Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]S.K.I.L.L - Special Force 2

Wizz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CBM2arO.png

S.K.I.L.L.: Special Force 2 to wojenna strzelanina w konwencji FPP, którą opracowało studio Dragonfly, zaś wydało Gameforge AG odpowiedzialne za przeglądarkowe gry z OGame i Bitefight na czele. Produkcja jest oparta na modelu biznesowym free-to-play, a więc nie ma potrzeby uiszczania żadnych opłat za rozgrywkę. Jest to drużynowy FPS przeznaczony dla maksymalnie szesnastu graczy, bawiących się w kilku rozbudowanych trybach zabawy - począwszy od najbardziej standardowych, takich jak Deathmatch, gdzie każdy jest celem każdego, i jego drużynową wariację, przez Survival, który polega na przetrwaniu trzydziestu fal przeciwników razem z trzema innymi graczami, a skończywszy na Seizure czy Escape. W pierwszym z nich dwie drużyny ścierają się ze sobą, ale przede wszystkim należy, w zależności od tego, po której stronie się opowiedzieliśmy, ochraniać lub zdobyć tajne dane. Natomiast w ostatnim z wymienionych trybów jeden z zespołów ma na celu aktywować dwie radiostacje i dostać się do obszaru ewakuacyjnego w trzydzieści sekund, a drugi musi przeszkodzić wrogowi w wykonaniu tego zadania. Część modułów rozgrywki przeznaczona jest do kooperacji dla maksymalnie czterech graczy.
Oficjalna strona gry: http://www.skill-specialforce2.com/

Gra aktualnie jest w fazie Open Bety, czyli każdy może w nią zagrać za darmo.
Dodatkowo w szybkim tempie zdobyła wiele graczy.
Uważam, że warto dodać ten dział, gdyż na pewno pisałoby w nim więcej osób niż w dziale Warface, który został niedawno dodany.
Zwłaszcza, że Warface jest closed beta i nie każdy może tam grać.

sLYIBWC.png

mCvJl0q.png

wqePyzX.png

DPxQwgY.png

7Xkl9iX.png

Dopiero niedawno wystartowała Open Beta, jednakże jest już spora ilość hacków w internecie.
Bez problemu można ich używać, gdyż nie są jeszcze wykrywalne.

Nj9fuEL.png

To by było już na tyle. Mam nadzieję, że sugestia przejdzie, gdyż SKILL to jeden z lepszych, nowych shooterów.
Dodatkowo mam nadzieję, że spodobała Wam się moja sugestia!
Pozdrawiam, Wizz. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------

siema.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako dział testowy można by było spróbować... Jednak jak sam napisałeś, gra jest nowa...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jako dział testowy można by było spróbować... Jednak jak sam napisałeś, gra jest nowa...

Jest nowa i już ma dużo graczy.

Tutaj macie statystyki z Closed Bety(aktualnie Open Beta)

• W sumie dokonano 7,123,616 zabójstw - to ponad 350 zabójstw na minute!
  • W dodatku dokonano 2,719,786 asyst
  • Drużynowe rozgrywki były najbardziej popularne
  • Team Deathmatch jest zwycięzcą bez sprzecznym, z 56,694 meczami
  • Tuż za nim znalazł się Blasting z 29,452 meczami
  • Klasyczny Deathmatch zamyka podium z 6,319 meczami
  • Seizure został zagrany 4,414 razy
  • Najbardziej popularną mapą dla Blasting oraz Team Deathmatch był Desert Camp
  • A dla trybu seizure mapa "Ryokan".

Robi wrażenie jak na Closed Bete, prawda? ;)

siema.

Opublikowano

Na Nie. Gra jest bardzo słaba pod względem grafiki, mechaniki itd. no i wydawca gameforge mówi samo za siebie więc góra kilka dni i dział będzie stał pusty.

Opublikowano

Na Nie. Gra jest bardzo słaba pod względem grafiki, mechaniki itd. no i wydawca gameforge mówi samo za siebie więc góra kilka dni i dział będzie stał pusty.

Słaba gafika? LOL, tak to jest jak ma się wooden PC i gra na very low.

Ziomuś wrzuć wszystko na High to wygląda jak jakiś COD Mw2/3

Mechanika jest bardzo dobra

co do gameforge - nie ma co oceniać gry po firmie ktora ją wydaje -.-

siema.

Opublikowano

Jeśli wszystkie gry oceniasz tylko i wyłącznie pod względem wyglądu graficznego to niestety jesteś new-fagiem w gamingu. W większości grach sama rozrywka z gry (fabuły, itd.) jest brana jako piorytet, jednakże nie zaprzeczam, że grafika to także jeden z czynników.

Dział testowy jak najbardziej. :)

Opublikowano

Słaba gafika? LOL, tak to jest jak ma się wooden PC i gra na very low.

Ziomuś wrzuć wszystko na High to wygląda jak jakiś COD Mw2/3

Mechanika jest bardzo dobra

co do gameforge - nie ma co oceniać gry po firmie ktora ją wydaje -.-

Grałem tego FPSa wczasie closed bety, pograłem kilkanaście minut i odinstalowałem. To co napisałem to moje odczucie z gry, każdy może mieć inne zdanie.

