Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Novithus.pl

Novithus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dendris17 mial keylogera w swoich plikach na hamachi ; ;) radze wam posprawdzac 'CMD' ;) czy macie nasluch jakis z ip

po 2 czemu te same ss''y znajduja sie w prezentacji night*ore i tutaj chyba kopia plikow + pod*ebanie ssow

@AW czy ciezko bedzie wklepac max lvl ?>

Kłamstwo:) Keylogger na mpc forum? To kolego jestes nie poważny . i wyjdz z tego tematu , jak chcesz sobię pisz i tak ci mądrzy zagrają. Po 2 nawet klienta nie ma ;o wpadłeś? 'CMD? nasłuch z ip ? hahahaha nie wiesz co piszesz to nie serwer hamachi idz się połóż.

Ja i serwer hamachi? Nigdy nie mialem serwera hamachi ;O chyba mnie z kims pomyliłeś kolego.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pare dni do startu , nie moge się doczekać.

PS: Keylogger na mpc forum? prmk , śmieszny jesteś przecież za to można wsadzić do kicia jeszcze żaden serwer na mpc forum dedykowany nie miał keyloggera myslisz , ze ktos ci w to uwierzy?

Specjalista
Opublikowano

Z tego co tu widzę to praktycznie sama sklejka z mpc/elite nic od siebie :/ i to mnie denerwuje. Wychodzą serwery to zamiast dodać coś nowego od siebie to sklejacie w choj rzeczy z forum i puszczacie dedyka.

No nic powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Z tego co tu widzę to praktycznie sama sklejka z mpc/elite nic od siebie :/ i to mnie denerwuje. Wychodzą serwery to zamiast dodać coś nowego od siebie to sklejacie w choj rzeczy z forum i puszczacie dedyka.

No nic powodzenia.

Chyba nie wiesz ile pracowaliśmy nad projektem.

Opublikowano

Udowodnij że miał keyloggera ...

SS pewnie będą zmieniane ,

Dendris17 mial keylogera w swoich plikach na hamachi ; ;) radze wam posprawdzac 'CMD' ;) czy macie nasluch jakis z ip

po 2 czemu te same ss''y znajduja sie w prezentacji night*ore i tutaj chyba kopia plikow + pod*ebanie ssow

@AW czy ciezko bedzie wklepac max lvl ?>

NightCore ukradł mi prezentacje zgłaszam go teraz .

Opublikowano

Po 1 dostalem od niego latke na hamachi a tutaj tej latki nie wrzucil wiec ? radze uwazac i tyle jest wiele innych serwerow a tutaj to kopia plikow

@AW czy bedzie wiecej ulepszen eq? ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Po 1 dostalem od niego latke na hamachi a tutaj tej latki nie wrzucil wiec ? radze uwazac i tyle jest wiele innych serwerow a tutaj to kopia plikow ;)

Nie wiem co ty piszesz kolego , jakieś hamachi a pisz sobie zobaczymy na starcie nie zależy mi na twojej opini . Tylko na przyszłość Keylogger-3 Lata więzienia , zastanów się co ty piszesz jeszcze nikt nie osmięlił się wrzucić keya na mpc forum , proszę o warna dla tego pana ciągły hejt z jego strony a ja go wogóle nie znam .

Opublikowano

Wgl nie znasz hahahahaahha hamachi sie klania ;) i na mpc nie wrzuciles keylogera tylko na hamachi dales mi latke do clienta NA HAMACHI nie na mpc naucz sie czytac;) a ta latka byla z keylogerem .

@AW czy beda nowe dungeony ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Wgl nie znasz hahahahaahha hamachi sie klania ;) i na mpc nie wrzuciles keylogera tylko na hamachi dales mi latke do clienta NA HAMACHI nie na mpc naucz sie czytac;) a ta latka byla z keylogerem .

@AW czy beda nowe dungeony ?

