chciało mi się dodawać wpisów do serwera i clienta, tak jest szybciej jeżeli chce się zobaczyć czy działa model/tekstura lub czy ładnie to wygląda i jest warte dodania.

Opublikowano

Piękna tekstura i sam miecz też bardzo ładny, przede wszystkim świetny pomysł i tylko to ostrze - trochę płaskie :P Anyway like na zachętę i oby tak dalej.

Opublikowano

Weź nie żartuj. To ty robisz lepszy rzeczy od Marka i wielu osób, którego twierdzą że "ogarniają 3d". Propsy :D

Nie, nie żartuję. Trochę modeluję w 3D max'ie, aby podszkolić swoje umiejętności, bo stawiam serwer jakiego jeszcze nie było, chcę aby było pełno autorskich rzeczy ;P. A co do Marka, też modeluje, ale nie udostępnia swoich prac, bo może nie czasu, bo robi na swój projekt lub coś innego. Najlepsze modele jakie widziałem robione przez Polaka do Metin2 to BombWork'a, podobają mi się najbardziej :D

Opublikowano

No ten wygląda ładniej niż pierwszy, leci like i czekam na coraz lepsze mieczyki ;)

Jak będę mieć więcej czasu i coś na zbyciu to chętnie udostępnię :D

Opublikowano

@UP Udowodnij to , za takie coś chyba jest ban , a jeśli kogoś uszukasz to można to zgłosci na Polciję więc ogarnij się i nie pisz takich postów . Co do mieczyka bardzo fajny leci +

Opublikowano

@UP Udowodnij to , za takie coś chyba jest ban , a jeśli kogoś uszukasz to można to zgłosci na Polciję więc ogarnij się i nie pisz takich postów . Co do mieczyka bardzo fajny leci +

Nie rozumiem o.O ?

Opublikowano

Przestań pierniczyć bo to jest jego miecz.

@ Popracuj nad ostrością tekstury bo kuleje.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ja nic nie mam do ciebie , był post który wyłudzał pieniądze i napisałem do moderatora i został zbanowany , boooo Ja nic nie mam do ciebie ... Tylko do tego co chciał +abyśmy weszli na jego link , podali email i czekali a on da nam dołodowanie za free ... Sorry że nie wyraznie piszę ale już trochę wypiłem i mylą mi się litery . Chłopaki Ja nic nie mam do was .

Opublikowano

Przestań pierniczyć bo to jest jego miecz.

@ Popracuj nad ostrością tekstury bo kuleje.

Wiem, też to zauważyłem. Ale jakoś, że grafikiem nie jest, teksturę mam z googli, a nie robię z jakimiś tutkami czy video-tutkami i sam sobie radzę to wychodzi jako tako :D . Pewnie prędzej czy później dojdę do "perfekcji" xD

Opublikowano

Ja nic nie mam do ciebie , był post który wyłudzał pieniądze i napisałem do moderatora i został zbanowany , boooo Ja nic nie mam do ciebie ... Tylko do tego co chciał +abyśmy weszli na jego link , podali email i czekali a on da nam dołodowanie za free ... Sorry że nie wyraznie piszę ale już trochę wypiłem i mylą mi się litery . Chłopaki Ja nic nie mam do was .

Jeżeli coś Ci się myli to powinieneś poczekać z napisaniem posta do jutra. Ja osobiście bym tak zrobił.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

O jakiej stronie ty mówisz ? To mój mieczyk w 100% zrobione prze ze mnie, tzn oprócz tekstry. Wrzuciłem paczkę na dość popularny hosting

speedyshare.com
, chyba każdy wie co to za stroka, nie ma na niej żadnych reklam, strony z keyloggerami ani nic w ten deseń, jeśli mówisz o paczce, a co mi się nie wydaje to i tak masz link do skana ... Ja na tym forum ludzi szanuję i nie wysyłam czegoś co narazi ich komputery na jakiekolwiek virusy ;)

Opublikowano

OMg czytaj ze zrozumieniem ...

1. Był post , jakiś chłopak napisał ( Chcesz darmowę doładowanie za free? Wejdź na mój link , podaj e-mail , i zaczekaj 10min dostaniesz wiadomości o doładowaniu )

Został usunięty i Ty myslałeś ze do ciebie piszę ( NIE NIE NIE )

Opublikowano

OMg czytaj ze zrozumieniem ...

1. Był post , jakiś chłopak napisał ( Chcesz darmowę doładowanie za free? Wejdź na mój link , podaj e-mail , i zaczekaj 10min dostaniesz wiadomości o doładowaniu )

Został usunięty i Ty myslałeś ze do ciebie piszę ( NIE NIE NIE )

W wcześniejszym poście napisałeś "up" to wyglądało, że mówisz do mnie :D Następnym razem lepiej cytuj posty niż pisz "up" :D

Opublikowano

Nie chciało mi się już klikać , ale okey to mój błąd sorry , Ten użytkownik dostał bana inie ma posta jego . Dobra nie piszę już nic więcej bo zaraz moderator warna da za spam . Jeszcze raz sorry za pomyłke następnym razem będę cytował .

Opublikowano

mieczyk ladny ale na tym ss jest troche duzy zobaczymy jak bedzie wygladal u mnie w grze jak dodam go zaraz^^

To co do mieczyka u kogoś mam pewne obawy, że tekstura może nie zadziałać, jeżeli moje obawy się sprawdzą spróbuję ją poprawić i powinno zadziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...