Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MINEZ][INWAZJA ZOMBIE][POST-APOKALIPTYCZNY SPAWN][THE LAST OF MINE][OTEHERDROP][HARD][SURVIVAL+FRAKCJE]

W357U

Zagracie?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny tylko szkoda ze mapa jest nie autorska tylko ściągnięta i duzy minus tego oto serwera sorry ale nie ma likea

Logo_IGracze.png

Opublikowano

@up

mapa jest autorska

@2xup

dostałeś bana za to że prosiłeś o itemki i groziłeś mi że jak Ci ich nie dam to napiszesz złą opinie na mpc :>

Opublikowano

UWAGA! Robimy zbiórkę na dedyka i każdy kto dołoży np chociaż 3zł to otrzyma supervipa, oraz stack wybranej rzeczy np tnt (oprócz diaxów)

Opublikowano

Server off póki nie uzbieramy na dedyka, nie ma sensu robić dalej no-hamachi ponieważ dużo osobom serwer się podoba a wielu z nich chce sobie pograć w nocy, a tu nie ma jak bo serwer był z reguły wyłączany o 22.

Zapraszam chętnych do dołożenia się na dedyka ( oferuje w zamian svipa ) skype: wiktor.pubanc ew kontakt tutaj na pw

Nawet najmniejsze sumy typu 3zł się przydadzą:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie grałem na serwerze bo aktualnie nie działa ale postanowiłem odnieść się do ss, mapa nie wygląda na zrujnowane miast apokaliptysytczne ale po prostu akt agresji griferów.Widać drogi zalane lawą i dziury robione sztucznie tnt.

49yxrs.png

Opublikowano

Tak mogę potwierdzić ze server jest dno bo to tak na star ale robiona jest już nowa mapa pluginy dobrze konfigurowane a server dno bo nie stoi an dedyku ale to sie nie długo zmieni bo server zostaje przeniesiony na craftserve.

A jesli ktoś chciałby pomoc to może np wpłacić 3 zł na server i otrzymać Svipa wartego z 30 zł nawet na zawsze.

Więc Zapraszam !!

Opublikowano

@ref

dla tych co nie czytali:

Server off póki nie uzbieramy na dedyka, nie ma sensu robić dalej no-hamachi ponieważ dużo osobom serwer się podoba a wielu z nich chce sobie pograć w nocy, a tu nie ma jak bo serwer był z reguły wyłączany o 22.

Zapraszam chętnych do dołożenia się na dedyka ( oferuje w zamian svipa ) skype: wiktor.pubanc ew kontakt tutaj na pw

Nawet najmniejsze sumy typu 3zł się przydadzą :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...