Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna,Chłopak różnica wieku

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. co raz bardziej się zastanawiam czy ma to sens. Myślę, że się po prostu z nią spotkam i albo się utwierdze w przekonaniu lub nie będę kontynuował. W ten weekend się z nią nie spotkam niestety zachorowała mówiła i było słyszeć że ma coś z gardłem.

Dziwne jest to że jak by ona była w 1 gimn,to by kilka osób nie gadało o różnicy, a to że jest w podstawówce już problem.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie zdasz to za rok spokojnie możecie byc razem :) Oczywiście ci tego nie życzę :D . Tak to jakoś jest że się patrzy przez pryzmat szkoły .

Opublikowano

Raczej mi się wydaje że świat idzie do przodu i teraz dziec 12 latnie wiedzą dużo więcej o życiu niz to było 20 lat tamu i chyba się nie mylę . To że w gimnazjum się pali , pij , i uprawia seks w łazienkach to jest chore ... ale co zrobisz ?

Właśnie pisałem że między 15 a 12 te 3 lata to dużo potem między 35 a 25 już nie ma takiej różnicy :) W sumie to ja bym radził poczekać ze 2 lata . Kiedyś faceci woleli starsze dziewczyny a teraz ... dziewczyny wolą starszych facetów . :P

Uważasz że palenie picie i seks to objawy dorosłości? :)

@Topic - Według mnie te 3 lata to za wiele. 12 a 15... Wszystko zależy od jej dorosłości, ale myśle że możesz mieć problem ze zdaniem otoczenia.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Wiek sie liczy tylko do 20 roku życia . Potem to 22 latka moze być z 80 latkiem .

Ja też mam koleżanke o 2 lata młodsza od siebie która mi sie podoba ale nie aż tak bardzo ,ze jestem zakochany .

Jak by mi wyznała czy coś czuje to bym z nią chodził i zobaczylo by sie co z tego będzie .

Wiesz jak to zrozumiałem ?

Wyobraź sobie ,ze masz już 31 lat i się gryziesz ,ze jej sie wtedy niee zapytałeś ! . Zawsze warto się zapytac i być pewnym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...