Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Ból dupy.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

O co chodzi z tym " bólem dupy ".

Często spotykam w wypowiedziach, jak ktoś do kogoś pisze, że ma ból dupy.

Tak na chłopski rozum, to kurwa jak ktoś może wiedzieć, czy kogoś boli dupa...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

W teorii to, co wyżej, ale dzisiaj "ból dupy", to po prostu niezgadzanie się z czyjąś opinią, albo wyrażanie negatywnej opinii o czymś, np. napiszę, że ten filmik mi się nie podoba, to już mam niby "ból dupy", bo wyraziłem swoją opinię.

Opublikowano

ból dupy jest to oczekiwany wynik wcześniej zaplanowanej prowokacji, poza tym korzystaj z googli bo zamiast zakładać temat już byś to wiedział.

Opublikowano

Ból dupy oznacza zazdrość lub że ktoś sie o coś denerwuje

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Ból dupy - nad szczera wypowiedź nieakceptowana przez resztę społeczeństwa będąca wywodem na dany temat danej osoby, która nie zgadza się z większością prostych opinii.

Bywa tak że Bólem dupy nazywamy po prostu temat, wypowiedź, która jest niezgodna z naszymi poglądami społeczno-filozoficznymi w celu wywołania u autora rezygnacji ze swoich poglądów,

po to byśmy poczuli że to my mamy rację, chociaż nie koniecznie tak jest. W języku gimnazjalnym Ból Dupy to schorzenie psychiczne wywołane w skutek wewnętrznej irytacji umysłowej objawiane wówczas, gdy ktoś kogoś w wieku 13 lat nazwie gimbusem, wówczas można być świadkiem zaciętej bitwy słów typu:

- Gimbus

- Spier***** sam jesteś gimbusem ty ch** poje*** w d*pe wydy**** przez twojego zje****** starego, któremu obsiorbywałeś kut***!

Która oczywiście nie ma sensu, gdyż osoba niedojrzała psychicznie nie zaprzestanie dopóki nie przyznamy jej racji. Z języka pedofilskiego Bólem Dupy nazywamy stan odbytu po stosunku płciowym z osobnikami mającymi poniżej 18 lat. Natomiast z moich własnych przemyśleń ból dupska to ewidentny uraz po soczystym klapsiku w dolną tylną część ciała.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Dla mnie osoby którzy mówią do kogoś, że ma ból dupy, są po porostu bajkopisarzami i jasnowidzami :) No bo jak kur*wa, ktoś może wiedzieć, czy daną osobę boli dupa ? - . -

Tyle w temacie, można go zamknąć.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Dla mnie osoby którzy mówią do kogoś, że ma ból dupy, są po porostu bajkopisarzami i jasnowidzami :) No bo jak kur*wa, ktoś może wiedzieć, czy daną osobę boli dupa ? - . -

Na prawdę jesteś aż takim idiotą czy tylko udajesz?

Opublikowano

No nie, takie jest moje zdanie na ten temat, bo jak ktoś kurwa może wiedzieć czy kogoś boli dupa ? -.-

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...