Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAJAJAJAAJA NA HACKU ZROBILEM DUBLE KILAA

ALE BEKA DZIEKI LECI LAJK

HAHAHAHAH !!!!! DUBLE KILL !!!!!!!!! NIE MAM SS-A OMGGGG

Smieszny jestes, naprawde nie musisz udowadniac jaka sytuacje masz w domu. A co do tematu to Hack jak nie dzisiaj to jutro napewno bd dzialal

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dziwne, że wy nie dostaliście jeszcze banów, ja kurfa wbiłem na 4 !!! UWIERZCIE CZTERECH INNYCH KONTACH I KAŻDE BAN, NAWET PO UPDATE, Fakt faktem utukłem ratio 4. coś, ale to nie zmienia faktu, że chujnia z grzybnią .

Opublikowano

teraz sie dostaje bana. Wczesniej byla jakas przerwa ( nie wiem co dokladnie ) i nexon nie dawal banow przez dłuższy czas.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ludzie, serio jesteście aż tak tępi ? Jeśli wam się crashuje gra, to znaczy że hack jest detected (wykrywalny). Ja już wszystkich hacków używałem i pożałowałem, moje główne acc straciłem :(. Jeśli chcecie hacka to od Absolute, ale i tak wam nie radze bo i tak czy siak bana możecie załapać.

Opublikowano

Przed chwilą sprawdzałem. Najwidoczniej po wczorajszym maintancie coś zjebali z hackshieldem. Wszystko działa idealnie, nie crashuje ogólnie jest ok. I tak radzę go używać bezpiecznie (nie przesadzajcie z ratio).

Opublikowano

Przed chwilą sprawdzałem. Najwidoczniej po wczorajszym maintancie coś zjebali z hackshieldem. Wszystko działa idealnie, nie crashuje ogólnie jest ok. I tak radzę go używać bezpiecznie (nie przesadzajcie z ratio).

Raczej nie sprawdzają każdą niską rangę, która ma wysokie kd. Ja mam 5.20 na jednym koncie i dalej nie mam bana :)

(a konto ma ze pół roku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...