Jeśli wszystkie gry oceniasz tylko i wyłącznie pod względem wyglądu graficznego to niestety jesteś new-fagiem w gamingu. W większości grach sama rozrywka z gry (fabuły, itd.) jest brana jako piorytet, jednakże nie zaprzeczam, że grafika to także jeden z czynników.

Dział testowy jak najbardziej. :)

To jest indywidualana sprawa kto, jak ocenia grę, ja liczę przedewszystkim na innowacyjność i grafikę. Jednym słowem według mnie ta gra to jeden wielki jak to się mówi "crap".

Opublikowano

To jest indywidualana sprawa kto, jak ocenia grę, ja liczę przedewszystkim na innowacyjność i grafikę. Jednym słowem według mnie ta gra to jeden wielki jak to się mówi "crap".

Skoro tak piszesz.

Opublikowano

Testowy, tak.

Z deka fałszywy jesteś xD

Jest to druga moja sugestia dot. tej gry. Pierwszą zamknął Jeron bo napisał, że gra nie ma hacków(mimo, że ma) jednakże nie chciał otworzyć tamtej sugesti.

Dodatkowo w tamtej napisałeś

Mała popularność, brak cheatów, małe zainteresowanie. Nie

Proszę Cię - następnym razem zapoznaj się dobrze z grą dopiero później pisz swoje zdanie(chodzi mi tu głównie o małe zainteresowanie i cheaty). ;)

Tak czy inaczej - dzięki za głos. ;)

siema.

Opublikowano

Gram w gre i jest zajebista

Cheaty są ponieważ używałem :)

Ja jestem na tak można tak jako testowy do fps

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Neutral, z przychylnością na nie, gra (Przynajmniej dla mnie.) wygląda jak jakieś kosmonauty strzelające po chińskich wioskach. Grafika też nie za dobra.

Opublikowano

Neutral, z przychylnością na nie, gra (Przynajmniej dla mnie.) wygląda jak jakieś kosmonauty strzelające po chińskich wioskach. Grafika też nie za dobra.

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

CHYBA CIE GŁOWA BOLI GRA MA NAPRAWDĘ DOBRĄ GRAFIKĘ !

Obejrzyj sobie jeden odcinek a sie przekonasz analfabeto :x

Wyszła nowa aktualizacja z paroma nowymi mapami i nowym trybem rozgrywki "Party" Tutaj każda negatywna odpowiedź jest wydana przez jakiegoś idiote który nie ma pojęcia o tej pięknej grze!!

A cheaty są i będę a więc gra spełnia wymagania i proszę o to aby sugestia została przyjęta !!

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Opublikowano

CHYBA CIE GŁOWA BOLI GRA MA NAPRAWDĘ DOBRĄ GRAFIKĘ !

Obejrzyj sobie jeden odcinek a sie przekonasz analfabeto :x

Wyszła nowa aktualizacja z paroma nowymi mapami i nowym trybem rozgrywki "Party" Tutaj każda negatywna odpowiedź jest wydana przez jakiegoś idiote który nie ma pojęcia o tej pięknej grze!!

A cheaty są i będę a więc gra spełnia wymagania i proszę o to aby sugestia została przyjęta !!

Po 1, chyba jesteś pierwszy raz w internetach, że nie wiesz jak się tu piszę, nie jestem analfabetą.

Po 2, nie będę nic oglądał, nie chcę, gra dla mnie się wydaje zbyt prosta, kolejna marna podróbka codów, beefów, itp.

Po 3, Może i są cheaty, ale gra nie jest popularna i mało polaków gra.

Po 4, jest wolność słowa w tym kraju.

Dobra, nie będę już kontynuował tej kłótni, bo dostanę warna.

Jeżeli modom nie pasuje post, usuńcie ;)

Opublikowano

Po 1, chyba jesteś pierwszy raz w internetach, że nie wiesz jak się tu piszę, nie jestem analfabetą.

Po 2, nie będę nic oglądał, nie chcę, gra dla mnie się wydaje zbyt prosta, kolejna marna podróbka codów, beefów, itp.

Po 3, Może i są cheaty, ale gra nie jest popularna i mało polaków gra.

Po 4, jest wolność słowa w tym kraju.

Dobra, nie będę już kontynuował tej kłótni, bo dostanę warna.

Jeżeli modom nie pasuje post, usuńcie ;)

Ja Cię nie rozumiem jak oceniasz grę skoro napisałeś, że nie chce Ci się oglądać Gameplaya, dodatkowo jak możesz oceniać popularnośc gry jak w nią nie zagrałeś?

Ściągnij sobie to gówno jak ty to nazwałeś i zobacz, że serwery są zapełnione -.-

siema.

Opublikowano

po miesiącu będziecie wypierdalać, jak z dystryktem ileśtam.
też niby spoko gra, też grało od chuja ludzi - serwery zamknięte...
Niech gra wyjdzie z bety, "pogra" przez jakiś czas i wtedy myślcie nad działem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...