Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamriel  

395 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak naprawdę nie możesz i już przed startem okłamujesz użytkowników.

Spalasz się coraz bardziej z każdym postem.

To samo można o tobie napisać, biorąc pod uwagę, że hejtujesz (a może jedynie próbujesz) każdy lepiej wyglądający serwer, gdzie z twoim nie ma żadnego postępu. Taki drugi Inkscape.

gwo9.jpg

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo można o tobie napisać, biorąc pod uwagę, że hejtujesz (a może jedynie próbujesz) każdy lepiej wyglądający serwer, gdzie z twoim nie ma żadnego postępu. Taki drugi Inkscape.

Jak możesz oceniać coś czego nigdy nie widziałeś? To tak samo jak byś pisał o iPhone 5S a nigdy go w łapie nie miałeś. Beka z Ciebie.

Czy nie ma żadnego postępu? Twierdzisz tak bo nie daje screenów? Haha - tyle mam do powiedzenia na ten temat.

Wolę robić serwer jak Inkscape który się zna na rzeczy niż jebać screenami jak głupi aby namydlić oczy graczom którzy przez to nie będą zwracały uwagi na bugi.

Elson.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ty Aincrad hahaha keylogger? hahahha jakoś Wydymion ma serwer pobierał i nic mu nie zajebali. Po chuj pierdolisz głupoty? Posty chcesz nabić czy co?

Wiele ludzi pobrało pliki od ice i rani więc schowaj swoje teorie w twojej grubej dupie.

Opublikowano

Wypierdalaj.

antywarn.

Wydaje mi się, że widzialem taki serwer. Są to na pewno wasze pliki? :rolleyes:

Czytaj .. wyżej, silnik jest na naszych sprawdzonych plikach, po necie hulały pliki almantii razem z db i innymi . Więc grzechem byłoby czegoś z nich nie wybrać . Zresztą większość rzeczy była dodawana ręcznie przezemnie . pzdr

Fhdd.png

Opublikowano

Mówisz, że silnik jest wasz? Sugerujesz autorskie game?

Nie . 2089 . Lecz jest testowane napewnym serwerze który stoi ponad 2 lata bez włamu i innych problemów .

Fhdd.png

Opublikowano

Wypierdalaj.

antywarn.

Wydaje mi się, że widzialem taki serwer. Są to na pewno wasze pliki? :rolleyes:

Tak Tak Wypierdalaj mówią do ciebie rodzice darmozjadzie.

Wydymionku sam wypierdalaj bo cię Wydymali. Jesteś mistrzem, twoje zjebane questy z reventiala ahhaha.

Ty kurwapojebanydałnie mówi że silnik ich a ty myślisz i hejtujesz śmieciu że oni mają autorskie game. Przyjebany jesteś....

Chyba oczywiste że napisał o tym że jest stabilne i bezproblemowo sprawdza się przy działaniu serwera. Ale co z tego jak ty pojebany jesteś i tego nie rozumiesz.

Opublikowano

Bardzo chętnie bym posłuchał o zabezpieczeniach oraz co zrobiliście w kierunku uprzykrzenia życia hackerom.

Bardzo chętnie bym zobaczył jak nie wpier.... się do każdej prezentacji i nie spamujesz taką zachciankę mam.

@AW

Będzie reklama u jakiegoś JuTubera?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Bardzo chętnie bym zobaczył jak nie wpier.... się do każdej prezentacji i nie spamujesz taką zachciankę mam.

@AW

No tak, lepiej spytać o reklamę u YouTubera niż o coś co daje gwarancję gry.

Jesteś bardzo pomysłowy, szkoda, że w złym kierunku. :)

@ Czy będzie działał BonusSwitcher?

Opublikowano

Zapomniałeś o jednym bajerze. Każdy link od Raanimar / IceShiva ma key logera więc pozdrawiam was i życzę fajnego startu. xD

hhahaha

Pierdolłem

//Gram tutaj i nie ma chuja

//Hostim najlepsze desktopy w internetach! kupując desktopa podłączonego do internetu żaden channel wam nie padnie!