Daj mi dowód , to skłonie się do odpowiedzi a tym czasem ty był mój ostatni post kierowany do ciebie pisz sobie pisz , przed startem bedzie klient i jego skan . To ci nic nie pomoże :) Bez dowdów jesteś niczym nie znam cię , ja nie stawiam serwerów hamachi to mój pierwszy dedyk serwer myślisz,że mi graczy spłoszysz? Oni mają własny rozum ,pobiorą , sprawdzą i się wypowiedzą :)

Czekamy nadal na twój dowód ciągle piszesz a nic nie pokazujesz.

Opublikowano

Daj mi dowód , to skłonie się do odpowiedzi a tym czasem ty był mój ostatni post kierowany do ciebie pisz sobie pisz , przed startem bedzie klient i jego skan . To ci nic nie pomoże :) Bez dowdów jesteś niczym nie znam cię , ja nie stawiam serwerów hamachi to mój pierwszy dedyk serwer myślisz,że mi graczy spłoszysz? Oni mają własny rozum ,pobiorą , sprawdzą i się wypowiedzą :)
Dlatego twierdzisz, że jest niczym (powinno być "nikim" bo tym słowem którym go określiłeś twierdzisz, że jest przedmiotem)
Wyjaśnisz mi to czemu go obrażasz? Przecież bez powodu by się nie wypowiedział w tym temacie.
1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Dobra nie zawitam na serwie

powód?

Kłamstwa administracji. Ktos powie jedno słowo na nich że coś zrobili a oni już obrażają mówią że kłamią a wychodzi to im tak sztucznie...

troli sie nie karmi oni mają się na pewno czym wstydzić

Dziękuję dowidzenia lepsze serwery startują w tym czasie

Opublikowano

Widziałem już większosc screenów w tej zapowiedzi, nie polecam serwera nie jest raczej na dłuższą mete, oraz Administracja taka nie ogarnięta przynajmniej ten ziomuś. Lepsze serwery startują radze wam na tamte isc :)

Opublikowano

Widziałem już większosc screenów w tej zapowiedzi, nie polecam serwera nie jest raczej na dłuższą mete, oraz Administracja taka nie ogarnięta przynajmniej ten ziomuś. Lepsze serwery startują radze wam na tamte isc :)

A co mam czytać jak obrażają mój projekt?

Opublikowano

Proszę nie sugeruję się SS'ami ;] , możesz udowodnić że Administracja jest nie ogarnięta ? I ten ziomuś ? Do kogo to było . Ja cię nie zmuszę do zostania na serwer ale zobaczymy ...

Opublikowano

Proszę nie sugeruję się SS'ami ;] , możesz udowodnić że Administracja jest nie ogarnięta ? I ten ziomuś ? Do kogo to było . Ja cię nie zmuszę do zostania na serwer ale zobaczymy ...

Nieogarnięcie administracji widać po stylu pisma.

Po co ma coś udowadniać jeżeli wszystko jest w 4 stronach tego tematu? Bez sens.

" I ten ziomuś" - na 100% chodziło o Novithus'a.

Widzisz, czytanie ze zrozumieniem.

@Czy na serwerze będzie zwiększany lv z biegiem czasu.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A ja sugeruje się ss'ami bo mogę, to jest moja opinia moge wyraźić ją, ja oraz ktoś inny, są 4 strony możesz przeczytać :) szczególnie chodzi mi o Novithusa do reszty mam neutralne zdanie, i to było do Novithusa.

@Będą bronie z painta np z serwera ***** albo z innych forum czy jakiś źródeł

Opublikowano

A ja sugeruje się ss'ami bo mogę, to jest moja opinia moge wyraźić ją, ja oraz ktoś inny, są 4 strony możesz przeczytać :) szczególnie chodzi mi o Novithusa do reszty mam neutralne zdanie, i to było do Novithusa.

@Będą bronie z painta np z serwera ***** albo z innych forum czy jakiś źródeł

Myślisz ze będę tolerował jeśli ktoś obraża mój projekt nad którym poswięciłem tyle czasu ile nie jesteś w stanie sobie wyobrazic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...