Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exilius [Dedyk] [Easy]

Bluur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja sobie zagram bo wyebali mnie z Team'u Tavi :P

Polecam przyjemnie sie gra od 95 - 100 trzeba sie troche pomęczyc ale potem juz z górki rób też polowania bo sie dostaje ulepki na epiki :D

213k6ed.jpg

Opublikowano

Sciągnąłem ze stronki i nie chce mi sie włączyć metek :/ Ściągne jeszce raz i zobaczymy. Ma ktoś też takiś problem ?

Opublikowano

Oki śmiga :) Na chwilę obecną oprócz paru błędów i bugów to jes wporzo.

Błędy i bugi to np. nie działające zwoje powrotu (komunikaty na czacie po niemiecku) oraz brak napisów ulepszenia itemów np. kolczyki z nieb. łez ... nie mamy napisane +1/2/3...

Opublikowano

Co do wszelkich bugów nadchodzi weekend więc będę miał czas na ich poprawienie. Wybaczcie za to, ale po prostu nie miałem czasu.

Opublikowano

Zamiast wypuszczać serwer z bugami to mogłeś go dopracować.. tak to tyle graczy poszlo w pizdu..

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Czy na servie jest potrzebny buff do expa ?

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Hahaha, beka, dalej komendy nie zablokowaliscie na wywalanie channeli :D w piatek, sobote, ktos wywalal pol wieczoru channele, do poki nie padly :D, channele padaly cofki itp itd :D

Ludzie szkoda grac :D

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...