//Dra**ni* padł nie mam gdzie grać więc pogram tu xD

64562221938.png

Opublikowano

ja tez jeszcze raz zapraszam serdecznie wszystkich na tamriela nie patrzcie co pisze hejter aincradonline ....

wbijajcie na server ja ruszy

czekac do 21 i grac <3

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

ja tez jeszcze raz zapraszam serdecznie wszystkich na tamriela nie patrzcie co pisze hejter aincradonline ....

wbijajcie na server ja ruszy

czekac do 21 i grac <3

Ciągle powtarzacie "hejter aincradonline" ale dowodów brak. Tak trudno podać przykłady postów?

Równie dobrze mogę powiedzieć, że kradniesz radia z aut w poznaniu czy zabawiasz się kulkami analnymi przy kamerce.

Ale co z tego jak nie dam sensownego dowodu?

@ Co podkusiło administrację aby zrobić taką fabułę serwera?

Opublikowano

@AW

Tak, DIII3, Dariusz Obsydian będzie reklamował serwer .

Bardzo chętnie bym posłuchał o zabezpieczeniach oraz co zrobiliście w kierunku uprzykrzenia życia hackerom.

Spamowaniem w innych prezkach chcesz chyba przyciągnąć ludzi na swój serwer . Średnio Ci to wychodzi .

Co do zabezpieczeń, o ataki DDoS i inne nie musimy się martwić . Filtr z serii Pro załatwi całą sprawę.

Jeśli chodzi o włamy na serwer to nadal badamy to pod każdym kontem wraz z jednym z najlepszych techników w Polsce .

Fhdd.png

Opublikowano

Skąd zdobędę kostiumy, fryzy i pety? Only IS?

O bronie 75 będzie łatwo?

Kostium mozna dropnac z kazdego bossa . Fryzy podstawowe beda u handlarzy natomiast te lepsze is/ szkatułki . Peta dostajesz na start. O bronie 75 będzie "Medium" :)

Fhdd.png

Opublikowano

Ciągle powtarzacie "hejter aincradonline" ale dowodów brak. Tak trudno podać przykłady postów?

Równie dobrze mogę powiedzieć, że kradniesz radia z aut w poznaniu czy zabawiasz się kulkami analnymi przy kamerce.

Ale co z tego jak nie dam sensownego dowodu?

@ Co podkusiło administrację aby zrobić taką fabułę serwera?

Wypowiadasz się w każdej prezce po ok.10 razy minimum mówiąc jaki to on nie jest zły. Nie widzisz jednak tego że robisz sobie tylko wrogów. Nawyciągasz sobie rzeczy z innych gier i dodasz na serwer, ale pytam sie po co? Dostaniesz takie ddosy na start że nawet najlepsza maszyna ci nic nie da. Dowodów nie ma bo owijasz w bawałne, tak kierunkujesz swoje obelgi że wprost ich nie widać. Masz ponad 600 postów większość to spam w zapowiedziach. Ja się pytam gdzie jest moderator? Okej napisze w każdym poście antywarna ale chyba może wszystko napisać w jedynm tak? Jakby był ogarnięty moderator byś spokojnie miał bana na MPC za punkciki już przy 300 postach ^^

@ Grafika serwerowa w stylu Kurlza i dobrze robi chłopak dobrą grafe, lecz większośc jego prac jest ciemna/mroczna mam pytanie co do strony kiedy sie ona ukaże?

Na serwa wbije jak narazie polecam :)

58057433.jpg

Opublikowano

Fajnie serwer się prezentuje jak na medium (idealny jak dla mnie, ponieważ takiego szukałem) w stylu starych privów z 2009/10 z dodatkiem nowości. Lecz wszystkie serwery które aktualnie startują są może dopracowane, lecz niszczą je ataki. Niby każdy piszę w swojej prezentacji że serwer będzie stał na spoko maszynie, z zabezpieczeniami anty DDos a po starcie kilka minut lub godzinie gry, wszystkie kanały leża włącznie ze stroną www serwera. Więc już nie "napalajcie" się na serwer po prezentacji ponieważ poczekamy ten tydzien i nic z tego może nie być. Na serwer na pewno zajrzę wszystko bedzie OK.

