Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dobijają mnie rankedy

Deltasit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L2P

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ziomek, mam to samo. Gdy mam serie do Silvera V to wybiera mi prosów 2000 + winów Gold + a u siebie Bronze, a gdy nie mam serii to wybiera same boty ;_;

http://www.mpcforum.pl/topic/1042282-pytanie-jak-to-jest/#entry8797230

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

A mnie dobijają ludzie z bulem dópy którzy nie mogą wyjść z ELOHELL przez trolli afków etc.

Opublikowano

co roku jest to samo jak koniec sezonu to nawet nie moge wbić golda. Już mogę się pożegnać z goldem i moim skinem do elise. Nawet mi się juz nie opłaca grać bo październik już blisko

BYE GOLD ZWNOWU PRZYGNĘBIENIE NA KONIEC SEZONU :(

Opublikowano

Od trzech ponad podejść mam taki problem wszystko wygrywam a jak mam promote to przegrywam te 2 gry i znów to samo win streak i znów lose xDD...

Ale cóż peszek widocznie wyższy silver nie jest dla mnie ;].

Opublikowano

Gram rankeda i gosciuł nie ma run ani nie wie co składać skoro ma 30 lvl i gra rankedy

Twoje runki są tak tragiczne, że równie dobrze mógłbyś ich w ogóle nie mieć.

co roku jest to samo jak koniec sezonu to nawet nie moge wbić golda.

Patrząc na Twojego lolkinga, to mogę stwierdzić, że powinieneś się cieszyć, iż w ogóle z brązu wyszedłeś, bowiem farma, staty, build etc. to tragedia.

Wpierw się naucz grać, zanim rzucisz się na rankedy, ponieważ osobą feedującą, nie są Twoi współtowarzysze w teamie, a Ty!

Podam przykłady:

- czymkolwiek grasz, to i tak niemalże nie masz farmy

- w ogóle nie patrzysz na to jakie masz postacie w teamie i np. budujesz Xina pod full ad, gdy nie macie tanka

- statystyki w większości masz marne, w około połowie gier feedujesz

Reasumując: według mnie grasz na poziomie brązu I-III.

Opublikowano

Twoje runki są tak tragiczne, że równie dobrze mógłbyś ich w ogóle nie mieć.

Patrząc na Twojego lolkinga, to mogę stwierdzić, że powinieneś się cieszyć, iż w ogóle z brązu wyszedłeś, bowiem farma, staty, build etc. to tragedia.

Wpierw się naucz grać, zanim rzucisz się na rankedy, ponieważ osobą feedującą, nie są Twoi współtowarzysze w teamie, a Ty!

Podam przykłady:

- czymkolwiek grasz, to i tak niemalże nie masz farmy

- w ogóle nie patrzysz na to jakie masz postacie w teamie i np. budujesz Xina pod full ad, gdy nie macie tanka

- statystyki w większości masz marne, w około połowie gier feedujesz

Reasumując: według mnie grasz na poziomie brązu I-III.

Zabawny jesteś chłopcze xinem nie poszedłem full ad tylko pod tanka a do tego potrzebuje hp jak i dmg farme mam dobrą i nie pierdziel że ledwo się z bronzu wyrwałem bo w nim nie byłem od sezonu 2 jak wbilem 30 lvl grałem na takim poziomie że spokojnie mialem silvera patrz co ty gadasz feed ? jeśli anka na midzie ma 23 farmy w 15 minucie to naprawdę nieźle. Tobie pewnie i tak ktoś pomógł wbić twoją ligę :)

Opublikowano

Zabawny jesteś chłopcze xinem nie poszedłem full ad tylko pod tanka a do tego potrzebuje hp jak i dmg farme mam dobrą i nie pierdziel że ledwo się z bronzu wyrwałem bo w nim nie byłem od sezonu 2 jak wbilem 30 lvl grałem na takim poziomie że spokojnie mialem silvera patrz co ty gadasz feed ? jeśli anka na midzie ma 23 farmy w 15 minucie to naprawdę nieźle. Tobie pewnie i tak ktoś pomógł wbić twoją ligę :)

lol ten gość jest jakiś upośledzony xD jego pw do mnie:

Powiem tylko 1 jesteście debilami bo zgłaszacie za normalna odpowiedz weź sie lecz usuń konto bo wnerwiaja mnie idiioci co przeklinaja i itd a nikt ich nie zgłasza a ja napisze normalny komentarz i już zgłaszacie

miejscie go w dupie. on i tak nie zrozumie że jest chujowy

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Ehh tak płakałeś, że aż obejrzałem Twój mecz na Seju, co prawda nie cały bo coś mi client bugował, ale mogę napisać o tym co widziałem.

Zabrałeś wszystkie blue waszej Arhi!

