Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mistrzostwa Świata Sezonu 3

Valentor

Która drużyna wygra Mistrzostwa Sezonu 3?  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która dru?yna wygra Mistrzostwa Sezonu 3?

• GamingGear.eu
      2
    • TSM Snapdragon
      15
    • SK Telecom T1
      18
    • Lemondogs
      5
    • OMG
      9
    • Vulcun TechBargains
      0
    • Fnatic
      63
    • Gambit BenQ
      22
    • Team Mineski
      0
    • Samsung Ozone
      3
    • Cloud 9 HyperX
      23
    • Gamania Bears
      1
    • NaJin Black Sword
      2
    • Royal Club
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gambit raczej wygra, ale Fnatic tez ma duże szanse ^^

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Wyniki pierwszego dnia Finałów Sezonu Trzeciego:

Mecze, dzień pierwszy:
GamingGearLogo_std.png GamingGear.eu [0:1] Team SoloMid Tsmlogo_std.png / 21:00
SKT1Logo_std.png SK Telecom T1 [1:0] Lemondogs Lemondogslogo_std.png / 22:00
Tsmlogo_std.pngTeam SoloMid [0:1] OMG OMGlogo_std.png / 23:00
Lemondogslogo_std.png Lemondogs [1:0] GamingGear.eu GamingGearLogo_std.png / 00:00
OMGlogo_std.pngOMG [1:0] SK Telecom T1 SKT1Logo_std.png / 01:00
Teamvulcunlogo_std.pngVulcun [1:0] Fnatic Fnaticlogo_std.png / 02:00
GambitLogo_std.pngGambit Gaming [1:0] MineskiMineskilogo_std.png / 03:00
Samsunglogo_std.pngSamsung Galaxy Ozone [1:0] VulcunTeamvulcunlogo_std.png / 04:00
Mineskilogo_std.pngMineski [0:1] FnaticFnaticlogo_std.png/ 05:00
GambitLogo_std.pngGambit Gaming [1:0] Samsung Galaxy OzoneSamsunglogo_std.png/ 06:00

Źródło:

http://www.leagueoflegends.pl/news/739/relacja-z-2-dnia-finalow-sezonu-trzeciego

uosv7x.jpg

Opublikowano

wszyscy mowicie o skt1 a wczoraj przegrali juz jeden mecz, omg to koreance maja 2-0 narazie

]

zostało jeszcze 6 gier dla nich spokojnie

OGN to chiny

shut up please ;_;

@up

daj kolejyn raz w spoiler..

<>

Opublikowano

]

zostało jeszcze 6 gier dla nich spokojnie

OGN to chiny

shut up please ;_;

@up

daj kolejyn raz w spoiler..

3-1 skt1 , tsm ma jeszcze szanse

nie ogn tylko omg , praktycznie juz przeszli,

w 2 grupie fnatic ownia ,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem fanem Gambit BenQ, lecz jestem pewien, że nie wygrają, ale kibicuję im z całych sił. Oby zajęli jak najlepsze miejsce. Wieżę w Was!

Myśląc realnie to pewnie wygra jakiś koreański team. Ostatnio też świetnie grają Fanatic i Solo Mid.

Opublikowano

Pewno koreańczycy wygrają, oni mają taka wprawe jak nikt inny. Stawiam na SKT lub C9, ale wolalbym zeby wygral Fnatic bo jestem ich fanem od zawsze ale raczej nie mają szans z C9 czy azjatami.

A Azubu Frost/Blaze nie startowało w ogole do eliminacji? Tez sa mocni.

Opublikowano

Stawiam na gamania bears, c9, gambit, fnatic lub OMG

to są moi faworyci

teraz jak skończą się kwalifikacje to każdy może grac na każdego, jeśli SKT nie trafi na c9, gambit, fnatic lub OMG to przejdą raczej dalej ale nie daje im zbyt dużych szans

ich gra opiera się na fakerze, który jest bardzo dobry, tego nie zaprzeczam, ale został za bardzo "rozreklamowany", jeśli zrobi coś źle to morale lecą w dół, bo jest przecież najlepszy

widziałem gry GamaniaBears i wydaje mi się, że mogą tam dużo namieszać

ale nie można zapominać też o bardzo dobrym starym teamie najin sword, choć nie liczyłbym na to, by wprowadzili jakies zamieszanie

najbardziej interesuje mnie to, co przygotowało c9, gambit oraz omg

@up nie zgodze się z tobą, fnatic zrobiło wielkie postępy, są strasznie silni, rzekłbym ze są lepsi niż wszystkie drużyny NA, choć nie wiemy jeszcze co pokaże c9

azubu oraz frost/blaze odpadło w drodze do mistrzostw bodajże z sk bullets przegrało blaze a skt wygrało z sk bullets więc tamci odpadli tak samo world elite oraz tpa

na razie to jest zwykłe gdybanie, nikt z nas nie moze powiedzieć nawet w 50% kto wygra, bo nikt nie pokazał wszystkiego, w tej chwili nawet gambit ma szanse nie przejść dalej, łatwiej powiedzieć kto odpadnie a na pewno będzie to gg.eu oraz mineski, odpadnie też pewnie vulcum, tsm oraz lemondogs

jak narazie nie stawiam na nikogo w ankiecie, ale jeśli już miałbym to zrobić teraz to stawiam na gamaniabears/omg/fnatic

Opublikowano

Na pewno jacyś koreańce i tutaj bym typował pomiędzy SK TT1 a OMG jeżeli chodzi o 2 miejsce również korea no i może uda się jakieś europejskiej drużynie (tutaj stawiam na Fnatic/Gambit) zająć to 3 miejsce a dalej czereśniaczki z NA ;>

