Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile godzin dziennie sluchacie muzyki?

LapajBucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile godzin dziennie spedzacie przy muzyce? Gdzie sluchacie? W szkole? W domu? Jaki typ muzyki? :)

jokersignaturebyfilipdi.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typ - każdy, zależy na co mnie najdzie, a ile godzin...w sumie muzyka leci non stop a czasem przy niej zasypiam, z 10 godzin dziennie to spokojnie + w drodze na uczelnię czy do miasta,w samochodzie, gdzie się da. ;)

Opublikowano

W szkole,po szkole,w domu....na imprezie jak mnie wkurwia muzyka energetyczna :D Praktycznie zawsze.

Słucham Rapu.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

W trakcie wracanie ze szkoły (Słuchawki w uszach) w domu (Komputer/mini wieża). Głównie symfoniczny metal.

Opublikowano

Praktycznie cały czas. W drodze do szkoły, na przerwach, gdy wracam do domu, no i oczywiście w domu cały czas coś leci. ;-)

Rock.

Opublikowano

Ile godzin? Różnie, czasem cały dzień coś gra a czasem max kilka godzin. Jeżeli nie oglądam anime to cały czas muzyka leci :)

Gdzie słucham? Wszędzie jeżeli mam tylko ochotę, to raczej bez znaczenia gdzie jestem do dobra muzyka jest zawsze dobra bez względu gdzie się jest.

Co do typu muzyki to jest to metal i rock. Zdecydowaną większość czasu słucham metalu symfonicznego a konkretniej dwóch królowych - Tarji Turunen i Simone Simons aczkolwiek nie ograniczam się tylko do nich. Czasem posłucham ostrego trasha, między innymi slayera. Ogólnie to wszystko zależy od nastroju :)

Tak w ogóle to lubię jeszcze posłuchać ulubionych openingów z anime.

Obecnie słucham TSA - ludzie jak dynie

(ach te sexi rify, polecam :D)

HBV27j.png

Opublikowano

Typ: StraightEdge / Rock / Metal

Gdzie: W szkole (na lekcjach, przerwach, w drodze), w domu, w samochodzie, wszędzie :)

Ile czasu dziennie: Myślę, że dziennie po około 5 - 6h bez przerwy

Opublikowano

Ile godzin? Różnie, czasem cały dzień coś gra a czasem max kilka godzin. Jeżeli nie oglądam anime to cały czas muzyka leci :)

Gdzie słucham? Wszędzie jeżeli mam tylko ochotę, to raczej bez znaczenia gdzie jestem do dobra muzyka jest zawsze dobra bez względu gdzie się jest.

Co do typu muzyki to jest to metal i rock. Zdecydowaną większość czasu słucham metalu symfonicznego a konkretniej dwóch królowych - Tarji Turunen i Simone Simons aczkolwiek nie ograniczam się tylko do nich. Czasem posłucham ostrego trasha, między innymi slayera. Ogólnie to wszystko zależy od nastroju :)

Tak w ogóle to lubię jeszcze posłuchać ulubionych openingów z anime.

Obecnie słucham TSA - ludzie jak dynie

(ach te sexi rify, polecam :D)

wooohooo, TSA, dobrzee...

@topic

do gimby, z gimby, wiec moze z półtorej godziny, Metal, Metalcore

shoob.png

Opublikowano

Powiem tak .. Muzyka ? Zawsze kiedy tylko mogę, słuchawki zakładam pod ubranie nawet jeśli nie mam aktualnie zamiaru słuchać muzyki. Tak z przyzwyczajenia, a co ! Jeżeli w kimś tkwi sama muzyka i człowiek tym żyję to gra ona całymi dniami a u mnie średnio 15h+ i czasami w nocy przy niej zasypiam :)

Opublikowano

Zależy kto ile czasu spędza przed komputerem ale np ja jak : ide do szkoly czyli ok 15min to przez ten czas slucham , na przerwach (czasem) , Jak wracam i potem w tygodniu ok 3/4h ddziennie na kompie siedzee to polowa tego czasu napewno jest muzyka:)

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Gdy jestem na dworze, idę lub wracam ze szkoły to głównie słucham Polskiego rapu.

W domu zazwyczaj słucham House, Dubstep, Electro bo to mnie relaksuje gdy gram na komputerze lub robię prace codzienne.

Średnio na słuchanie muzyki wyjdzie 5/6h.

Opublikowano

He he muzyka raczej mnie uspokaja wiec słucham jej dużo no powiedzmy 8-9 godzin dziennie do mojego college jedzie się 30 minut w 1 stronę więc 2 to już 1 godzina a w domu najwięcej przy kompie słucham muzyki. Różnie bywa :) Bez muzyki 1 dnia nie wytrzymam hehe

1379525073-U1015508.jpeg

Opublikowano

Nie wiem, nie chodzę ze stoperem i nie mierzę czasu, bo to jest rozrywka, a nie kto dłużej wytrzyma. Różnie, codziennie czegoś słucham, czasem więcej, czasem mniej, to zależy od różnych rzeczy, humor, czas etc. jak jeżdżę autobusem to bardzo często, a jak samochodem to zawsze.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...