Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile godzin dziennie sluchacie muzyki?

LapajBucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziennie tak około 3-4 godzinki. Jak jadę/wracam z pracy oraz w domku przed kompem. Słucham głównie rapu i radiowe hity.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj muzyki dużo w moim życiu. Polski rap nie raz wyciągnął mnie z gówna. Nie raz nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić itp itd i polscy raperzy potrafili mi podpowiedzieć co mam zrobić.

Słucham wszędzie. W domu, na dworze, w barze, w samochodzie.

"Minęło sporo czasu, czasem zdaje sobie sprawę
Że z domu się nie ruszam nigdy bez słuchawek" ;)

Opublikowano

Z muzyką bywa różnie.... Kiedy słucham ?? Najczęściej w domu, w szkole na praktycznych zajęciach tak dla wyluzowania, na uspokojenie.
Czego słucham ?? Zależy co robię. Jeśli próbuje się skupić tylko i wyłącznie trance lub chillstep, chill & trap. Jeśli jestem wnerwiony leci oczywiście d'n'b, hause, fidget, może jakieś progresywne electro i trafia się czasami jakiś luźny dubstep. I swoją drogą z zamiłowania do muzyki i z hobby chętnie słucham muzyki club/dance jeśli jest oczywiście z jakąś wpadającą w ucho melodią.

P.S Swoją drogą zapraszam wszystkich na YouTube na Live z Festivalu "ULTRA MUSIC FESTIVAL 2014" w Miami. 28-29-30 Marca. Jak nie można jechać to przynajmniej się poogląda i posłucha :)

Opublikowano

Dubstep i Glitch Hop.

Zazwyczaj jak siedzie przy kompie to coś tam leci ale nie zawsze, i czasem jak idę do szkoły.Myślę że około godziny

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Szczerze to czasami się zdarzy, że od rana do wieczora mam słuchawki na uszach ;p  a czasami mam tak, że w ogóle nie chce mi się muzy słuchać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...