Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co chcielibyście zobaczyć?

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zacząć nagrywać jakieś filmiki z bfp4f, lecz wiem, że takich na necie jest już sporo i nie cieszą się one dużym zainteresowaniem, więc zwracam się do Was z pytaniem o jakiej tematyce by miały być takie filmiki, żebyście chcieli je oglądać.

Po prostu nie chcę nagrywać milionowy raz tego, co inni nakręcili przedemną, a myślę, że pole do popisu jakieś tam mam i w miarę wolnych chwil mógłbym coś zmontować.

Na początku pewnie zrobię jakieś MMM, potem może test nowej snajperki, żeby ją polecić/odradzić, a potem w miarę wolnego czasu się coś wymyśli.

Także liczę na Waszą pomoc :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zrób po prostu jakiś luźny gameplay z poczuciem humoru ;) Podczas nagrywania pewnie trochę spadną ci staty (albo wręcz zaczniesz lamić xD), ale po prostu obróć to w żart :D Na pewno odradzam sztywną gadkę typu "Witam, w dzisiejszym odcinku zajmiemy się..." - traktuj widzów jak znajomych ;) Nie zaszkodzi poopowiadać, co Cię wkurza w grze itp. Przy okazji mógłbyś sypnąć od czasu do czasu jakąś cenną radą dla innych.

Kurczę, strasznie mnie ciągnie znów zagrać w BFka :D Muszę jak najszybciej nowy sprzęt skołować.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

[Dyskusja]Co chcielibyście zobaczyć?

Cycki, dużo cycków.

@topic

Nowe bronie, poradniki, gameplaye, granie premade z kimś.

Opublikowano

Cycki, dużo cycków.

@topic

Nowe bronie, poradniki, gameplaye, granie premade z kimś.

j.w

Słuchaj, trolle to by mnie interesowały bo gameplaye nagrywam osobiście i jak na 60 odcinków mam ~400 widzów ;D Więc jak chcesz dużą oglądalność to tylko na wstawianiu filmów na yt kariery nie zrobisz :)

Jak pisałem wyżej TROLLE to zawsze miało branie :D

Opublikowano

A recenzje się rozumie bez dodatków?

albo z dodatkami i bez, takie najlepsze presety :D

Ja bym wolał z dodatkami, możesz też robić trollingi jak niektórzy ^^

Opublikowano

Ja pieprze wszystko się sprzeciwia, chcę coś nagrać, to albo dropy FPS do 5, albo na filmiku nagle są lagi/przyśpieszone wszystko albo mi się bf wyłącza.

Gra w uj zoptymalizowana...

Macie jakiś program dobry oprócz Action? bo nie mam zamiaru go kupować póki co, nagrywałem frapsem i MSI aftershiter i na obydwu jest dupa, z 10 filmików może 1 da się oglądać...

Opublikowano

Na tym sprzęcie z opisu to nagrywasz ? Ja na 4x słabszym szmelcu mam 30 fps+ w najgorszych momentach. Używam FRAPSa przy actionie nie mogłem nic nagrać bo lagi :P
Może spróbuj pozmieniać ustawienia karty graficznej.

Opublikowano

Właśnie na tym...

Widać optymalizację gry pod każdym względem xD

Grafikę już nawet wykręciłem tak, że na benchmarku przebiłem wszystkie wyniki i dupa.

Niw, do końca miesiąca wgram win8 i myślę, że coś podziałam z yt.

Opublikowano

A myślałem że problem z nagrywaniem jest tylko u mnie. Normalnie mam ok. 70 fps a przy nagrywaniu tylko 30.

Czyli można nagrywać tylko frapsem ?

Opublikowano

ja na nagrywaniu mam coś koło 90fps, tylko na nagraniu takie bube wychodzą, a MSI Afterburner raz działa, raz mi wypieprza grę i jest różnie.

Oczywiście wszystko na 1080p robię, ale chyba zejdę na 720 i zobaczę jak będzie sprawa z przycinkami na filmie.

Inną sprawą jest to, że nagrywam na dysk, na którym mam grę, ale niedługo wezmę zrzucę bf na SSD i dokupie jeszcze jeden dysk i zobaczymy jak to będzie.

Filmiki jakieś na pewno będą, tylko nie wiadomo kiedy xD

Opublikowano

A myślałem że problem z nagrywaniem jest tylko u mnie. Normalnie mam ok. 70 fps a przy nagrywaniu tylko 30.

Czyli można nagrywać tylko frapsem ?

Tak :p Niestety w Action tracę BfBc2 5 Fps Action! ,a Frapsem 30 :(

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dobra, pieprze, montuje filmik z tego co mam, bo co 10 minut błąd z twoim połączeniem, urwicy idzie dostać za przeproszeniem...

Nie liczcie na wielkiego skilla i talent w zlepianiu audio-wizualnym, bo jestem w złym chumorze, a chcę to dziś/jutro zuploadować.

@

Urwaaaaaa

Ja pieprze, już mi tylko zostało muze dodać i wszystko poszło się ebać -.-

Chyba ktoś lub coś nie chce, żebym wrzucał filmy na neta, uj by to strzelił...

1n9rzj3peaik.png

;_;

Opublikowano

Macie tutaj moje słabe wypociny :P

Oczywiście najlepsze momenty się nie nagrały z powodu małego dysku i czytaj wcześniej -.-

Jednak mam nadzieję, że nie wyszło aż tak tragicznie i mnie nie zlinczujecie :D

Muzki na końcnie ma celowo, bo nie jesem jeszcze obeznany w prawach autorskich.

Opublikowano

Łap pierwszego Suba :D Jest ok :)

Dzięki BRO :D

w najbliższym czasie kupuję dysk 1TB i myślę, że będzie więcej filmików, lepszej jakości i lepiej zmontowanych.

Następne myślę, że wypuszczę jakieś trole i tutaj pytanie jakiej długości mają być te filmiki?

Opublikowano

Optymalnie moze być coś ok. 5 minut.

Jak dłużej to nie będzie sie chciało oglądać:D

Ten pierwszy filmik nawet fajny, ale ja się spodziewałem gry bez heli i jetów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...