Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeverFiles Leon2Metin

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam tureckiego globala ale i tak wywala mi błąd

Napisz na gg powiem ci dokładnie jak uruchomić te pliki ;d.

Jak ten błąd wygląda?

Jak ktoś chce pobrac tureckiego globala to ustawcie język turecki w gameforge live i się pobierze tr.

@Jak ktoś pisze że na polski zadziała to się grubo myli :)

Specjalista
Opublikowano

Dobre pliki tylko że nie polskie :D

Ale nic może ktoś to spolszczy :D

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Żródło: metin2zone

Jemilo v2, pliki są dobre oprócz tych śmietowatych zbroi i broni, PS. do czego te pokemony ? ;)

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

VHD
Login: root
Password: 19941903

Mysql
Mysql Login: root
Mysql Password: leonmetin2

Game
Game Account: dreamfancy
Password: 12345

A do tego co podałeś to :

www.dreamfancy.org

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Skoro autor 'przetestował pliki' to niech napisze poradnik jak postawcić serwer itp ;] - zapewne gówno prawda i nawet nie rozpakował pliczków na swoim komputerze tylko skopiował wszystko żeby mieć lajki

jak na razie to wszystko kopiujesz i czekasz na lajki tylko za co? każdy może sobie wejść na zagraniczne forum skopiować to co tam jest i wkleić na mpc >..<

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie udostępniam ich dla lików. Kazdy inny może je znalezc tak jak ja. :) lików nie chce wiec nie dawajcie.

Jutro dam ss wer. Zebys kur*a nie płakał tyle. Nie trzeba mi zadnych lajków jak nie chcesz to nie dawaj i wy... na epvp :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Pliki miodzio :33 szkoda, że nie po PL ; / Like dla autora za wstawkę, pozdrawiam, pliki kozak *.* Te pokemony, pety, questy, zwój informacji itp itd, kozacko :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Skoro autor 'przetestował pliki' to niech napisze poradnik jak postawcić serwer itp ;] - zapewne gówno prawda i nawet nie rozpakował pliczków na swoim komputerze tylko skopiował wszystko żeby mieć lajki

jak na razie to wszystko kopiujesz i czekasz na lajki tylko za co? każdy może sobie wejść na zagraniczne forum skopiować to co tam jest i wkleić na mpc >..<

Pozdrawiam

"To je mpc, tego nie zrozumiesz"

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Cześć wszystkim. Pliki Leona ściągnąłem jakiś tydzień temu, lecz występuje u mnie poważny błąd uniemożliwiający grę. Po krótce opiszę problem. Postępując zgodnie z filmikiem instruktażowym postawiłem serwer, client dobrze działa, wklejony do tureckiego metka. Jednak tuż po próbie zalogowania sie do gry, w maszynie wyskakuje spam: Connection Refused, a co za tym idzie, w grze "Zostaniesz połączony z serwerem..." (oczywiście po turecku). W navi ani w bazie nie robiłem nic więcej niż było na ww. filmiku. Jestem jeszcze dosć zielony w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość. Za pomoc z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Pliki Leona ściągnąłem jakiś tydzień temu, lecz występuje u mnie poważny błąd uniemożliwiający grę. Po krótce opiszę problem. Postępując zgodnie z filmikiem instruktażowym postawiłem serwer, client dobrze działa, wklejony do tureckiego metka. Jednak tuż po próbie zalogowania sie do gry, w maszynie wyskakuje spam: Connection Refused, a co za tym idzie, w grze "Zostaniesz połączony z serwerem..." (oczywiście po turecku). W navi ani w bazie nie robiłem nic więcej niż było na ww. filmiku. Jestem jeszcze dosć zielony w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość. Za pomoc z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam.

sprawdź syster i syslog w auth i db ew ch tam wysypie ci błedy które powodują to że serwer leży :)

@ Plki zaje fajne Dzis pobieram jutro zaczynam polonizację za 2/3 tyg maxx pojawi się polski serwer na tych plikach :)

Pozdrawiam // Art

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

sprawdź syster i syslog w auth i db ew ch tam wysypie ci błedy które powodują to że serwer leży :)

@ Plki zaje fajne Dzis pobieram jutro zaczynam polonizację za 2/3 tyg maxx pojawi się polski serwer na tych plikach :)

Pozdrawiam // Art

Polonizacja to w sumie tylko questy i spolszczenie paru itemków w proto. Reszte można wziąć z polskiego klienta.

Opublikowano

Polonizacja to w sumie tylko questy i spolszczenie paru itemków w proto. Reszte można wziąć z polskiego klienta.

no co ty nie powiesz ale dla lamusa to czarna magia :)

a tak jak już piszesz połowa questy z swoich plików pl questy

- klient podmienić z pl

- item proto do sql i dobijasz potem to czego nie ma i spolszczasz :)

- to samo z mob proto etc bez ż/ć etc i konwertacja na pliki xml :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Siemanko pobrałem te pliki z mz czy jakoś tak ; d ten szybszy hosing jest ok chcę rozpakować klienta to rozpakowuje ten rar c klient.... i pokazuje mi się ikonka L i pisze LeonMetin2 ServerFIles no to odpalam i wpisuje www.dreamfancy.org a tu gówno wrong Password .... o co tu chodzi??? ;d

Złe hasło czy co? ;d

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...