Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeyLogger

B4nDid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym napisać keyloggera, i wysłać do kolegi bo potrzebuję pare informacji, TAK WIEM ZE TO NIE JEST LEGALNE ALE POPROSTU PRZEGIOŁ PAŁE... i chciałbym napisać keyloger i mu wysłać po czym jak by on go uruchomił to aby automatycznie to co on pisze na klawiaturze wysyłało mi się na mój komputer, da sięwgl cos takiego zrobić? Bardzo proszę o informację piszcie nawet na gg xxx prosze!

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Witam, chciałbym napisać keyloggera, i wysłać do kolegi bo potrzebuję pare informacji, TAK WIEM ZE TO NIE JEST LEGALNE ALE POPROSTU PRZEGIOŁ PAŁE... i chciałbym napisać keyloger i mu wysłać po czym jak by on go uruchomił to aby automatycznie to co on pisze na klawiaturze wysyłało mi się na mój komputer, da sięwgl cos takiego zrobić? Bardzo proszę o informację piszcie nawet na gg 26091280 prosze!

oo nie nie !!

tak nie wolno

Opublikowano

Nawet jeśli nie chcesz mu nic ukraść to samo "widzenie" co on pisze jest jakimś już złamaniem prawa. Popieram kolegów up.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Nie radze. Jeśli ktoś ci pomoże to odrazu leci perm. A nikt tego nie chce. Może wpisz w google albo coś. Napewno nie tu.

d2dp.png

Opublikowano

@up

nawet jeżeli by napisał poradnik jak napisać program którego celem jest zapisywanie klawiszy wciskanych na klawiaturze ?

:)

Zmienić sformułowanie z keylogger na coś innego i już program teoretycznie jest do innego użytku :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...