Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Challengerzy - tragiczne, lecz prawdziwe

D3STROYOWSKY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dokładnie spotkałem się z czymś co zniszczyło mi mózg.

Na pewnym publicznym czacie w League of Legends zauważyłem challengera.

Dodałem go do znajomych, ponieważ chciałem zapytać się, czy nie mógłby zobaczyć czy mój styl gry jest dobry ( farma, zachowanie, build ).

Odpisał mi coś czego się nie spodziewałem:

"HAHAHAHAAH xD

Z POLACZKAMI Z BRĄZU SIĘ NIE ZADAJE, SORRY"

"GIMBY Z BRONZU"

"I TAK CIĘ NOOBKU DO ZNAJOMYCH NIE PRZYJMĘ"

To jest challenger?

Chyba mentalny brąz.

Co o tym sądzicie?

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Lol, jakie gimbo tematy.

Pisałem, że będąc miłym nic nie osiągniesz. Miał Cię uczyć i marnować swój własny czas na jakiegoś randoma? Czego się spodziewałeś?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jezu denerwujesz mnie takimi pytaniami coś w stylu nabijanie sobie postów.

Wcale nie dziwię się jego reakcji jak pisał do niego koleś z brązu.

Opublikowano

To jest reakcja Challengera?

Dla mnie to nadal jest śmieszna sytuacja z takim naśmiewaniem słabszych graczy :]

btw. nie, nie nabijam sobie postów < nie mam po co >

swoją drogą mógł odpisać, ale w sposób normalniejszy, typu "niestety nie posiadam czasu" etc.

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Zle go podszedles :) co do chalengera to przeciez mozna byc ch** a grac dobrze. Z drugiej strony jakiej odpowiedzi oczekujesz? " loo jaki z ciebie super pro elo kox choc do naszej druzyny musisz z nami zagrac" przeciez chyba widzisz jak grasz czy udaje ci sie wygrac gre i czy przyczynasz sie duzo do wygranej

u1lc.png
Opublikowano

Też by mi się nie chciało kogoś uczyć grać.Sam do wszystkiego doszedłem a potem ktoś ci napisze milion razy czy byś mu pomógł,sorry Ale po pewnym czasie zaczyna to denerwować

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Dla mnie to nadal jest śmieszna sytuacja z takim naśmiewaniem słabszych graczy :]

swoją drogą mógł odpisać, ale w sposób normalniejszy, typu "niestety nie posiadam czasu" etc.

Bo "Wy" myślicie, że Challenger to nie wiem kurwa jak miła osoba, powinna pomagać w 100% Powinna odpowiedzieć Wam normalnie, nie. To człowiek, a każdy człowiek jest inny. Sam się zadawałem z dwoma, ale podczas gry z nimi za bardzo mnie wkurwiali, bo inaczej się nazwać tego nie da. To ludzie którzy już przeszli tą grę i naprawdę myślicie, że im się chce odpowiadać na podstawowe pytania do których oni sami już dawno doszli? SAMI? W internecie jest MNÓSTWO poradników, artykułów tekstów, ale nie! Wy musicie się przypierdolić do kogoś, bo nie chce Wam się szukać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Dokładnie, po co się dowaliłeś do niego jak na necie masz 10000 poradników, on nie jest jakimś doradcą, gracz jak każdy. Nie ma czasu pewnie na jakieś pierdoły a taką mu się właśnie wydajesz Ty ^^

Opublikowano

Mentalni challangerzy z bronzu xDDDD. Chcesz się uczyć? Wielu zaawansowanych graczy robi poradniki na youtube, dokładnie tam przedstawiają mechanikę gry daną postacią.. -.-

Arigato.

Opublikowano

Huehue, ja zazwyczaj jestem miły i prawie zawsze pomagam jakimś 20 lvl i gdybym był na miejscu tego gościa to raczej bym ci odpisał ale to zależy też od tego jak do niego napisałeś itp. Może miał zły dzień albo coś :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mógłbym się założyć, że ty byś tak samo zareagował jakby codziennie zapraszało Cię po 50 polaczków, żeby "sprawdzić jak grasz".

Skąd mógł wiedzieć, że nie jesteś 9 letnim dzieckiem, który będzie mu truł dupe tekstami "seima wykerujeż mi grem". Koleś nie ma czasu się zadawać z innymi i tak Ci odpisał. To, że gra dobrze w LoLa i jest challengerem to nie znaczy, że musi być dla każdego miły.

