Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Challengerzy - tragiczne, lecz prawdziwe

D3STROYOWSKY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Interpunkcja nie istnieje.

2. Po co tyle wykrzykników?????????????????????????? (Może zrozumie gdzie tu jest błąd)

3. Brąz kurwa, nauczcie się w końcu.

4. Nie potrafić pisać normalnie zdania????.,,

Oni piszą po angielski ,brąz to po polsku...

Opublikowano

ty masz bronza wiedz sie nie udzielaj ...

@Top

mnie tez takie leszcze zapraszają do znajomych bo czesto moja gra w polecanych -.- czasem pomoge czasem nie ale zazwyczaj pisze zeby sobie obejrzal lolwiki na yt.

e2j7.png

cyx3.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale ja rozumiem jego reakcje po co ma na ciebie marnowac czas ???? Wyobraź sobie że każdy kto był na czacie by go oto prosił. Co by w tedy się stało ??? No właśnie

No i co z tego że na Bronze ???? To znaczy że ma się nie odzywać ??? Dywizja to nie wszystko Każdy zasługuje na szacunek. Ja wole spoko gościa na poziomie bronze niż jakąś platyne która wyzywa i niema szacunku do innych

To ja jestem jakims wyjatkiem, ze wole flamera ktory gra zajebiscie od idioty ktory jest mily dla wszystkich (w teamie)?

@up

KOMETAPL xD

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

1. Interpunkcja nie istnieje.

2. Po co tyle wykrzykników?????????????????????????? (Może zrozumie gdzie tu jest błąd)

3. Brąz kurwa, nauczcie się w końcu.

4. Nie potrafić pisać normalnie zdania????.,,

#Down

YOU DON'T SAY.

Dziękuję Ci za wytknięcie tych błędów. Teraz postaram się ich nie popełniać.

x

Opublikowano

To ja jestem jakims wyjatkiem, ze wole flamera ktory gra zajebiscie od idioty ktory jest mily dla wszystkich (w teamie)?

@up

KOMETAPL xD

No sorki ,ale Ja wolę osobę miłą której da się coś wytłumaczyć i po prostu gra średnio niż pro elo koxa który wszystkich wyzywa ,stealuje fragi/moby w jungli itd.

Opublikowano

Czemu challengerzy mają być nie mili? Pewnie na takiego trafiłeś. Ja normalnie do nich pisze jak mam pytanie / zapraszam do duo i jakoś nie ma większego problemu? :O

Ja też bym olał, btw

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No sorki ,ale Ja wolę osobę miłą której da się coś wytłumaczyć i po prostu gra średnio niż pro elo koxa który wszystkich wyzywa ,stealuje fragi/moby w jungli itd.

Ktoś kto potrafi grać, i jest "elokoksem" wie co ma robić, i jak flamuje daje mu się ignore Button i po sprawie. Poza tym nie ma wala żeby wytłumaczyć coś bronzowi, nie raz próbowałem... Dowiedziałem się ciekawych rzeczy, typu ze jestem noobem, trollpick i tym podobne :D

Poza tym challengerzy to też ludzie, a nie zfjeszenta z bronzu, ani support. Jak cię ignorują, albo splawiaja, to raczej normalne, bo kto chciałby zadawać się z kimś, co mu nawet do piet nie dorasta?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Cóż, wszyscy mamy gorsze i lepsze dni, tak samo jak wszyscy mamy czasem premade 5, a czasem nikogo. Może akurat coś robił / miał z kim grać / kogo innego spectować / miał wyjebane na ludzi spamiących do niego, bo wie że bez challengera byłby nikim i szanują tylko jego pozycje, a nie jego / tu wstaw swój powód / poprostu był na coś wkurwiony. Sytuacje są różne, nie trzeba od razu pisać z tym na forum :D A może to wgl była jakaś podszywka, kij go wie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

sam jestem w diamond 1, często dostaje zaproszenia do znajomych, czasami przyjmuję, zazwyczaj są to gracze przed 30lvl lub jakieś gimbusy z bronze/silver którzy chcą bym grał z nimi rankedy. dla mnie to jest żałosne i temu "czelendżerowi" nie mam nic do zarzucenia

Opublikowano

a co ma dywizja do zachowania to nie jest gra mmo i ten chalenger to nie GM /GA itd tylko zwykly gracz i dziwne by bylo gdyby jakis GM czy riot czy kto kolwiek z administracji itd tak wam napisal ze niemam czasu bo jestes z brązie czy masz maly lvl ale ten typek to zwykly gracz wiec poco zawracać mu dupe -.- a potem plakac jaki to on zly

Opublikowano

To jest reakcja Challengera?

Dla mnie to nadal jest śmieszna sytuacja z takim naśmiewaniem słabszych graczy :]

btw. nie, nie nabijam sobie postów < nie mam po co >

swoją drogą mógł odpisać, ale w sposób normalniejszy, typu "niestety nie posiadam czasu" etc.

Reakcja challengera? A ty myślisz że co ? On jakiś arystokrata jest że będzie miły i pomocny. To też człowiek z własnym charakterem . Racja że za miłe to nie było , ale to też jakaś osoba z chamskim ,ale własnym zachowaniem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...