Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kto bardzo dobry na Team fighty?!

Pewexoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Według mnie Wukong, jego ulti robi ogromny dmg i podrzuca cały team.

Jego pasywka też jest lepsza gdy jest cały enemy team przy nim, można ładnie z "w"->"e"->"q"->ulti wykluczyć wrogiego adc z team fightu.

Piszcie i uzasadnijcie swoje wybory!

Opublikowano

Dla mnie napewno Zed wjeżdżam z cieniem jak ch**em w masełko ; D a darkiem można z ulti ładną pente trzasnąć ;p

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Oh, w cholerę jest postaci dobrych w team fightach.

+: Kennen - jego ult w połączeniu z zhonyą jest w stanie wygrać tf'a

+: Jarvan IV - odcięcie wrogiego adc lub apc? Czemu nie?

+: Hecarim - świetna inicjacja z ulta oraz AOE W, które w połączeniu z Lizardem niszczy

+: Amumu - świetny stun z ulta

+: Lissandra - jej CC gromią podczas team fightów

+: Karthus - E, Q, Q, Q umieram, W, Q, Q, Q...

+: Ezreal - ulti i świetny poke w bezpiecznej odległości

+: Fiddle - ult i po sprawie

+: Zyra - ult, a jak jeszcze padnie to strzała z roślinki najpewniej dobije dezerterów

Oczywiście to są postacie przykładowe, innych tego typu jest w cholerę.

Opublikowano

Generalnie wszystko z AoE, najlepiej AoE cc.

Zdecydowanie będzie tu amumu, kennen z ultem, Fiddle, Lissandra, Heca też fajnie działa, J4, wszelkiego rodzaju ogarnięte adc trzymające się z tyłu...Nawet anivcia może namieszać oddzielając jedną osobę od grupy, bądź robiąc duże dmg. Veigar działa, może burst bardziej na jedną osobę, ale raz - każdy "papier" bezwzględnie nie przeżyje jego combo, dwa - stun jednak jest aoe, więc przyczyni się znacznie do sukcesu całego teamu.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Amumu ult > Malph ult > Kata ult > Wukong Ult > Zyra Ult .. W ch*j jest tego ;>

Najlepsze polączenie to Amumu + Malphite + Katarina .

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jak dla mnie morgana oriana fiddle poniewaz zadaja duzo dmg i moga przezyc :) Wukong nie oszukujac sie wskakuje i pada jesli zrobi to za wczesnie

jego zadanie to podrzucic zadac troche dmg i przytankowac wiec nawet jak zginal to moze gj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak widze nikt nie wie ze jest taka postac jak Zac która owni kazdy tf

przy czym swoj ma mizerny... nie oszukujmy sie w late majac te 4k hp i w chuj rezistow i tak ciezko na solo zdjąć kogoś... co innego elise/heca/jarvan... a co do tfow, ja uwielbiam irelie. super mechanika tru dmg tanky itd...

Opublikowano

przy czym swoj ma mizerny... nie oszukujmy sie w late majac te 4k hp i w chuj rezistow i tak ciezko na solo zdjąć kogoś... co innego elise/heca/jarvan... a co do tfow, ja uwielbiam irelie. super mechanika tru dmg tanky itd...

On nie jest od zabijania solo, tylko od chronienia carry ... Dobrze zbudowany moze zdjąc przeciwnego carry solo

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Galio, Amumu, Sona, Kennen, Wukong, Malphite, Lissandra, ETC.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...