Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Novithus.pl

Novithus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Novithus, dostanę link?

@ Czy na serwerze występują małże?

Widze ze na 3 serwerach na raz trollujesz napisałem ci już dla mnie nie jestes w tym temacie . Bye.

Opublikowano

Widze ze na 3 serwerach na raz trollujesz napisałem ci już dla mnie nie jestes w tym temacie . Bye.

Pokażesz mi jakiś mój post w tematach serwerów które są trollem? Śmiało.

Jak widać po godzinie +/- od ukazania zapowiedzi są już kłamstwa ze strony administracji. Fajnie. :)

Serwera nie polecam, wiadomo, nikt nie lubi być okłamywany.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Novithus, dostanę link?

@ Czy na serwerze występują małże?

NIe słuchajcie sie go to jest hejter kazdy serwer trolluje i zniecheca graczy do gry nie patrzcie wogole co on pisze .

Czekamy na serwer ! Ktos zaklada gildie w jinno PW!

Pokażesz mi jakiś mój post w tematach serwerów które są trollem? Śmiało.

Jak widać po godzinie +/- od ukazania zapowiedzi są już kłamstwa ze strony administracji. Fajnie. :)

Serwera nie polecam, wiadomo, nikt nie lubi być okłamywany.

NIe słuchajcie sie go to jest hejter kazdy serwer trolluje i zniecheca graczy do gry nie patrzcie wogole co on pisze .

Opublikowano

Dokładnie , jutro dam znać co do bety serwera.

Opublikowano

Jakoś nie dostałem żadnego przykładu trollu czy hejtu z mojej strony.

Bardzo przykre, że kłamstwa was zjadają.

Tak ciężko napisać jak facet jak było naprawdę? Korona z głowy spadnie?

Opublikowano

Jakoś nie dostałem żadnego przykładu trollu czy hejtu z mojej strony.

Bardzo przykre, że kłamstwa was zjadają.

Tak ciężko napisać jak facet jak było naprawdę? Korona z głowy spadnie?

Nie patrzcie na niego jesli serwer wam sie podoba to wbijajcie on zawsze trolluje i zniecheca graczy ignorowac to co on pisze !

Opublikowano

Nie patrzcie na niego jesli serwer wam sie podoba to wbijajcie on zawsze trolluje i zniecheca graczy ignorowac to co on pisze !

Nie rozkazuj ludziom bo spadniesz na dno.

@ Czy serwer jest w jakiś sposób zabezpieczony?

Opublikowano

Ty już spadłeś na dno ...

Wyjdź chłopie, najlepiej skasuj konto na mpc odłącz komputer i spal czy co tam chcesz . Chciałeś rozgłosu dla swojego serwa i już dawno go osiągnołeś, masz na start multum wrogów więc możesz już przestać spamować w zapowiedziach innych.

@ prezka ładna, te napisy są ładne z jakiej to strony?

58057433.jpg

Opublikowano

Ty chyba miałeś trudne przezycia w dziecinstwie i teraz sie w internecie wyzywasz? dokladnie jak up usun te konto na mpc forum glupi hejcie nic tylko hejtujesz u kazdego w prezce . IGNORUJEMY GO

Opublikowano

Ty już spadłeś na dno ...
Wyjdź chłopie, najlepiej skasuj konto na mpc odłącz komputer i spal czy co tam chcesz . Chciałeś rozgłosu dla swojego serwa i już dawno go osiągnołeś, masz na start multum wrogów więc możesz już przestać spamować w zapowiedziach innych.
@ prezka ładna, te napisy są ładne z jakiej to strony?
No i co z tymi wrogami? Coś mi zrobią? Szczerze mówiąc nie sądzę. Twierdzisz, że spamuję więc zapraszam nawet na wikipedie, żebyś mógł poznać znaczenie tego słowa.
Ciągle się wypowiadasz pod moimi postami ponieważ pokazuję prawdę ludziom. Boli, że nie chcę żyć w zakłamanym świecie?
Zauważyłem, że gdy ktoś wam dupy nie liże to jest wrogiem co mnie najbardziej śmieszy ponieważ nie zauważyłem aby ktoś tutaj szanował kogoś zdanie tak po prostu.
Zastanawia mnie to czy w domu też się tak zachowujecie np ktoś z rodziny wam zaprzeczy to czy jest pociśnięty przy stole przy wszystkich? (Nie, nie jadę Ci na rodzinę bo to byś sobie dopowiedział)
Ogarnijcie to swoje gówno w głowach bo takim zachowaniem i podejściem do spraw nigdy nic nie osiągniecie.
No chyba, że was kręci robota za 1000zł miesięcznie. Ja osobiście mam większe ambicje.
Mam takie samo prawo wypowiadać się na tym forum jak Ty więc nie zapominaj o tym następnym razem.
Pozdrawiam prawdziwych.

Ty chyba miałeś trudne przezycia w dziecinstwie i teraz sie w internecie wyzywasz? dokladnie jak up usun te konto na mpc forum glupi hejcie nic tylko hejtujesz u kazdego w prezce . IGNORUJEMY GO
A Ty znów rozkazujesz ludziom? Turbo Facepalm.
Czemu w ogóle nawiązujesz do mojego dzieciństwa? Bo nie jest takie jak Twoje? Czyli przy komputerze...
Czy ja się wyzywam / wyżywam w internecie? Heh, tutaj wyczuwam kompletny brak argumentów ponieważ sam już nie wiesz o czym mówisz.
Przy okazji jeżeli twierdzisz, że moje posty są hejtem to jesteś dziwny ponieważ pokazuję ludziom co ich czeka.
Na przykładzie tego serwera - "Czeka was update już za 3 dni!, mija 3 miesiące a update jak nie było tak nie ma :)"
@ Do tematu dodam, że nadal czekam na link do sztyletu który jest przecież na epvp (beka x1098273912369817236)
Opublikowano

Fajny serwer się zapowiada , napewno zawitam.

Jakaś reklame macie wykupiona?

Ile ludzi na start przewidujecie?

Jak z zabezpieczeniami?

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, ale ten SyS ulepszeń..

Robimy własnie kolejny set broni,zbroji oraz biżuterii.

Fajny serwer się zapowiada , napewno zawitam.

Jakaś reklame macie wykupiona?

Ile ludzi na start przewidujecie?

Jak z zabezpieczeniami?

1. Tak , jutro kilka You Tuber'ów wrzuci filmik z naszego serwera.

2. Zależy , narazie dodajemy/zmieniamy rzeczy aby gracze byli zadowoleni. Tak na moje oko, po zrobieniu reklamy zadowoli nas 800+.

3. Myśle , że nie powinno być problemów ze startem . Mamy specjalna maszyne na jednej z lepszych ze stron. DDosy nic nam nie zrobią ( Jak na naszą perspektywe).

Opublikowano

Dendris17 mial keylogera w swoich plikach na hamachi ;;) radze wam posprawdzac 'CMD' ;) czy macie nasluch jakis z ip

po 2 czemu te same ss''y znajduja sie w prezentacji night*ore i tutaj chyba kopia plikow + pod*ebanie ssow

@AW czy ciezko bedzie wklepac max lvl ?>

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dendris17 mial keylogera w swoich plikach na hamachi ; ;) radze wam posprawdzac 'CMD' ;) czy macie nasluch jakis z ip

po 2 czemu te same ss''y znajduja sie w prezentacji night*ore i tutaj chyba kopia plikow + pod*ebanie ssow

@AW czy ciezko bedzie wklepac max lvl ?>

Udowodnij że miał keyloggera ...

SS pewnie będą zmieniane ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...