Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeverFiles Leon2Metin

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachowaj te opinie dla siebie >>> zobacz co ludzie na zagranicznym forum piszą o tych plikach oraz jakie mają bugi

http://metin2zone.net/topic/9676-news-severfiles-leon2metin/page-2

despues de haberlo probado doy mi opinión :

Lo Malo

1. Lag 90%  ( le asigné 2 gb de ram y solo prendí un chanel ).
  2. Algunos atuendos no se ven.
  3. Runtime cada vez que vas a un mapa o das warp.
  4. Algunos Mapas no estan poblados.
  5. Muchos Npc en la city andas en camara lenta
  6. De noche no ves un carajo.
  7. Agunas mascotas bug.

Lo Bueno

1. Nuevos Npc.
  2. Muchos Mapas.
  3. Algunos  Paisajes son hermosos.
  4. Muchas Armas Y Armaduras.
  5. Muchos Brillos al usar items ( las mascotas, pokemones, anillos )
  6. No revisé mas por que me aburri pero les dejo algunas imagenes .

azdK5xB.jpg

U5hAdiA.jpggSqoZaM.jpg eNk09t8.jpg

i własnie dlatego nie powinieneś nawet ich odpalać i pisać pierdół skoro nie potrafisz takich rzeczy naprawić, to nie wymaga dużo pracy, na swiecie nic nie ma za darmo, a pliki robią wrażenie więc co Ty chcesz ?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze :

sjp.pwn.pl/

po 2 napisałem że pliki mają bugi jak jesteś taki/ taka mądra to wypowiadaj się w pozytywnym stopniu , a po za tym jeśli udało ci się bez problemów odpalić pliki i je spolszczyć to podziel się nimi wraz z forum , ja napisałem że spolszczyłem i naprawiłem bugi ale nie  wszystkie a widzę z tego co piszesz że tylko się wymądrzasz zamiast coś pomocnego napisać ( tak między nami posty tylko sobie nabijasz za idiotyczne komentowanie wszystkiego co można )

Gdzie widzisz j****y gimbusie błąd ? pierdolą mnie te posty, jednak takich dzieciaków jak Ty trzeba tępić na tym forum. I jeszcze na PW mi wysyłasz groźbę (RADĘ) jak mi to napisałeś żebym do ciebie nic nie pisał, zresztą szkoda się odzywać to takich gimbów. I jeszcze rozśmieszyło mnie twoje hobby ,,Pisanie Hack" widać że gimb. -.-

Nie dość że leo udostępnił te pliki, to jeszcze ci trzeba pod nos dawać spolszczenia ? skoro widać w twoim hobby jesteś zawodowym technikiem Metin2.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...