Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]S.K.I.L.L - Special Force 2

Wizz.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra jak wspomniałeś jest nowa, więc czy doczekała się własnego działu ciężko powiedzieć. Neutral, bo nie kojarzę jej zbytnio. Może gdy się rozkręci to tak.

Opublikowano

Sam pisałem do kilku globów ,żeby napisali jak mozna zadzialac w stosunku do utworzenia tego działu. Wysłali mnie tutaj-patrzę i temat jest. Jestem oczywiście na tak. Gra jest dobra. Grafika też jest dobra i spiny tych co piszą ,że beznadziejna to od razu mówię ,że się gry z lepszą grafiką teraz nie doczekają ,bo nie robią jeszcze FPS'ów z silnikiem gry COD:MW. Czy hacki są czy nie są to nie wiem. Osobiście się z tym nie spotkałem. Dział mógłby by. Gra z każdym dniem się rozwija i co też ważne JEST W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ. Do tej pory nie spotkałem się jeszcze z jakimkolwiek eventem ,ale można ściągnąc. Mam teraz 25 lvl i będę gra dalej. Co więcej... Podoba mi się system rankingowy i inne pierdoły obliczeniowe (heady itd.). Co do stworzenia działu jestem na WIELKIE !TAK!

hersygna.png
Opublikowano

Na Nie. Gra jest bardzo słaba pod względem grafiki, mechaniki itd. no i wydawca gameforge mówi samo za siebie więc góra kilka dni i dział będzie stał pusty.

Czyli jak ziomek pisał F2P COD

@

na nie

NE8h1XT.png

Opublikowano

A może już dodacie ten dział -,-

I wyjebiecie ravgora przy okazji?

Opublikowano

Gierka zajebista. Gram sobie w nią od dwóch dni i naprawdę mnie wciągnęła. Dział na MPC na pewno rozreklamuje ją i tak dalej. Na pewno nic nawet nie zaszkodzi spróbować z tym działem, forum może jedynie zyskać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...