Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie włącza.

CoKeZeRo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, otóż, gdy wgram na launchera by Lutorlandia MC Forge, to minecraft się nie włącza, lecz gdy pobiorę jakąś paczkę stąd(np. MPPack) to w ogóle proces javy się nie włącza. Tutaj dam error logi z Launchera by Lutorlandia:

1.6.1\libraries\net\minecraftforge\minecraftforge\9.10.0.797\minecraftforge-9.10.0.797.jar
	at net.minecraft.launcher.GameLauncher.constructClassPath(GameLauncher.java:378)
	at net.minecraft.launcher.GameLauncher.launchGame(GameLauncher.java:213)
	at net.minecraft.launcher.GameLauncher.onDownloadJobFinished(GameLauncher.java:456)
	at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(DownloadJob.java:112)
	at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$000(DownloadJob.java:10)
	at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(DownloadJob.java:84)
	at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Opublikowano

To znaczy że pliki się kłucą albo coś w launcherze coś jest źle

Poza tematem, to pisze się kłócą. Poza tym próbowałem z 4 innymi launcherami, a cała paczka jest czysta, i tylko forge wgrywam.

Opublikowano

Sprawdź dla testu z jakimkolwiek serwerem opartym o forge. Zawsze możesz wywalić mody tego serwera i wgrać swoje do paczki, co również powinno być dla Ciebie zadowalającym rozwiązaniem.

.

Opublikowano

Lanucher NoPremium, który ma do wyboru 1.6.2 z od razu wgranym Forge.:

http://minecraft.org.pl/kategorie/35-inne/551-launcher-minecraft-no-premium-1-6-1

Przy twoim launcherze wyskakuje mi error:

Minecraft.exe - .NET Framework Initialization Error

Unable to find a version of the runtime to run this application.

a mam Frameworka 4.0.

@Edit: dobra, starczyło zainstalować Frameworka 2.0, no ale nadal, po włączeniu 1.6.2 + forge, nie włącza się proces javy, ale przy włączeniu 1.6.2 już normalnie się włącza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...