Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna,Chłopak różnica wieku

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to tam te 3 lata, znajomy 18, jego dziewczyna 13, może i byli ze sobą miesiąc, ale to nie ma znaczenia, jak będzie miało wyjść to wyjdzie, proste i logiczne, a co do tego o czym masz z nią gadać, to zwyczajnie zwracaj uwagę na to co dzieje się do około i o tym mów ;D

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

12 latki teraz mają chłopaków ? jeszcze kilka lat temu tak nie było, umawianie się 15 latka z 12 latką ? hahaha śmiech na sali, proszę cię

Może to jest mała różnica, ale w późniejszym wieku, teraz ta różnica jest duża. Z łatwością mogą cię nazywać pedofilem ;)

Opublikowano

co to tam te 3 lata, znajomy 18, jego dziewczyna 13, może i byli ze sobą miesiąc, ale to nie ma znaczenia

Miesiąc był bo go później zawineli :D

Opublikowano

Jeśli naprawdę ją kochasz, a nie jest to kolejna gimbazjalna miłość, jakich wiele, to jak najbardziej kontynuuj to, jeżeli oczywiście obaj jesteście wystarczająco dojrzali, aby taki związek utrzymać. ;)
Uczucia, miłość, to nie zabawa, tak jak wiele gimbusów "chodzi" ze sobą.

Trzymam kciuki! Kurcze, musi coś mieć ta dziewczyna w sobie. :-)

Opublikowano

PEDO ALERT, ŚCIąGAMY PROKURATORA NA KARK AUTORA TEMATU! Uważaj bo dupe Ci będą w zakładzie penitracyjnym zszywac.

Zwracam się do moda @Dektored.

Dorwałeś GM'a i zgrywasz policjanta na forum. To dobrze, że chcą tu być tacy ludzie tylko brakuje Ci wiedzy. Zwarnowałeś mnie za coś, co uważasz offtopem. Gdybyś wyskoczył z tego "poważneg" swiata na chwilkę i przeczytał jeszcze raz moją wiadomość to prawdopodobnie zrozumiałbyś mój przekaz. A przekazem jest, że stosunki z osobami poniżej 15 ROKU życia sa zakazane i podchodzi pod pedofilie. Nie musisz usuwać tego ostrzeżenia bo prawdopodobnie nabijasz statystyki jak Policjanci z Wydziału Drogówki, żeby nie zostać wyjebanym na zbitą buzię. Nawet wiesz co, zachęcam Cię do obserwowania moich postów i "celowego" nadawania mi warnów, spokojnie nie pójdę skarzyć się do komendanta :).

@MPC

Czekam na hejt od modków, gmków i innych przydupasów.

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale w wieku 12 lat to ja się bawiłem w najlepsze, a nie latałem za dziewczynami no ale czasy się zmieniają

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Owszem, 3 lata różnicy, to niewiele, jeżeli mówimy tutaj o ludziach chociażby powyżej 18 lat. Ta 12 letnia dziewczyna wciąż jest dzieckiem, dla którego 3 lata, to szmat czasu, po którym na pewno spojrzy inaczej na wiele spraw.

Opublikowano

Ty masz 15 a mówisz,że ona jest młoda mając 12? Litości, jesteście prawie w jednym wieku. To że Ty już jesteś w gimbazie a ona dopiero będzie nie znaczy,że jest między Wami kolosalna różnica wieku, różnicą wieku która kogoś by obchodziła byłoby Twoje 18 a jej 12, serio. Ruszaj po nią.

Opublikowano

@ProRivenn a czy powiedziałem że będę się z nią kochać po miesiącu? Nie nie pisałem i nie jestem taką osobą która widzi w dziewczynach przedmiot do zaspokajania potrzeb. <br /><br />Mam nadzieję że się uda. Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak taki związek 12 latki z 15 latkiem to dziecianiada - ale każdy to przeżywa , więc się nie przejmuj.

Taki związek nie przetrwa (szanse 5%) , z resztą sam musi to każdy przeżyć , nie wyobrażasz sobie jak miałem 15 lat ile miłości (wielkich :D)

Opublikowano

To zależy jak na to patrzysz, w twoim wieku to jest duża różnia i patrzy sie na to inaczej. Jeżeli ty byś miał 20 a ona 17 wtedy też patrzy sie na to inaczej. Ale cóż "serce nie sługa".