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

OMG to w gwoli ścisłości gracze z Chin nie Korei :)

Ale powracając do tematu to ja bym stawiał na europę, Fnatic i Gambit pokazują bardzo wysoki poziom. O Cloud9 nie mogę się wypowiedzieć bo po PAX nie widziałem ani 1 ich meczu więc nie wiem czy ich gra polepszyła się :)

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Stawiam na gamania bears, c9, gambit, fnatic lub OMG

to są moi faworyci

teraz jak skończą się kwalifikacje to każdy może grac na każdego, jeśli SKT nie trafi na c9, gambit, fnatic lub OMG to przejdą raczej dalej ale nie daje im zbyt dużych szans

ich gra opiera się na fakerze, który jest bardzo dobry, tego nie zaprzeczam, ale został za bardzo "rozreklamowany", jeśli zrobi coś źle to morale lecą w dół, bo jest przecież najlepszy

widziałem gry GamaniaBears i wydaje mi się, że mogą tam dużo namieszać

ale nie można zapominać też o bardzo dobrym starym teamie najin sword, choć nie liczyłbym na to, by wprowadzili jakies zamieszanie

najbardziej interesuje mnie to, co przygotowało c9, gambit oraz omg

@up nie zgodze się z tobą, fnatic zrobiło wielkie postępy, są strasznie silni, rzekłbym ze są lepsi niż wszystkie drużyny NA, choć nie wiemy jeszcze co pokaże c9

azubu oraz frost/blaze odpadło w drodze do mistrzostw bodajże z sk bullets przegrało blaze a skt wygrało z sk bullets więc tamci odpadli tak samo world elite oraz tpa

na razie to jest zwykłe gdybanie, nikt z nas nie moze powiedzieć nawet w 50% kto wygra, bo nikt nie pokazał wszystkiego, w tej chwili nawet gambit ma szanse nie przejść dalej, łatwiej powiedzieć kto odpadnie a na pewno będzie to gg.eu oraz mineski, odpadnie też pewnie vulcum, tsm oraz lemondogs

jak narazie nie stawiam na nikogo w ankiecie, ale jeśli już miałbym to zrobić teraz to stawiam na gamaniabears/omg/fnatic

patrzac na to co c9 wyprawialo w NA naprawde mozna wrozyc im przyszlosc w tych mistrzostwach. Sa lata swietlne przed reszta druzyn z Na.

Ciekawi mnie tez omg ktore miazdzy wszystkich w swojej grupie , fnatic idzie nadspodziewanie dobrze, zobaczymy jak spisza sie te druzyny na tle juz zakwalifikowanych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nigdy nie zmieniałem drużyny na inną, kibicuje Fnatic od zawsze :). Moim zdanie najlepsza drużyna na LCS'ach finałach i wszystkich tam duperelach . Ta drużyna zasługuje na wygraną!

Opublikowano

patrzac na to co c9 wyprawialo w NA naprawde mozna wrozyc im przyszlosc w tych mistrzostwach. Sa lata swietlne przed reszta druzyn z Na.

Ciekawi mnie tez omg ktore miazdzy wszystkich w swojej grupie , fnatic idzie nadspodziewanie dobrze, zobaczymy jak spisza sie te druzyny na tle juz zakwalifikowanych

niby prawda, ale nie zapominaj, że oni zdominowali swój region i to wcale nie znaczy, że dadzą sobie radę dalej

jestem pewny, że zmienią taktykę na lepszą, bo jeśli by wyszli z tym co robili w NA to na 50000% by przegrali na samym starcie, mateos siedzący 24/7 na linni i w jungli farmiąc to słaby pomysł patrząc na grę takiego OMG, które może zestompować przeciwników w ciągu kilkunastu minut

tak jak napisałem wcześniej, moim największym faworytem to GamaniaBears, jestem ciekawy co pokażą

jak bym teraz z góry miał stawiać wyniki finałów

to pierwsze miejsce miałoby OMG>gambit/gamania>fnatic>c9/skt>ozone

Opublikowano

Wiemy dobrze, co potrafi Fnatic zdziałać w trudnych chwilach, choć SK może zaskoczyć (bez Kev1na i hyrqbota) i dostać się do finałów z Fnatic. Gambit też nieźle sobie radzi, choć między nimi, a SoloMid, stawiam na Solo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wiemy dobrze, co potrafi Fnatic zdziałać w trudnych chwilach, choć SK może zaskoczyć (bez Kev1na i hyrqbota) i dostać się do finałów z Fnatic. Gambit też nieźle sobie radzi, choć między nimi, a SoloMid, stawiam na Solo.

SK?

no to chyba nie oglądasz ani nie wiesz o czym tutaj mówimy, bo SK to nie przeszło już po LCS

tutaj jest SKT, a to jest różnica kolego, jeśli nie oglądasz mistrzostw to tu się nie wypowiadaj, bo robisz offtop

Opublikowano

Ja jestem za OMG maja 6-0 win lost to jest faworyt na 1 miejsce od zawsze na zawsze oni wygraja nie ma co sie uzalac

Patrzysz na winy? To pozdro, cztery teamy mają 0 win 0 lose (C9, Royal Club, Gamania, Najin) bo są odraz w ćwierćfinałach a to dlatego że rozjebali po całości swoje zawody.

Ty chyba nawet tych zawodów nie oglądasz bo tutaj nie ma SK, nie przeszli nawet przez grupe Playoffów. Tutaj jest mowa o SKT (SK Telecom T1) czyli o azjatyckim teamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...