Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozdawać skille u Ravena?

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest nowy i zielony w tą gre, w co ładować w Ravera, te na początku skille jak rozdać.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Są dwa joby, to czemu tam jest tylko druga? Czyli jak ide blademaster ravenem buildem, to jakiego 1st joba wybrać?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko, lepiej grać na tej europejskiej czy polskiej wersji elsworda? Jaka jest najlepsza postać, która by była dobra PvE i PvP?

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko, lepiej grać na tej europejskiej czy polskiej wersji elsworda? Jaka jest najlepsza postać, która by była dobra PvE i PvP?

Postacie są równe i jak polubisz daną klasę, to będziesz dobry w PvP, jak i PvE.

Graj na Polskiej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu, a myślę że tu nie będę nagrodzony warnem za to pytanie, mianowicie:

Jak podklasa Rekless Fist [RF] sprawuje sie w PvE/PvP ?

Oraz chce się dowiedzieć czy przyjemnie się nią gra? Bo to chyba najważniejsze żeby nam się grało dobrze daną klasą :)

Dopiero zaczynam grę i chce wiedzieć na czym stoje :> Zaciekawiła mnie ta klasa ze względu na nazwę... :)

Opublikowano

Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu, a myślę że tu nie będę nagrodzony warnem za to pytanie, mianowicie:

Jak podklasa Rekless Fist [RF] sprawuje sie w PvE/PvP ?

Oraz chce się dowiedzieć czy przyjemnie się nią gra? Bo to chyba najważniejsze żeby nam się grało dobrze daną klasą :)

Dopiero zaczynam grę i chce wiedzieć na czym stoje :> Zaciekawiła mnie ta klasa ze względu na nazwę... :)

Postać dobra w PvP, ale rzadko spotykana.

W PvE też powinna się sprawdzić dobrze, ale bardziej polecam LK, ze względu na Armageddon Blade, który jest bardzo efektywny.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Postać dobra w PvP, ale rzadko spotykana.

W PvE też powinna się sprawdzić dobrze, ale bardziej polecam LK, ze względu na Armageddon Blade, który jest bardzo efektywny.

To, że rzadko spotykana to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie :)

Dzieki za rade ale chyba i tak wezmę rf

Opublikowano

To, że rzadko spotykana to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie :)

Dzieki za rade ale chyba i tak wezmę rf

Dobry wybór na pvp to nie będzie. Powiedzmy że każda postać miała 2 klasy (przed wprowadzeniem 3) i jedna z tych klas była do pvp, natomiast druga do pve. U Ravena właśnie BM został stworzony do pvp a RF na plansze. Jeżeli już to lepszy był by VC który ma bardzo łatwe combo i przyjemną mechanikę, chociaż początkującym go nie polecam bo mogą paść z własnej ręki od przegrzania.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...