Można prosić link do forum? Podobno miałoby 15 września.

Serwer będzie może beta/closed beta?

Opublikowano

Zmieńcie ostatnią zbroję bo się przejadła każdemu. Albo dodajcie jeszcze jedną po niej. Czy do oficjalnej prezentacji zostanie dodany sytem dwuręki? Czy będzie prywatne DT?

Opublikowano

Stanowczo mówię NIE systemowi ulepszania wachlarzy...

Jeżeli już jak coś się robi z wachlarza to niech tym wachlarzem pozostanie , a nie jakieś modzenie się w laski i inne prepitety...

Odstrasza to nieziemsko !

a po za tym pytanie , czy zostanie wprowadzony 'system zabójstw'?

xDEcNt1.png

Opublikowano

Wypowiadasz się w każdej prezce po ok.10 razy minimum mówiąc jaki to on nie jest zły. Nie widzisz jednak tego że robisz sobie tylko wrogów. Nawyciągasz sobie rzeczy z innych gier i dodasz na serwer, ale pytam sie po co? Dostaniesz takie ddosy na start że nawet najlepsza maszyna ci nic nie da. Dowodów nie ma bo owijasz w bawałne, tak kierunkujesz swoje obelgi że wprost ich nie widać. Masz ponad 600 postów większość to spam w zapowiedziach. Ja się pytam gdzie jest moderator? Okej napisze w każdym poście antywarna ale chyba może wszystko napisać w jedynm tak? Jakby był ogarnięty moderator byś spokojnie miał bana na MPC za punkciki już przy 300 postach ^^

@ Grafika serwerowa w stylu Kurlza i dobrze robi chłopak dobrą grafe, lecz większośc jego prac jest ciemna/mroczna mam pytanie co do strony kiedy sie ona ukaże?

Na serwa wbije jak narazie polecam :)

Stronka na 3 dni przed startem .

Stanowczo mówię NIE systemowi ulepszania wachlarzy...

Jeżeli już jak coś się robi z wachlarza to niech tym wachlarzem pozostanie , a nie jakieś modzenie się w laski i inne prepitety...

Odstrasza to nieziemsko !

a po za tym pytanie , czy zostanie wprowadzony 'system zabójstw'?

System zabójstw raczej nie, ewentualnie licznik . Natomiast arena walk zastepuje ten system .

Zmieńcie ostatnią zbroję bo się przejadła każdemu. Albo dodajcie jeszcze jedną po niej. Czy do oficjalnej prezentacji zostanie dodany sytem dwuręki? Czy będzie prywatne DT?

Prywatne Dt mamy zamiar wprowadzić natomiast co do systemu dwuręki postaram sie go dodać jutro .

Fajnie serwer się prezentuje jak na medium (idealny jak dla mnie, ponieważ takiego szukałem) w stylu starych privów z 2009/10 z dodatkiem nowości. Lecz wszystkie serwery które aktualnie startują są może dopracowane, lecz niszczą je ataki. Niby każdy piszę w swojej prezentacji że serwer będzie stał na spoko maszynie, z zabezpieczeniami anty DDos a po starcie kilka minut lub godzinie gry, wszystkie kanały leża włącznie ze stroną www serwera. Więc już nie "napalajcie" się na serwer po prezentacji ponieważ poczekamy ten tydzien i nic z tego może nie być. Na serwer na pewno zajrzę wszystko bedzie OK.

Można prosić link do forum? Podobno miałoby 15 września.

Serwer będzie może beta/closed beta?

closed beta już była . Narazie kodujemy stronkę i nie ma czasu na drobnosti przy forum lecz jutro napewno będzie .

Fhdd.png

Opublikowano

Serwer z zapowiedzi nudny. Wszystko to co zostało zawarte, oprócz nowych królestw to nic nowego... Znajdę to na co drugim serwerze.. Szkoda, bo grafika zapowiedzi była bardzo zapowiadająca..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...