Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poke BOT +Video

zoxovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to samo, co prawda usunął○em powitalną wiadomość i niewiem jak z nią, ale bot łączy sie z ts normalnie, gdy user wchodzi na kanał pomocy to dostaje wiadomość o powiadomieniu administracji, lecz do mnie juz nic nie dochodzi. Jak ustawić tego bota na wszystkie rangi administracyjne(ROOT,HA,SA,jSA itd? każda ma inne id group więc trzeba wpisać wszystkie te id jako admingroups)?

$admins_groups = array (1,2,3,4,5,)

W ten sposób w nawiasie wypisujesz ID grup po przecinku.

1385681103-U843596.jpg

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Wszystko skonfigurowałem, poinstalowałem wszelkie potrzebne biblioteki (w tym reinstalacja screena). Po wpisaniu komendy: screen -dmS bot php core.php  proces nie zostaje uruchomiony (sprawdzałem w htop i brak takiego procesu).

Czym to może być spowodowane? Tak jak pisałem reinstalowałem bibliotekę screen.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Wszystko skonfigurowałem, poinstalowałem wszelkie potrzebne biblioteki (w tym reinstalacja screena). Po wpisaniu komendy: screen -dmS bot php core.php  proces nie zostaje uruchomiony (sprawdzałem w htop i brak takiego procesu).

niepełnego pakietu php

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Witam,

Zrestartuj Apache.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Zrestartuj Apache.

Apache zrestartowany i nadal proces screen nie uruchomił się.

​cd /root/ts3bot

screen -dmS bot php core.php

I niestety nie uruchamia się.

edit:

Problem rozwiązany. Serdecznie dziękuję użytkownikowi kurwisko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Odpaliłem bota bot raz poknie i za jakieś 20 sec wychodzi z serwera proszęo pomoc.

Adres ts: x

Kolega up, jakieś żarty sobie stroi. Pomocy mu nie udzielę. Bana na serwerze dostałem po kilku minutach ^^

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Kolega up, jakieś żarty sobie stroi. Pomocy mu nie udzielę. Bana na serwerze dostałem po kilku minutach ^^

No stary chcesz dane do teamviewer żeby miał dostęp do mojego pulpitu.

Wbij jeszcze raz maciairek poda ci te dane itp.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z tym bot'em to poprosze o wiadomosc na adres mirek5324@o2.pl lub gg 35725040  chetnie pomoge.

ѕ     н     ι     ѕ     н     α

Opublikowano

Witam,

kilka dni temu użytkownik: kurwisko skonfigurował mi Poke Bota. Jednak dzisiaj nagle serwer TS 3 padł. Wszedłem w htop a tam 100% używanego cpu przez plik php core.php.

Restart maszyny, nie włączanie tego procesu (czyli bota) i użycie CPU waha się od 0% do 1.4%. Jakiś pomysł co mogło się stać z tym plikiem? Te kilka dni wszystko było dobrze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

kilka dni temu użytkownik: kurwisko skonfigurował mi Poke Bota. Jednak dzisiaj nagle serwer TS 3 padł. Wszedłem w htop a tam 100% używanego cpu przez plik php core.php.

Restart maszyny, nie włączanie tego procesu (czyli bota) i użycie CPU waha się od 0% do 1.4%. Jakiś pomysł co mogło się stać z tym plikiem? Te kilka dni wszystko było dobrze.

Jak włączasz bota to usuwaj stare procesy tak jak ci pokazywałem : kill ID

Bot jest zrobiony w php więc będzie ci jeździł bo cpu bo pewno masz za słaby vps.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

A restart całej maszyny będzie dobrym rozwiązaniem? Tak dla mnie będzie łatwiej. I prawdopodobnie przy restarcie TeamSpeaka uruchomiłem jeszcze raz bota więc był włączony 2 albo 3 razy. Teraz już wiem dlatego zajeździł cpu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z tym bot'em to poprosze o wiadomosc na adres mirek5324@o2.pl lub gg 35725040  chetnie pomoge.

nie ufajcie tej osobie. wykrada dane z serwera i podkłada swinie.

Autorze tematu!

PokeBot to gówno nieumiejętnie napisane w php. Bład na błędzie. Jeśli chcesz konkretnego bota komercyjnego to zapraszam do kontaktu. odeslę do programisty.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wyskakuje mi takie coś :

2289.bot        (05/02/14 09:10:19)     (Detached)
1 Socket in /var/run/screen/S-root.

80905622020518233637.png

Opublikowano

ale żadnej reakcji nie ma.

( Nic się nie dzieje ).

Jak wchodzę na kanał to mnie nie pouka .

Oraz jak wchodzę na serwer to nie dostaje od bota wiadomości.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Podaj mi swój config jak go wypełniłeś na prywatnej wiadomości. (usuń tylko hasło serveradmina)

Tak jak na filmie :).

Bot działa w 90 % użytkownik i administrator jak dostaje pouk'a nie pisze żadnej wiadomości a jest wpisana .

Kto wie co mam zrobić ?

Dziękuje z góry za pomoc :).

80905622020518233637.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...