Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer przypadnie wam do gustu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, witajcie. Mam do was pytanie odnośnie serwera.
Chcemy wraz z znajomymi stworzyć serwer FreeBuild, na którym będzie rozbudowana ekonomia.
Np. zaczynać się będzie z pustym portfelem. Trzeba będzie zarobić na pierwszą działkę. Potem będzie można dokupić następną, kupić miejsce na targu. Po zdobyciu odpowiedniej ilości pieniędzy i odpowiedniej rangi będzie się można przenieść do miasta...

Jest to opisane w skrócie, ale mniej więcej na tym polegał by serwer.

Jeżeli chodzi o sloty początkowo 40 a jak byłoby 40/40 to możemy kupić 100 slotów.

Czy taki serwer przypadnie wam do gustu?

Tak jak już pewna osoba wspomniała " teraz wchodzą do mody pvp oraz minigames serwery"
Zgadzam się w 100%, po tym jak zobaczyłem dział "publikacje serwerów" same pvp, gildie, mini-games itp., a nie znalazłem żadnego dobrego! FB.
Jednak myślę że dobrze zrobiony serwer FB też zdobyłby popularność.

Roku temu miałem serwer FB i było 50/50 osób.
Jednak nie robiłem już serwerów od tamtego czasu i nie wiem jak wygląda to teraz.

Dlatego chce zapytać was o to czy serwer z rozbudowaną ekonomią przypadnie wam do gustu.

Chcesz pogadać na temat serwera FB? Masz jakieś pomysły? Chcesz pomóc?

IP TS3: 178.217.186.86:9627

Opublikowano

Mysle ze moglbym zagrac na tym serwerze o ile wszystko by bylo dopracowane,ciezko spotkac teraz takie fb jak kiedys:) Wiekszosc robia dla kasy a nie dla graczy:(
Pozdrawiam

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Mysle ze moglbym zagrac na tym serwerze o ile wszystko by bylo dopracowane,ciezko spotkac teraz takie fb jak kiedys:) Wiekszosc robia dla kasy a nie dla graczy:(

Pozdrawiam

Roku temu miałem taki serwer i było 50/50 osób.

Jednak nie robiłem już serwerów od tamtego czasu i nie wiem jak wygląda to teraz.

Dlatego chce zapytać was o to czy serwer z rozbudowaną ekonomią przypadnie wam do gustu.

Opublikowano

Ja osobiście nie przepadam za FB. Kiedyś FB był bardziej popularny moim zdaniem, teraz wchodzą do mody pvp oraz minigames serwery(wg mnie).

Opublikowano

Ja osobiście nie przepadam za FB. Kiedyś FB był bardziej popularny moim zdaniem, teraz wchodzą do mody pvp oraz minigames serwery(wg mnie).

Własnie zauważyłem, ze w publikacji serwerów są same pvp, gildie, mini-games a nie znalazłem żadnego dobrego! FB

Opublikowano

Musielibyście dużo popracować nad mapką. Dobre pliki serwerowe i jakieś nowości,

których nie ma na innych serwerach tego typu. Myślę, że wypali, ale wiadomo, że początek

będzie trudny. Życzę powodzenia ;).

Opublikowano

Miałem swój serwer FB, powiem Ci tylko ze na początku jest fajnie sobie pograć z kolegami, wybudować sobie domek, jesteś najbogadszy w mieście i gra się nudzi.

Tak więc fajnie sobie pograć, z chęcią zagrałbym na takim serwerze :)

Zrób targowiska, rynek, jakiś urząd miasta i wiele więcej to na pewno graczy Ci przyciągnie. ;)

Opublikowano

NIe lepiej było po prostu napisać, że serwer działałby na zasadzie Realnego Życia ;P?

A co do pomysłu, to świetnie by się grało na takim serwerze, jeszcze z autorskimi pluginami ;).

Opublikowano

Miałem swój serwer FB, powiem Ci tylko ze na początku jest fajnie sobie pograć z kolegami, wybudować sobie domek, jesteś najbogadszy w mieście i gra się nudzi. Tak więc fajnie sobie pograć, z chęcią zagrałbym na takim serwerze :) Zrób targowiska, rynek, jakiś urząd miasta i wiele więcej to na pewno graczy Ci przyciągnie. ;)

No własnie nie wiem jak to będzie wyglądać jak gracz już zdobędzie działkę i zbuduje dom:/

Bo może się to znudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...