Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exilius [Dedyk] [Easy]

Bluur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkich przepraszamy. Serwer jest niedostępny, powodem jest problem naszej serwerowni.

Staramy się wszystko naprawić.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Wszystkich przepraszamy. Serwer jest niedostępny, powodem jest problem naszej serwerowni.

Staramy się wszystko naprawić.

Pomyślnie czytając Kamień Duchowy, który możemy zdobyć z każdego metina, skill podnosi się od razu na poziom P!

Może lepiej to naprawcie... grałem wczoraj i rozwaliłem 4 metiny bitwy, z czego poleciało mi kd uchylenia + (nie wiem + ile nawet bo nie napisane). Następnie wbiłem lvl, pojechałem do red lasu i z 3x metina 85lev nie poleciało kompletnie nic. Mówię sobie: hmm... może te kamyki lecą z nowych metków. No to poleciałem na antlantydę v1 i ubiłem jakiś metin 120 lev (potworki, które z niego wylatywały miały chyba po 200k hp, albo i więcej). I jaki drop? Oczywiście nic! A liczyłem chociaż na jakąś broń 75/stalkę albo chociaż ten kamień duchowy. Efekt tego jest taki, że mając 96 lev latam w łusce i fmsie ze skillami na G. Coś tu jest nie tak drodzy Panowie...

Novum.png

Opublikowano

Linki poza MPC w code, scany plików, generator, 2 screeny weryfikacyjne, czas 3h

Nadal brak linków do clienta w code, cls

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Otwieram na prośbę administratora

Linki poza MPC w code, scany plików, generator, 2 screeny weryfikacyjne, czas 3h

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad sprawnością serwera. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Cześć! Chce zagrać na servie. Moge wiedziec ile oos jest dziennie onnline. Skad truty ?Na chuj tyle uepków ? I ile potrwa przerwa techniczna.

d2dp.png

Opublikowano

Serwer jest już online! PRZEPRASZAMY!

Wzamian 100% expa na 12h! :)

e2TT2Na.png

Opublikowano

Nadal brak linków do clienta w code, cls

Linki są w Code, Generator w spoilerze na górze tematu, SS Weryfikacyjne są.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Ile ludzi online? Bo mi się wydaję, że tak z 50...Ceny są wyolbrzymione...200x zielonych potków po chyba 100kk? Jedno dodanie po 500k? I mówicie, że to jest easy? Bez przesady..

Opublikowano

Nie ma to jak wrzucic gotowca na server i myslec ze bedzie tlum ludzi i nie padnie sam z siebie :D Beka :D

Nie polecam ze wzgledu na to iz server dlugo nie postoi.

Juz wole isc na X***xa bo tam przynajmniej duzo ludu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Również nie polecam... serwer easy/pvp? Chyba żartujecie sobie... bony nie wchodzą max nawet, gdzie w dzisiejszych czasach nawet na serwerach medium często dają max bony. Wbiłem 110 lvl i stać mnie było, żeby kupić sobie 4x po 200 zmianek, więc proszę powiedzieć mi jakim cudem mam wybonować sobie eq do pvp?

Mało tego :D moby na mapie 100 lvl mają gdzieś po 200k hp i ledwo je ubijam bodym (mając całe eq +15% na nieumarłe). Nie wyobrażam sobie jakby miały expić na tym serwerze inne postacie (no może pomijając wpka).

Zapewniają w prezentacji, że drop yang jest taki ogromny... również guzik prawda! Fakt, że leci sporo kasy, ale na 110 lvl miałem 400kk (po sprzedaniu sztabek). Patrząc na większość innych serwerów to praktycznie na każdym miałbym więcej gotówki na tym levelu i do tego ceny u handlarzy w rozsądnych cenach, a nie 200 zmianek za 100kk albo 200 zielonych potek za 96kk.

Życzę powodzenia tym co zostają. Pozdrawiam :)

Novum.png

Opublikowano

On został skasowany to są stare screeny. :)

niema zwoju ? gratki czyli bm trzeba expic bm , archerem jak ktos chce .. wlasnie dobrze jest jak zwoj u handlarzy pewno w IS bd co nie ?

i wgl jakie bony abs.. max czy 15/20 .. jak nie max to nie zawitam raczej

@up ok tez niewbujam juz download wylaczam jak taki gotowiec wszystko przeklejone rykox .. nQ

Opublikowano

Kupilem tego obsydiana, tego wierzchowca, dostalem zołc a potem znikla POZDRAWIAM !

Nie polecam :)

coś mi sie nie chce wieżyc no ale jeśli tak było wystarczyło napisać na forum do admina bądź na ts3 sie zglosic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...