Ganki z fleshem już pominę to że ze dwa spaliłeś w ścianę, ale poważnie coś takiego na Seju? Szczególnie ten na 3?4?lvl kiedy Ori była właściwe pod własną wieżą. Z resztą ze 2 razy przypłaciłeś to własną śmiercią. Szczególnie ta wbita flesh+q w cała piątkę przeciwników pod ich wieżą... Z resztą ze 2-3 razy Ahri i Ashe uratowały Ci tyłek po takich wbitach. Kolejna akcja która zapadła mi w pamięć to sytuacja na topie gdzie najpierw strzeliłeś ultem w Elise na full hp oklepującą Wam wieżę, a chwilę później wziąłeś się przepychanie linii na której wiedziałaś że jest nie tylko wrogi top ale i jungler (to że wtedy wyszło 1:1 to tylko zasługa tego Lee który przybiegł w ostatniej chwili).

Jak znajdę chwilę to spojrzę na jeszcze jakiś ale nie narzekaj na swoje teamy... bo chociażby w tym to zespół mocno Cię scarrował.

Opublikowano

lee miał 0 szanse na eliske bo go kontrowała a cały team mnie chwalił za niezłe gangi a ahri nawet blue nie chciała te ostatnie gry miałem fajne z dobrym teamem i akurat tak dobrze gralismy że z ahri carrowaliśmy gre że przeciwnicy nawet pisali honor Seju :)

Do tego team nie narzekał na mnie a nieżle rozwalaliśmy ich wiec nie mów że feedowałem bo wpadki się zdarzają a dzieki mnie team dobrze sobie też radził bo dobrze gangowałem i tankowałem :)

Opublikowano

Mówię to co widziałem, jeżeli to był dobry mecz to niestety ale będzie Ci się ciężko wybić. I nie traktuj tego jako atak, a jako radę i to co możesz poprawić. To że nie zagrałeś dobrze w tym meczu nie zmienia faktu, że i tak lepiej niż wroga Vi, która wywaliła się na własnym redzie, nie trafiła chyba żadnego Q przez całą grę, ale nie rozmawiajmy o niej. Z tego co jeszcze mi się rzuciło w oczy, a co może Ci parę razy uratować tyłek to nie rób blue przeciwników nie mając wizji, bo sam chyba pamiętasz jak to się skończyło. No i przemyśl swoją ścieżkę w junglii te dodatkowe obozy między jednym a drugim buffem na 2 lvl mogą zaowocować utratą drugiego buffa.

Opublikowano

Wyznaję jedną zasadę. W lolu dużo rzeczy zależy od szczęścia, ale kto umie ,ten wyjdzie.

Opublikowano

dam ci pare rad po

1:zawsze graj duo bot lub duo mid + jungler

2:wybieraj postacie najlpeiej z aeo,cc ult

3:sprobuj zakloznic jednego z twojego teamu do wziecia postaci z doskokim czy tego cos podobie no: noc,jax,elisse,zed. Pozwalaja one na latwy doskok do wrogiego adc . Ale pamietaj nigdy nie pakuj sie jako 1 tylko poczekaj jak wrogi adc straci orjetacje i nie bedzie sie skupjal na ucieczce .

4:nigdy nie wyzywaj sojusznikow bo spadaja wam wtedy morale i skpijasz sie na klutni z nim zamiast na grze ,najlepiej zwroc mu uwage zeby tak juz nie robil badz kupil sobie wardy .

5:Najwazniejsza jest farma nie tylko fragi 12 cr = 1 frag, bez farmy nie wygrasz

6:Pamietaj zeby nigdy ale to przenigdy od 30 min+ nie chodzic solo, chociaz ze twoj team skupi na sobie uwage wroga ale pamietaj zeby im powiedziec zeby nie weszli w TF,to masz troche czasu na zpushowanie lini co porwadzic przeciwnika do cofniecia co pozwala twojej druzynie zatakowac jak bedzie ich z 3 .

Jak by co nick w grze "Treom"

Opublikowano

Nie rozumiem jednego gram nawet nieźle ale co gram ranked i mam promocje to muszę dostawać za przeproszeniem idiotow i trolli albo afkerów i nawet nie moge wbić golda przez nich. 2 Powód że jak wygram mecz to przenosi mnie o 2-3 miejsca do góry a jak przegram cofa mnie o 7-8 czy to sprawiedliwe jeżeli drużyna sama lami wyzywa a ja mam z tego cierpieć niby silver a są tam nie ogary którym ktoś pomógł wbić lige gdyż przeciwników team dobrze się porozumiewa nie kłuci się i dobrze w spółpracuje to mój team na solo/duet musi coś zlamić kłucić się chodzić solo i przez to przegrywam grę. Prosze o udzielenie mi pomocy chcę wreście wyjść z tego silver bo tam sie grać nie da .

No porazka z tymi rankedami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...