Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co chcielibyście zobaczyć?

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz mi wierzyć, lub nie, ale taki miałem zamiar, tylko jak nagrywałem z piechoty filmy, to mnie wydupiało z serwera po 3 minutach zaraz po tym jak zaczynam wszystkich zabijać...

Teraz mam pomysł na trolle, a potem jakieś epic/range kille :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Teraz sobie pomyślałem, że z Tobą grałem ale nie widziałem twojego skilla, tylko staty różne na screenach. Jak będziesz mieć możliwość nagrania piechoty, to zagraj snajperem :) Już Ci stuknąłem suba i czekam na następne filmy.

Opublikowano

Teraz sobie pomyślałem, że z Tobą grałem ale nie widziałem twojego skilla, tylko staty różne na screenach. Jak będziesz mieć możliwość nagrania piechoty, to zagraj snajperem :) Już Ci stuknąłem suba i czekam na następne filmy.

To zależy kiedy, bo passy do mojego konta ma kilka osób i mogłeś tego "skilla" nie widzieć :D

Opublikowano

To zależy kiedy, bo passy do mojego konta ma kilka osób i mogłeś tego "skilla" nie widzieć :D

Ciekawe czy ty nabiłeś magiczny wynik, przez którego dostałeś bana na t4g :p

Ten filmik z jetem jest ustawiony. Na forum bf'a play4free gościu pisał że trenował do tego nagrania cały dzień :p

Tak, pilot miał 1 hp

Opublikowano

Wgl weź, nie powinienem nic za to dostać, bo to przez ich niedorobioną grę to mam i to ich wina, a nie moja.

Ale jakoś specjalnie mnie to nie rusza, bardziej mnie zastanawia czemu przy nagrywaniu na 60fps (taki limit w frapsie ustwaiłem) mam zcinki czasem przy 11 luda.

Jedyne na co wpadłem to to, że moja karta się nudzi przy tej grze i spada z taktami do 400Mhz, ale wątpię xD

Nagrałem teraz kilka fajnych momentów z snajperką, ale najlepsze się nie nagrały, bo po co dropy do 5 fps...

Tak myślę, że następny filmik jakoś za tydzień wypuszczę, bo chcę już jakiś lepszy materiał mieć i wgl, poza tym szkoła i od zawalenia sprawdzianów.

I teraz jeszcze taka sprawa, że jak wyjdzie w tym tygodniu nowa snajperka, to nagram recke i wrzucę w sobotę od 1 do 3 filmów (recka, trole i tak jakieś kille ze snajperki)

Jak macie jakieś uwagi/propozycje, to walcie śmiało, ja się krytyki nie boję pod warunkiem, że jest konstruktywna.

A potem to już za kilka mc chyba zacznę wrzucać filmiki z bf3/4, żeby pokazać piękno tych gier i taki mały pokaz silnika, co się z czym je etc. bo skilla w takiej grze po kilku dniach grania nie da się nabyć ^^

Opublikowano

Ja tam nagrywam duzo mechanikiem (praktycznie kazda bronia potraeie grac) juz od poniedzialku leca pdwr,mp7,ump45 itd. Ale najlepsze mam z mym kolega takie gameplaye ktore sa najlepsze :p

Ktos chce ogladac Bf P4F filmy z przed wakacji badz od poniedzialku nowki sztuki nie smigane? Wbijaj: www.youtube.pl/users/piteraskwiat !!!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dzięki wielkie ^^

Tylko coś mi się wydaje, że za krótkie te fragmenty porobiłem, ale musiałem tak zrobić, żeby dać jak najwięcej killi w jak najmniejszym czasie ^^

A muzyka, to na CC dałem, bo nie chcę, żeby ktoś się dopieprzył do praw autorskich.

Póki co reklam ja dawał nie będę, tanio się nie sprzedam xD

Opublikowano

Przez ten filmik znów zachciało mi się grać snajperem... Zagrałem, zabiłem 15 i znudziło mnie granie na Oman... Nie umiem na tej mapie grać. Ostatnio na karkand rush miałem statystyki około 45/10 :D Dobry filmik ;)

Opublikowano

Przez ten filmik znów zachciało mi się grać snajperem... Zagrałem, zabiłem 15 i znudziło mnie granie na Oman... Nie umiem na tej mapie grać. Ostatnio na karkand rush miałem statystyki około 45/10 :D Dobry filmik ;)

Apropo tego Twojego komentarza na yt, to właśnie nagrałem filmik z omana i chyba go wrzucę beż żadnego składania i muzyki, tak jak jest, żeby pokazać, że to z montażu nie było farcone :D

Będzie to dłuższy film i może nie na 100% moich możliwości, ale jak ktoś będzie chciał obejrzeć, to polecam, tylko go wyrenderuję i zuploaduje :P

Tutaj macie tego omana i tak jak pisałem, żrednio mam wynik 7-10k za rundkę :P

Opublikowano

Ja robięokoło 30/2 - 32/4 i 7.5 - 10k pkt, ale dalej sie nie przełamie już ;d A z m95 trochu słabiej - mniej killi ( broń wolniejsza ) :P Jak możesz to pokaż jak zdejmujesz ludzików w Apaczach :D

Opublikowano

ludziów w apaczów jak psów :D

Masz 2 pokazane na końcu montażu MMM, teraz muszę wymyślić coś epic, bo to co teraz wrzucam to i tak słabe jest, magia nagrywania :P

Kurde, wiecie może kiedy beta bf4?

Chciałbym to cudo nagrać w fhd na ultra ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aha, to dużo, ja gram gdzieś tak hmn.. od początku wakacji, z tym, że to konto, z tymi postaciami, zacząłem expić dopiero pod koniec wakacj, na innym koncie mam szturma 14lvl, i medyka 15, ale tam grałem bez wydawania kasy :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...