Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps'ami

pro_gamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio dostałem nowego kompa, który ma dość dobre parametry[podam niżej] ale w mniecraftcie kiedy przełączam na far to wyskakuje mi, że mój system ma 32-bity. Ale jak przełączę na normal fps'y sięgają 35.

...:::PARAMETRY:::...

RAM: 8 GB

Typ Systemu: 64-bitowy

Procesor: AMD FX-6300 Sic-Core Processor

Karta graficzna: AMD Radeon HD 7700 Series

...:::PARAMETRY:::...

Jeśli jest jakiś sposób żeby tych fps'ów było więcej i żeby minecraft zobaczył, że ma 64-bity to proszę napisać :) DAM +!

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Uruchamiaj Minecraft'a dodając sobie więcej RAM'u w launcherze.

Jeżeli nie masz premium skorzystaj z MagicLauncher'a. :)

Poradników jest masa na forum i jutubach.

Opublikowano

Polecam zaktualizować jave i ściągnać OptiFine'a.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Jest wiele przyczyn np: za dużo właczonych progamów, za mało RAM do Minecrafta, Lagująca Texturka(na więcej FPS polecam Fainthful lub OcD by Disco), zbyt dużo módów.

Gram w gry.

Opublikowano

Ja polecam zrobić defragmentację (fps skoczyły o 10 !).

I pobierz taki program advanced system care, ja tam zawsze robię defragmentacje i jest lepszy od ccleanery i innych programów razem wziętych.

Opublikowano

1. to pobierz najnowszą jave

2. ściągnij optifine standard i wyłącz wszystkie animacje i zmniejsz render

3. Jak nie masz premium to pobierz Magic Launcher

Jeśli nie pomorze to nie wiem

Ja polecam zrobić defragmentację (fps skoczyły o 10 !).

I pobierz taki program advanced system care, ja tam zawsze robię defragmentacje i jest lepszy od ccleanery i innych programów razem wziętych.

Defragmentacje dysku ma się już zainstalowaną wpisz w start defragmentator dysku tylko uprzedzam na słabszym kompie może się nawet robić 10 H

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

1. to pobierz najnowszą jave

2. ściągnij optifine standard i wyłącz wszystkie animacje i zmniejsz render

3. Jak nie masz premium to pobierz Magic Launcher

Jeśli nie pomorze to nie wiem

Defragmentacje dysku ma się już zainstalowaną wpisz w start defragmentator dysku tylko uprzedzam na słabszym kompie może się nawet robić 10 H

Jak robisz systemową to się nie dziwie. U mnie 2 h z tym programem i to z pełną optymalizacją. A programik jest świetny - usunąłem ccleanera, bo się z nim nie równał. Tyle funkcji optymalizacyjnych, że masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...