Opublikowano

To jest normalne, skoro koleś już osiągnął tę grę, to po chuj ma tłumaczyć innym, skoro wytłumaczysz, powie koledze i kolejny bedzie chcial , tamten znowu powie i sie rozejdzie .

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wiesz, wiele osób daje takie lekcje, ale za kasę i to nie małą. Więc nie zdziw się że za free cie co najwyżej wyśmiał.

Opublikowano

Noob którego wycarowali :), sprawdzałem takich, powinni mieć zakaz wstępu do gry.

Dobry gracz ma pomagać a nie poniżać.

W tej grze ma być gra drużynowa itd.. mógł ci normalnie odpisać a nie jak do słabszego ^^.

Jakoś na NA ludzie z Diament/Challenger pomagają a nie kiedy nawet zrobią stream ;x i komentują, nasz serwer taki jest najlepiej nie pisać z debilami.

@Franko_1998 A co trudno się domyślić czy ktoś jest dzieciak, czy człowiek? ja nie mam z tym problemu a nie raz mnie proszono o pomoc w grach.

Trolli, dzieciarnie normalne że się omija, blokuje bo się tylko wkur.. ale na normalne pytanie powinno się odpowiadać normalnie a nie z mordą.

Ja jak np. nie mam ochoty gadać z kimś to nie odpisuje :D każdy dorosły, myślący człowiek albo nie odpisze, albo odpisze spokojnie.

Każdy dzieciak jak wy wyskoczy z ryjem i tyle na ten temat.

Polecam pytać ludzi z NA, najlepiej z YT lub Streamerów, dużo osób ma swoje tematy na forum, nie pytaj się randoma, daje też głowę że to West albo Nordic.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ja bym go wyzwał 1vs1, żeby sprawdzić czy to nie jest elo boost ;o

ty masz bronza wiedz sie nie udzielaj ...

@Top

mnie tez takie leszcze zapraszają do znajomych bo czesto moja gra w polecanych -.- czasem pomoge czasem nie ale zazwyczaj pisze zeby sobie obejrzal lolwiki na yt.

Opublikowano

Ale ja rozumiem jego reakcje po co ma na ciebie marnowac czas ???? Wyobraź sobie że każdy kto był na czacie by go oto prosił. Co by w tedy się stało ??? No właśnie

ty masz bronza wiedz sie nie udzielaj ...
@Top
mnie tez takie leszcze zapraszają do znajomych bo czesto moja gra w polecanych -.- czasem pomoge czasem nie ale zazwyczaj pisze zeby sobie obejrzal lolwiki na yt.

No i co z tego że na Bronze ???? To znaczy że ma się nie odzywać ??? Dywizja to nie wszystko Każdy zasługuje na szacunek. Ja wole spoko gościa na poziomie bronze niż jakąś platyne która wyzywa i niema szacunku do innych

x

Opublikowano

&nbsp;

Ale ja rozumiem jego reakcje po co ma na ciebie marnowac czas ???? Wyobraź sobie że każdy kto był na czacie by go oto prosił. Co by w tedy się stało ??? No właśnie

No i co z tego że na Bronze ???? To znaczy że ma się nie odzywać ??? Dywizja to nie wszystko Każdy zasługuje na szacunek. Ja wole spoko gościa na poziomie bronze niż jakąś platyne która wyzywa i niema szacunku do innych

&nbsp;

A ja wolę żeby tacy jak Ty nauczyli się wkońcu poprawnie pisać, jebani analfabeci. Debilizm idzie pełną parą.

Co do jego reakcji, osobiście też bym tak zareagował, nie potrzebuję marnować mojego czasu.

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

A ja wolę żeby tacy jak Ty nauczyli się wkońcu poprawnie pisać, jebani analfabeci. Debilizm idzie pełną parą.

Co do jego reakcji, osobiście też bym tak zareagował, nie potrzebuję marnować mojego czasu.

A co napisałem zle ty mi powiedz ???

x

Opublikowano

1. Interpunkcja nie istnieje.

2. Po co tyle wykrzykników?????????????????????????? (Może zrozumie gdzie tu jest błąd)

3. Brąz kurwa, nauczcie się w końcu.

4. Nie potrafić pisać normalnie zdania????.,,

#Down

YOU DON'T SAY.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...