Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poke BOT +Video

zoxovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak opisałeś i nic ;(

Mam taki Błąd: PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /root/ts3bot/core.php on line 31

Proszę o Pomoc

Edytowałem tylko plik w config

Opublikowano

Krótkie wyjaśnienie dlaczego Bot nie dziala
1 . Bot działa tylko na TeamSpeak 3 wersie : 3.0.10.2
2 . Bot nie działa na wersji : 3.0.10.3 .

3 . dziekuje dobranoc .

Konto oddane !!

Opublikowano

Na 3.0.10.2 jak chcę go włączyć to nie wchodzi na serwer nic, nawet VPS nie odpowiada, to na 3.0.10.3 pewnie też nie działa :/

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ,

Słyszałem że istnieje możliwość skonfigurowania bota pod więcej niż jeden kanał . Czy mógł by mnie ktoś nakierować jak to zrobić ?  Ponieważ wpisanie kolejnych kanałów w allay po przecinku nie działa . A wiem że owa funkcja w tym bocie istnieje . Jakieś pomysły ?

28 => array(     'groups' => array(xx,xx,xx,xx,xx),
                        'user_msg' => 'user_channel.txt',
                        'admin_poke' => 'admin_channel.txt',
                        'channel_name' => 'xxxx'),

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przerobilem tego BOT'a i teraz odpalam go 200 razy jako quest i gwalci zwyklych uzytkownikow POKE.

teraz sie sprawdza na wrogich ts ;)

ѕ     н     ι     ѕ     н     α

Opublikowano

Przerobilem tego BOT'a i teraz odpalam go 200 razy jako quest i gwalci zwyklych uzytkownikow POKE.

teraz sie sprawdza na wrogich ts ;)

Czy ja wiem?, zwyczajnie można dodać do ignorowanych i poke nie działa.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Powiedz to innym bo juz to testowalem i nie blokowali ;-)

jeszcze wiadomosci na pw wysyla do wszystkich wiec pomysl sobie jak to musi denerwowac kiedy dostaesz 200 pw w 20 sek ;]

Opublikowano

Powiedz to innym bo juz to testowalem i nie blokowali ;-)

jeszcze wiadomosci na pw wysyla do wszystkich wiec pomysl sobie jak to musi denerwowac kiedy dostaesz 200 pw w 20 sek ;]

KWESTIA SPAMU NA serwerach dzieci, którzy nie umieją zabezpieczyć portu query. Każdy choć trochę szanujący się właściciel ma trochę wiedzy, żeby takie boty mieć w d*** ;)

Nie, żeby to była jakaś zagrywka w Twoją stronę Shisha, ale jeśli obracasz się w tak małej lidze, to Ci współczuję :D:D:D:D

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

KWESTIA SPAMU NA serwerach dzieci, którzy nie umieją zabezpieczyć portu query. Każdy choć trochę szanujący się właściciel ma trochę wiedzy, żeby takie boty mieć w d*** ;)

Nie, żeby to była jakaś zagrywka w Twoją stronę Shisha, ale jeśli obracasz się w tak małej lidze, to Ci współczuję :D:D:D:D

Obracam się w małej lidze ? Teraz to teoche smieszne ale ok, sam siedzisz w serwerach ts3 to wiesz ze jest od ch*ja serwerow ktore maja pelna bledow i taki bot o ktorym teraz napisalem bedzie sie sprawddzal na 75% serwerów :)

Opublikowano

no niestety tu się zgodzę. a raczej stety, bo większość się wykrusza i nie zabiera użytkowników :)

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot nie w pełni mi działa . Powitalną wiadomość wysyła i informuję usera jeżeli wejdzie na kanał pomocy ale nie powiadamia admina podałem poprawne id grupy . Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ?

Wersja Servera : 3.0.10.3

GaduGadu: 42834379

Opublikowano

Bot nie w pełni mi działa . Powitalną wiadomość wysyła i informuję usera jeżeli wejdzie na kanał pomocy ale nie powiadamia admina podałem poprawne id grupy . Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ?

Wersja Servera : 3.0.10.3

Mam to samo, co prawda usunął○em powitalną wiadomość i niewiem jak z nią, ale bot łączy sie z ts normalnie, gdy user wchodzi na kanał pomocy to dostaje wiadomość o powiadomieniu administracji, lecz do mnie juz nic nie dochodzi. Jak ustawić tego bota na wszystkie rangi administracyjne(ROOT,HA,SA,jSA itd? każda ma inne id group więc trzeba wpisać wszystkie te id jako admingroups)?

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...