Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Surwajwyl [WL] [Non-Premium] [Drop ze Stone] [Administracja 18+] [Serwer aka Kwadratowa Masakra]

KociaczekKC

Kwadratowy Surwajwyl  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie /sethome

• Tak
      33
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up w 2 sezonie będą 2 drużyny i walki pomiędzy nimi.

@MrManaskal Dodany.

Jeśli ktoś ma jakąś sprawę do administracji to zapraszam na ts3: srv2.multigaming.pl:10117

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nwm jeszcze, pewnie za około miesiąc (zależy kiedy gracze będą chcieli nowy sezon)

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Jak będą frakcje to nie będzie już to serwer aka Kwadratowa Masakra

ps: Aby serwer się szybko nie nudził, będą dodane nowości co kilka dni.

Opublikowano

Kilka postów wyżej pisałem, że hosting aktualnie ma przerwę techniczną (na chwilę obecną nie wiem ile ona potrwa)

Pozostaje nam tylko modlenie się aby nie trwała ona długo

Opublikowano

@up Spokojnie już pisałem do hostingu czy będą dawać dodatkowe dni dla serwera itd. w zamian za tą niezapowiedzianą przerwę techniczną itd. :)

Opublikowano

Nick:Okared
Od kiedy grasz w mc:od bety 1.6
Znajomość ortografii:90%
Wiesz co to grief:tak
Coś o sobie:Nazywam się Tomek, chodze do gimnazjum, mieszkam w małej wsi.Lubię grać w piłkę nożną.Uwielbiam także gry komputerowe, głownie minecraft'a :)
Dlaczego ty:Ponieważ jestem kulturalny, nie będę zachowywał się jak 7latek[tzn. wyzywał wszystkich i inne rzeczy]. Będę się starał nie mieć żadnych nieprzyjaciół, oraz nie będę grifował! I lubię serwery typu kwadratowa masakra
Umiesz ładnie budować:w miarę :)

Opublikowano

Nick: Press0
Od kiedy grasz w mc: od bety 1.8
Znajomość ortografii: Dobra :D
Wiesz co to grief: Tak, Niszczenie czyjejś pracy.
Coś o sobie: Jestem miły, pomocny. Mam na imię Marcin ;d Lubie grać w piłkę nożną i w minecrafta ;d

Dlaczego ty:Nie grifuje. Bardzo lubię grać na serverach tego typu. Ładnie buduje.
Umiesz ładnie budować: Tak, ale sam ocenisz jak mnie dodasz na Wl :D

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli dzisiaj tego nie naprawią to zmienię maszynę pod serwer, abyście nie musieli długo na niego czekać, a w międzyczasie zapraszam na serwerowy ts3: srv2.multigaming.pl:10117 :)

Opublikowano

Serwer ruszył (wczoraj o 14) lecz hosting jakoś od 20 ma przerwę techniczną i aktualnie nikt nie wie ile ona jeszcze potrwa.

Opublikowano

Nadal jest 0 odp. ze strony hostingu. Jak do końca poniedziałku tego nie naprawią, to zmienię hosting na inny :)

@edit:

Okared Dodany.

Press0 Dodany.

SERWER JUŻ DZIAŁA!

Opublikowano

Serwer jest CUDOWNY, tylko ta przerwa ehh. Ale i tak wbijajcie gorąco polecam.

Na prawdę to po 15 min. gry na tym serwerze znudził mi się.

1. Mało kto tam gra.

2. Spawn też taki lipny.

3. To nie jest coś typu KM tylko Survival-FB.

Średnio mi się podoba ten serwer :P

akcUvvb.png

Opublikowano

@up A wiesz że km ma kilka sezonów i nie każdy to wojny? Aha i to raczej nie jest fb, ponieważ na fb masz: Działki, warpy, sklepy itd. :)

To jest czysty survival aka kwadratowa, czyli podobny (nie w pełni) next sezony będą z wojnami.

Opublikowano
Nick: wiwitek

Od kiedy grasz w mc: Od wersji 1.6.6

Znajomość ortografii: 9,9/10

Wiesz co to grief: Tak zniszczenie czyjejś własności

Coś o sobie:Yyyy.... Hobby moje to jeżdżenie na rowerze. Lubie grać na kompa. Iiiii.... Trollolloll :P

Dlaczego ty: Lubię Mc i serwy surwial. Uwielbiam gry w stylu sand box i RPG jak Mc. W wolnym czasie jeżdże na rowerze (jak nie komp to rower :P)

Umiesz ładnie budować: Oczywiście że tak ale jak mam dużo budulcu :P

bhchdskg5bji.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...