Opublikowano

dla mnie miec w takim wieku dziewczyny to jest bez sensu lepiej sie uczyć i mieć normalne życie a nie potem harować na myjni itp a po ona ma 12 lat dla niej te 3 lata to duża różnica

Opublikowano

Do autora:

Ty lepiej weź się za naukę, a nie pedofila zgrywasz. To jest tak chodź bym ja miał 20 lat a ona 11 lat, cudowny związek prawda?. Ona za 3 lata zapomni o Tobie i znajdzie innego. Ona ma 12 lat, dla niej to młody wiek, każdy w tym wieku miał "wielkie miłości", ale zejdź na ziemie i spójrz racjonalnie na te sprawę. 12 latka z 15 latkiem, WTF? Na ulicy będę Cię palcami wytykać "e pedofilu gdzie twoje dziecko"?. Bo ona mając 12 lat jest jeszcze dzieckiem, spokojnie mógłbym Cie zgłosić za pedofilie, jakbym Cie znał. Tak jak pisałem, weźcie się lepiej za naukę, a nie za związek który nie ma najmniejszego sensu. Elo

Opublikowano

Jednak w wieku 15 i 12 te 3 lata robią wielką różnicę . Dlaczego ? Ponieważ od 12 roku zycia człowiek zaczyna się szybko rozwijać i diametralnie zmienia pogląd na świat rówieśników , osoby płci przeciwnej . Zależy to też od tego czy ta dziewczyna jest już troche świadoma , powiedzmy życia . Bo jeśli to typowe dziecko związek nie ma sensu . Niemniej jednak jeśli uważa że jest gotowa to czemu nie ? Pedofilia to raczej nie jest bo napisałeś że nie masz jej zamiaru przelecieć ... Sam mam kumpla w 3 gim który chodzi z dziewczyna z 6 podstawówki i jakoś nikt go od pedofili nie wytyka :) . Taka róznica że dziewczyna nie wygląda na żeby miała 12 lat , jesli będziesz się całował i przytulał z dzieckiem , które wygląda jak dziecko będzie to co najmniej dziwne ...

Opublikowano

No ej ale bez ściemy..

Ziomek 3 GM a dziewczynka z 6 podstawówki ?Przecież to jeszcze dziecko.

W sumie kobiety dojrzewają szybciej od mężczyzn o te 2 lata ale bez przesady.

Opublikowano

Wiesz to zależy od wyglądu i zachowania , teraz dzieci szybciej dojrzewają :) ( Albo tak się im przynajmniej wydaje )

Opublikowano

Wiesz to zależy od wyglądu i zachowania , teraz dzieci szybciej dojrzewają :) ( Albo tak się im przynajmniej wydaje )

Wydaje Ci się tak bo w wieku 15 lat palą papierosy i piją alkohol , imprezują czy też uprawiają orgie?

Powiem tak różnica wieku 15 a 20 jest np spora , 20 - 25 już nie .

Albo np o czym ma rozmawiać 15 latek z 10 latkiem ? :)

Opublikowano

jakby ona miała 15 a ty 18 to już inaczej by wyglądało, poza tym związek gdy obie osoby nie mają nawet tych 16 lat to strata czasu, bylibyście pewnie z 2 miesiące a potem zaczęło by się pierdzielić coś możliwe że brak czasu itp.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wydaje Ci się tak bo w wieku 15 lat palą papierosy i piją alkohol , imprezują czy też uprawiają orgie?

Powiem tak różnica wieku 15 a 20 jest np spora , 20 - 25 już nie .

Albo np o czym ma rozmawiać 15 latek z 10 latkiem ? :)

Raczej mi się wydaje że świat idzie do przodu i teraz dziec 12 latnie wiedzą dużo więcej o życiu niz to było 20 lat tamu i chyba się nie mylę . To że w gimnazjum się pali , pij , i uprawia seks w łazienkach to jest chore ... ale co zrobisz ?

Właśnie pisałem że między 15 a 12 te 3 lata to dużo potem między 35 a 25 już nie ma takiej różnicy :) W sumie to ja bym radził poczekać ze 2 lata . Kiedyś faceci woleli starsze dziewczyny a teraz ... dziewczyny wolą starszych facetów . :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...