Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy od samego uzywania chamsow moge dostac bana? chodzi mi o to czy da sie to jakos wykryc.

2 up powiedzial ze dostal bana. Czesto jest tak ze hack dziala ale wysyla logi = perm ban

Jesli hack nie wysyla logow to nie dostaniesz bana, jednak nigdy nie wiadomo dzisiaj moze ten hack nie wysylac a jutro juz tak.

Wiec prawdopodobnie dostaniesz bana, nie polecam ci grac na glownym koncie, lepiej pograc na low koncie dla zabawy (wbijesz ssg i sobnie pogiwtasz rzeczy na konto)

Opublikowano

Dziala wam ten hack? Bo u mnie to tylko 1 opcja dziala ;d Wczesniej bylo dobrze.Ma ktos taki problem?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi wh ani inne pierdoly typu no spread no recoil nie dzialaja wtf

Pobierz od nowa powinno pomoc .Jesli tak daj LIKE :DDD xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mi nie działa hack właczam go pozniej daje login i wyskakuje błąd

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje bład i podejmie probe kontynuacji. jesli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknieta

Provider load failure

Pomoże ktoś? win 7 64bit visuale i frameworki mam i nie dział. :/

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

mi nie działa hack właczam go pozniej daje login i wyskakuje błąd

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje bład i podejmie probe kontynuacji. jesli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknieta

Provider load failure

Pomoże ktoś? win 7 64bit visuale i frameworki mam i nie dział. :/

Ale jak włączasz go "później" najpierw włączasz hacka, a potem klikasz na ikonkę Combata i włączasz.

@edit

źle zrozumiałem twoje zdanie, wyłącz antywirusa i zapory. ściągnij jeszcze raz hacka

Opublikowano

Nie wiem czy to wina C++ i framewoków, ale jak ci zależy to możesz spróbować. Mam tylko tyle tego, a hack działa prawidłowo, jak chcesz to ściągnij tego czego nie masz (tylko ten jeden mam framework, mam tak jak ty windows 7 64 bitowy)

tpU56lf.png

Opublikowano

Nie wiem czy to wina C++ i framewoków, ale jak ci zależy to możesz spróbować. Mam tylko tyle tego, a hack działa prawidłowo, jak chcesz to ściągnij tego czego nie masz (tylko ten jeden mam framework, mam tak jak ty windows 7 64 bitowy)

tpU56lf.png

to zobacz ile ja mam tego:

y6v9.png

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Jak dać chams na on bo nie wiem jak to sie robi

strzałkami na klawiaturze, w lewo i w prawo się włącza i wyłącza, a strzałki do góry i na dół wybierasz funkcje

Opublikowano

Hack mi nie działa. Odpala się CA , odpala się razem z nim hack, ale wchodząc do rooma, (przedtem wybrałem opcje) ładuje się pasek, a przy końcu gra się wyłącza.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

czemu jak właczam hacka to mam tylko fireteam ??

ponieważ wchodzisz na serwer tylko dla fireteam, wejdz na alpha lub bravo. (na 100% to nie wina hacku)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zycze wam banow wszystkim

Testowałem 3 dni temu i nadal nie mam bana. Dla pewności nie polecam ci grać na głównym koncie.

@down MPC FORUM - Multi Player Cheats, wiec gdzie problem? :)

ban jest po updacie nie na nastepny dzien..

9fhc.jpg

Opublikowano

yym, wczoraj jeszcze wszystkie funkcje działały bez zarzutu, dzisiaj zaś działa tylko crosshair, o co chodzi?

Opublikowano

JAJAJAJAAJA NA HACKU ZROBILEM DUBLE KILAA
ALE BEKA DZIEKI LECI LAJK

HAHAHAHAH !!!!! DUBLE KILL !!!!!!!!! NIE MAM SS-A OMGGGG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...